Rüyada Sarı Çiçek Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada sarı çiçek görmek rüya tabircileri tarafından nasıl yorumlanıyor? Rüyada sarı çiçek almanız ya da sarı çiçeklerle dolu bir bahçe görmeniz nelere işaret ediyor? İşte cevapları;
Rüyada Sarı Çiçek Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Sarı Çiçek Görmek

sari-cicek-gormek.jpg

Rüyada sarı çiçek görmek,  rüya sahibinin ağzının tadının bozulacağına, üzgün olacağına, neşesinin ve huzurunun kaçmasına yorulmaktadır. Soluk benizli olmaya, acı çekmeye, gücünü kaybetmeye, halsiz olmaya işaret eder. Bu rüya hem maddi hem de manevi sıkıntılar çekmeye delalet eder.


Rüyada Sarı Çiçek Tarlası Görmek

Rüyayı gören kişinin emeklerinin, umutlarının ve hayallerinin boşa çıkacağına, kişinin büyük hevesle girdiği işlerde başarısız olacağı anlamına gelir.

saricicek.jpg

Rüyada sahibinin rüyasında sarı çiçek görmesi bir olaylar sonucunda moralinin bozulacağı demektir. Parasal olarak sıkıntı çekileceği anlamına gelmektedir.


Rüyada Sarı Çiçek Diktiğini Görmek

Rüya sahibinin olmayacak, kendisini mutsuz edecek işlerin peşinden gideceğine işaret eder. Kar etmek amacıyla riskleri göze almaya ancak bu olumsuz bir şekilde sonuçlanacağına alamet eder. Kişinin çok iddialı olduğu ve kendine güvendiği konuların ona hayır getirmeyeceğine işaret eder.


Rüyada Sarı Çiçek Hediye Aldığını Görmek

Mutlu olmak demektir. Rüyayı gören kişi için hayır olarak kabul edilmektedir.


Rüyada Sarı Çiçek Aldığını Görmek

Rüyada birinden sarı çiçek aldığınızı görmeniz o kişinin sizi üzeceğine, ağlatacağına delalet eder. Kendinizi kötü hissetmenizi sağlayacağınıza neden olan sözler işiteceğinize yorulur. Bu bazen de hastalığın habercisi olarak delalet edilir.


Rüyada Sarı Çiçek Bahçesi Görmek

Rüyada gördüğü sarı çiçek bahçesi kendisinin evinin bahçesi ise rüya sahibinin aile içerisindeki huzurunun kaçacağına yorulmaktadır. Tatsız olayların meydana geleceğine, herkesi üzen gelişmelerin olacağına yorulur. Eğer bahçe evinizin değilse, rüya sahibini huzursuz edecek olayların olacağına, bundan dolayı üzüleceğine rivayet eder.


Rüyada Sarı Buket Çiçeği Görmek

Rüya sahibinin hayatında bazı aksiliklerin olduğuna, zorlukların baş göstereceğine yorulur. Rüya sahibini uzun süre meşgul edecek kişisel sorunlara, şansızlıklara yorulur.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.