Rüyada Mescit Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada mescit görmenin manası nedir ve rüya tabirlerine göre rüyasında mescide girdiğini gören kimse bu rüyayı nasıl yorumlamalıdır? Rüyada mescitte namaz kıldığını veya mescit temizlediğini görmenin anlamlarını yazımızda bulabilirsiniz.
Rüyada Mescit Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Mescit Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada mescit görmek, başından geçen iyi veya kötü durumlardan bir netice çıkardığı, yanlışlarını fark ederek bunları açık yüreklilikle söyleyebildiğine yorulmaktadır. Rüya sahibinin bu yanlışları doğruya çevirmek için çaba sarfeden mütevazı ve görgülü insanlar olacağına delalet etmektedir.

Rüya tabirlerine göre mescitle ilgili görülen diğer rüyalar ve anlamları aşağıda verilmiştir:


Rüyada Mescitte Namaz Kılmak

Rüyada mescitte namaz kıldığını görmek, rüya sahibinin iyi ve güzel hadiseler ve şahıslarla tanışacağının alametidir. Rüyasında mescitte namaz kıldığını gören kimsenin tüm sorunlarından yakasını sıyıracağı ve mutluluğunun daim olacağı rivayet edilir.


Rüyada mescit görmek

Rüyada mescit görmek, kişinin ruh ikizini bulacağı ve yakın zamanda bu kişiyle evlilik planları yapacağı demektir. Rüya sahibinin çok sevdiği, aşık olduğu, onsuz olamayacağını düşündüğü kişiyle hayatını birleştireceği anlamına gelmektedir.

Rüyada Mescit Temizlemek

Rüya uzmanlarına göre rüyasında bir mescidi temizlediğini gören bireyin çalışma hayatı ve aile yaşantısında hoş hadiselerle yüzleşeceği, parasal ve ruhsal buhrandan kurtulacağının yanı sıra kendi işini kurmaya da delalet eder.


Rüyada Mescit Aramak

Rüya tabircileri rüyasında mescit arayan birinin hayli zamandır iyi işler yaptığına ve çalışmalarında muvaffak olacağına işaret ediyor. Farklı rüya yorumcuları ise rüyasında mescit aradığını gören kişinin ummadığı sorunlarla karşılaşacağını ve çalışma hayatında problemlerle karşılaşacağını belirtiyor.


Rüyada Mescit Yaptırmak

Rüyasında kendi imkanlarıyla mescit yaptırdığını gören kimsenin maneviyatından asla el çekmeyeceğine, Allah'ın çizdiği yolu ömür boyunca izleyeceğine işarettir.Rüyada mescit yaptırmak, en hayırlı rüyalardan birisidir. Kişinin büyük bir işe atılacağına bu işten kar edeceğine alamet eder


Rüyada Mescit Kapısı Görmek

Rüyasında mescit kapısı gören ve bu kapıdan içeriye giren kişinin arzularının ve Allah'a ilettiği duaların gerçekleşeceğinin alametidir. Rüyada mescit kapısı görmek, kişi eğer evliyse çocuk sahibi olacağına , bekarsa yeni bir aşka yelken açacağına delalet eder.

NeOldu.Com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum