Rüyada Nergis Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada tabirlerinde nergis görmek ne anlama gelir? Rüyasında nergis gören ve rüyanın yorumunu merak edenler için tüm detaylarıyla anlatıyoruz.
Rüyada Nergis Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Nergis Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada nergis görmek, iyi huylu ve ahlaklı güzel kadına yorulur. Rüyasında nergis görenler rüyayı, erkek ise iyi bir kadın ile karşılaşacaklar, kadın ise çok iyi bir dost edinecekler şeklinde yorumlamalıdır. Rüya tabircilerinin kimine göre rüyada nergis görmenin anlamı değerli mal demektir. Bu mal ile kastedilen; altın, gümüş gibi değerli madenler ve mücevherat gibi değerli taşlardan oluşan ziynet eşyalarına delalet eder.

Rüyada nergis görmenin manası, bazı tabircilere göre sevinç anlamına gelir. Rüya sahibinin yakın zamanda sevineceği bir gelişme olması ya da haber alması şeklinde yorumlanır. Yine bu yorumcuların bazıları rüyadaki nergis cömert, cesur ve dürüst bir insan yorumunu yaparlar. Bu insan gerçekten örnek insandır ve bildiği doğruların dışına çıkmayan mert kimsedir.

Rüya sözlüğü anlamlarına baktığımızda rüyada nergis görmek hakkında ayrıca şunlar yazmaktadır:


Rüyada Nergis Çiçeği Görmek

İyi kalpli, mert, cesur ve namuslu kimse demektir. Kimi yorumcular bunu kadın olarak değerlendirirken kimileri erkek olarak yorumlamıştır.

ruyada-nergis-cicegi-gormek.jpg

Rüyada nergis görmek, rüya sahibinin mutlu bir insan olduğuna, etrafına neşe saçacağı demektir. Kişinin sevdiği insana bağlı kalabileceğine, onun bir dediğini iki etmeyeceğine, her isteğini elinden geldiğince yapacağı anlamına gelmektedir. 


Rüyada Nergisten Taç yapmak

Nergis çiçeğinden taç takan kimse için bekarsa evleneceği yorumu yapılır. Kimi rüya tabirlerinde ise evli kimse bu rüyayı görürse eşinden boşanır ya da eşi vefat eder denir.


Rüyada Saksıda Nergis Görmek

Saksıya ektiğiniz ya da saksıda ekilmiş ve güzel duran nergis hayırlı ve uzun ömürlü evlat demektir.


Rüyada Koparılan Nergis Çiçeği Görmek

Nergis çiçeği kesmek ya da koparmak çocuğunuzun vefat edeceğine yorumlanır. Koparılıp bırakılmış nergis çiçekleri görmek de aynı manaya gelmektedir.


Rüyada Nergis Koklamak

Hayırlı ve sevindirici bir haber geleceğine işarettir.

ruyada-nergis-cicegi-gormek-002.jpg


Rüyada Sarı Nergis Görmek

Altın manasına gelir.


Rüyada Beyaz Nergis Görmek

Gümüş veya değerli ziynet eşyası manalarına gelir.


Rüyada Nergis Demeti Görmek

Rüyasında nergis demeti gören kişinin, çok sevineceği mutluluktan havalara uçacağı bir haber alacağına, iş hayatının kusursuz geçeceğine, rüya sahibinin dünya çapında projelere imza atacağına işarettir.


Rüyada Nergis Soğanı Görmek

Rüya sahibinin rüyasında nergis soğanı görmesi, üzüntüden kahrolacağına, göz yaşının dinmeyeceğine, fakat kişinin dik duruşuyla yaşadığı her kötü olayda pes etmemesiyle herkesi hayrete düşüreceğine delalet eder.


Rüyada Nergis Bahçesi Görmek

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyasında nergis bahçesi gören kişinin, mutlu ve huzurlu bir hayat geçireceği, hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağı anlamına gelmektedir.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.