Rüyada Tahta Kurusu Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada tahta kurusu görmek ne manaya gelir? Rüyasında tahta kurusu ısırığı gören kimse için rüya tabiri nasıl yapılır? Merak ettiğiniz cevapları rüya tabirleri kitaplarından derlediğimiz haberimizde bulabilirsiniz.
Rüyada Tahta Kurusu Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Tahta Kurusu Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada tahta kurusu görmek, zararlı insana yorulur. Çevrenizde bulunan bu zararlı kimsenin size zararı dokunabilir. Rüyasında tahta kurusu gören kimse etrafında yer alan insanlara dikkat etmeli, temkinli olmalı ve arkadaş dediği kimseleri tekrar gözden geçirmelidir. Özellikle iş hayatında tanıştığı ve konuştuğu kişilere daha dikkat edilmesi gerekeceğine delalet eder.

Bu yorumculara göre rüyasında tahta kurusu gören kimse beceriksiz de olsa düşmanlarına karşı dikkatli olmalı ve her zaman tedbirini almalıdır.

Rüya tabiri kitaplarında rüyada görülen tahta kurusunun manası hakkında şu ifadeler yer alır:


Rüyada Tahta Kurusu Görmek

Zararlı arkadaş yahut beceriksiz düşman manalarına gelir. Zararlı arkadaş sizi zarara görütür. Dikkatli olmanızda fayda vardır.

ruyada-tahta-kurusu-gormek.Jpeg

Rüyada tahta kurusu görmek, rüya sahibinin düşmanının olacağına lakin bu düşmanın size çok fazla zarar verebilecek türden olacağı demektir. Beceriksiz, zayıf ve üşengeç bir düşman olacağı anlamına gelmektedir.


Rüyada Tahta Kurusu Isırdığını Görmek

Rüyada tahta kurusu ısırması haram mal demektir. Bu rüyayı gören kimse haram kazanç elde eder. Kimi yorumcuya göre kötü haber alacaktır.


Rüyada Tahta Kurusu Öldürmek

Tahta kurusunu ilaçlayarak yahut ezerek öldüren kimse düşmanlarına ve rakiplerine karşı galibiyet kazanır.


Rüyada Tahta Kurusu İstilası Görmek

Evin her yerinde ve özellikle yatakta birçok tahta kurusu görmek üzüntü manasına gelir. İstemediğiniz gelişmelerin olacağının habercisidir.


Rüyada Tahta Kurusu Temizlemek

Rüyasında tahta kurusu temizlediğini gören kişinin, insan sağlığına zarar verecek alışkanlığından vazgeçeceğine, kişiyi mutsuz edecek bazı durumlarla karşılaşacağına delalet eder.


Rüyada Saçta Tahta Kurusu Görmek

Rüyasında saçta tahta kurusu gören kişinin, iş hayatında yükselmesi için çabaladığına, fakat rüya sahibi gibi rakiplerinin olacağına, bu yüzden daha çok çalışması gerekeceğine işaret eder.


Rüyada Beyaz Tahta Kurusu Görmek

Rüyasında beyaz tahta kurusu gören kişinin, arkasından iş çevirecek insanların olacağına, kişinin dost bellediği fakat dost olmayan aksine düşman olan kişilerin kötülük yapacağı rivayet edilir.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.