Rüyada Memur Olmak Ne Anlama Gelir?

Rüyada memur olmanın manası nedir ve rüya tabirlerine göre rüyasında memur olduğunu gören kimse bu rüyayı neye yormalıdır? Rüyada memur olarak atandığını görmenin veya bayan memur görmenin anlamlarını yazımızda bulabilirsiniz.
Rüyada Memur Olmak Ne Anlama Gelir?

Rüyada Memur Olduğunu Görmenin Manası ve Rüya Tabiri

Rüyada memur olmak, kişinin hayatını kurması, yeni bir meslek edinmesi ya da resmi kurumlarla beraber çalışmak anlamına gelir. Birçok rüya sözlüğü yazarı rüyasında memur olduğunu gören gençlerin memurluk sınavında başarılı olacağını ve en kısa sürede görevlerine başlayacaklarını dile getiriyor. Rüyasında memur olduğunu gören kimse evli bir erkekse bu onun ailesiyla çok ilgileneceği ve mutlu olacağı şeklinde açıklanmaktadır. Bu rüya kişinin iş hayatındaki özverisi ve disipliniyle terfi alacağına da yorulur.

Rüyada devlet memuru görmek, rüya sahibinin rutin ve sıkıcı iş hayatına, çalışmaların kazanç getirmemesine, birtakım problemlerle yüzleşileceğine işarettir. Rüyada arkadaşın veya başka bir tanıdığın memur olarak görülmesi, rüyayı gören kişinin malına bereket geleceği, faydalı çalışmalar içerisinde olacağı, nüfuzunun artacağı ve hayallerinin gerçek olacağı şeklinde açıklanmaktadır.

Rüya tabirlerine göre memurlukla ilgili görülen diğer rüyalar ve anlamlarını aşağıda bulabilirsiniz:


Rüyada Memur Olarak Atanmak

Rüyada memur olarak atandığını görmek şeklen iyi bir rüya olsa da pek hayra yorulmaz. Rüya sahibinin tehlikeli işlere gireceğine, muvaffak olamayacağına, planlarının tersine döneceğine, huzursuz olacağına ve sağlık sorunlarıyla yüzleşeceğine delalet eder.


Rüyada Sözleşmeli Memur Görmek

Rüyasında sözleşmeli memur gören kimsenin geçici de olsa bir iş aradığı, sorumluluğu altındaki kişilere bakabilmek için var gücüyle çalıştığı manasına gelir.


Rüyada Kadın Memur Görmek

Güvende olmaya, birkaç gün içerisinde alınacak sevindirici havadise, haklı kazanca ve problemsiz yaşama delalet eder.


Rüyada Memurluktan Atılmak

Rüyasında memurluktan atıldığını gören kimsenin rüyası aksine yorumlanır. Rüya sahibinin işinde başarılı olacağı ve ticari hayatının kendisine yüksek meblağlar kazandıracağı rivayet olunur.


Rüyada Genç Memur Görmek

Rüyada genç memur görmek, kişinin sosyal yaşamında ve aile içinde yaşanılan sorunlardan başını kaldırıp kendisine ayıracak zaman bulamadığına işaret eder.


Rüyada Nikah Memuru Görmek

Rüyada nikah memuru görmek, rüya sahibi kişinin tanıdık biri aracılığıyla sııntılarından kurtulacağına delalet etmektedir.


Rüyada Posta Memuru Görmek

Rüyada posta memuru gören kişinin beklediği fakat gelme ihtimali çok zor olan bir haber alacağına ve bunun sonucunda çok mutlu olacağına işaret eder.


Rüyada Memur Olamadığını Görmek

Rüyada memur olamadığını gören kimsenin çıkarları doğrultusunda arkadaşlarını yarı yolda bırakacağına delalet eder.


Rüyada Memurla Tartıştığını Görmek

Rüyada memurla tartıştığını görmek kişinin büyük bir tartışma yaşayacağına bu tartışma yüzünden zarar göreceğine işaret eder.

 

NeOldu.Com / Rüya Tabirleri

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.