Rüyada Mesane Hastalığı Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada mesane hastalığı görmenin manası nedir ve rüya tabirlerine göre rüyasında mesanesinde ağrı duyan kimse bu rüyayı nasıl yorumlamalıdır? Rüyada mesanede akıntı görmek veya mesanede frengi izleri görmenin anlamlarını yazımızda bulabilirsiniz.
Rüyada Mesane Hastalığı Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Mesane Hastalığı Görmek

ruyada-mesane-agrisi-gormek.jpg

Rüyada mesane hastalığı görmek, bazı tabirciler tarafından pek hayra yorulmaz. Rüyada mesanesinde bir rahatsızlık olduğunu gören kimsenin çocuklarına veya torunlarına bir zarar geleceğinin habercisidir. Rüyasında mesane hastalığına yakalandığını gören bireyin evlatlarından veya torunlarından birinin herhangi bir hastalığa yakalanacağına rivayet etmektedir.


Rüyada Mesanede Ağrı Duymak

Rüya uzmanlarına göre rüyasında mesanesinde ağrı veya sızı hissettiğini gören kimsenin çocuklarından veya torunlarından birinin acı haberini alabilir. Rüya sahibinin rüyasında mesanede ağrı duyması, kişinin kısa zaman içinde işlerini yoluna sokacağına yorulur.

ruyada-mesane-gormek.jpg

Rüyada mesane görmek, rüya sahibinin akrabalarından kimseye zarar geleceği demektir. Bazı tabircilere göre ise rüya sahibinin rüyasında mesane görmesi, kişinin hayır işleri peşinde koşacağı anlamına da gelir.


Rüyada Mesanede Akıntı Görmek

Rüya tabircilerine göre kişinin rüyasında mesanesinden irin geldiğini görmesi kazancının ve variyetinin azalacağına işarettir. Rüyada bu hastalıktan kurtulduğunu görmekse aksi yönde tabir edilmiş olup; rüya sahibinin dert ve sorunlarından yakasını kurtaracağının alametidir.


Rüyada Mesanede Frengi İzleri Görmek

Rüyasında mesane bölgesinde frengi izleri gören kimsenin cinsel kuvvetinin düşeceğinin habercisidir. Bazı tabircilere göre ise rüyada mesanede frengi izleri görmek, kişinin sıkıntılı bir hayatı olacağı anlamına gelir.


Rüyada Mesane Kanseri Olduğunu Görmek

Rüya sahibinin rüyasında mesane kanseri olduğunu görmek, kişinin hayatında olan başarısını çevresindeki insanlar tarafından çekilemediği anlamına gelir. Bazı tabircilere göre ise rüyada mesane kanseri olduğunu görmek, rüya sahibinin hayatının kötüye gittiğine de yorulur.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.