Rüyada Mescid-i Aksa'yı Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Mescid-i Aksa'yı görmenin manası nedir ve rüya tabirlerine göre rüyasında Mescid-i Aksa'da olduğunu gören kimse bu rüyayı nasıl yorumlamalıdır? Rüyada Mescid-i Aksa'da namaz kılmak veya abdest aldığını görmenin anlamlarını yazımızda bulabilirsiniz.
Rüyada Mescid-i Aksa'yı Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Mescid-i Aksayı Görmek

Rüyada Mescid-i Aksayı Görmek

Rüyada Mescid-i Aksayı görmek, en hayırlı rüyalardan birisidir. Rüya sahibinin hayatında iyi olayların yaşanacağına, işlerinin kolaylaşacağına, bolluk ve bereket içerisinde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada Mescid-i Aksa'yı görmek, rüya sözlüğü yazarları tarafından çok iyi ve hayırlı bir hadise olarak yorumlanmaktadır. Rüyasında Mescid-i Aksa'yı gören kimsenin çalışma yaşamında iyi plan ve projeler geliştirerek imrenilen muvaffakiyetler elde edeceği rivayet olunmaktadır. Rüya tabircilerine göre rüyada görülen Mescid-i Aksa rüya sahibinin yaptığı çalışmalardan önemli gelir kazanacağı, hem kurumundaki hem de evindeki bolluğun mimarı olacağına işarettir.


Rüyada Mescid-i Aksa'da Namaz Kıldığını Görmek

Rüyada Mescid-i Aksa'da namaz kıldığını görmek ise bu rüyayı gören kimsenin önemli bir servete konacağına veya hayırsever biri olmaya delalet etmektedir. Rüya sahibinin 


Rüyada Mescid-i Aksa'da Kıbleye Değil De Farklı Bir Yöne Doğru Namaza Durmak

Rüyasında Mescid-i Aksa'da kıbleye değil de farklı bir yöne doğru namaza durmak da rüya sahibinin hac vazifesini kısa zamanda yerine getireceğinin habercisidir. Kişinin başına felaketlerin geleceğine, hayatının kargaşa içerisinde olacağına rivayet eder.


Rüyada Mescid-i Aksa'da Abdest Aldığını Görmek

Rüyada Mescid-i Aksa'da abdest aldığını görmek de rüya sahibi için mal ve mülk elde etmeye yorulur. Rüya sahibinin büyük işlerle uğraşacağına, hayallerine ulaşıp makam sahibi olacağına, maddi ve manevi olarak huzura erişeceğine alamet eder.

 

NeOldu.Com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum