Rüyada Basur Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada basur görmenin anlamı ve yorumu nedir? Rüyada görülen basur ile ilgili merak ettiğiniz tüm detaylara buradan ulaşabilirsiniz.
Rüyada Basur Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Basur Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada basur görmenin anlamı, uğursuzluğa, şanssızlığa yorulur. Bu nedenle hayırlı bir rüya olarak nitelendirilmez. Kişinin düzenli bir şekilde giden hayatının bir anda alt-üst olacağına delalet eden bir rüyadır. Rüya sahibinin özellikle iş yaşamında yükselen başarısının giderek azalacağına delalet eder.

Rüyada basur görme konusunda çoğu tabirciler, kişinin ayağının tökezleyeceği ve işlerindeki veriminin de azalacağı şeklinde değerlendirir. Basur görmek, kişinin yaşayacağı şanssızlıklar silsilesidir. Rüyada basur görmenin yorumu, rüya sahibinin maddi anlamda yaşayacağı sarsıntıların özel yaşamına da yansıyacağı ve mutluluğunun, huzurunun kaçacağı şeklinde ifade edilir.

Rüyada basur görmekle ilgili diğer rüya tabirleri şu şekilde:


Rüyada Hemoroid Olmak

Rüya sahibinin tabiri caizse kimsenin tavuğuna kış demeden bir hayat süreceğine alamettir.

ruyada-basur-gormek.Jpeg 

Rüyada basur görmek, kişinin karşısına çıkan olumsuzluklar nedeniyle düzeninin bozulacağı demektir. Rüya sahibinin işlerinde aksaklıklar olacağı ve işlerinin batacağı anlamlarına da gelmektedir.


Rüyada Basur Olmak

Rüya sahibinin yaşayacağı çaresizlikten sadece Allah'ın hikmetiyle kurtulacağına delalet eder. Kişinin problemlerinin çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine de yorulur.


Rüyada Basur Ameliyatı Olmak

Rüya sahibinin kötü giden işlerinin zamanla yoluna gireceğine işaret eder. Kişinin isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına da rivayettir.


Rüyada Bağırsak Kanseri Olmak

Rüya sahibinin mutluluğuna ve keyfine nazara değeceği şeklinde tabir edilir. Kişinin maddi ve manevi anlamda rahata ereceğine, huzur bulacağına işarettir.


Rüyada Basur Kanaması Görmek

Rüyada basur kanaması görmek, uykusuz kalma sebebiyle tedavi edilmesi biraz zor olan bir rahatsızlık yaşanacağına yorulur. Kişinin doktorun önerilerini dinlemesiyle destek anlamında dinlenme ve çalışma düzenini oturtmak ile birlikte her geçen gün daha da sağlıklı bir hayata kavuşulacağına rivayet eder.


Rüyada Basur Birini Görmek

Kişinin rüyasında basur birini görmesi, rüya sahibinin hayatı boyunca başarısız olacağı demektir. Kişinin kısa süre içinde hayatını düzene sokacağına da delalet eder.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.