Rüyada Tayin Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada tayinin çıkması ne manaya gelir? Rüyada tayin olduğunu gören kimse için rüya yorumu nasıl yapılır? Rüya tabirleri kitaplarında tayin çıkması görmek neyi ifade ediyor? Merak ettiğiniz cevaplar haberimizde...
Rüyada Tayin Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Tayin Edildiğini Görmenin Manası ve Rüya Tabiri

Rüya sahibinin tayin çıktığını görmesi, rüya sözlüğü yorumcularının hayatınızda meydana gelecek değişiklikler manasına gelir. Eğer memur değilseniz ve tayin çıkması gibi bir durum söz konusu değilse yorumculara göre bu rüyanın anlamı mevcut durumunuzdan sıkıldığınız şeklindedir. Çalıştığı işten ya da yaşadığı hayattan sıkılan kimseler için rüyada tayinin çıkması yaşantılarını değiştirmek istediklerine yorumlanır. 


Rüyada Tayinin Çıktığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında tayin edildiğini görmesi memur değilse hayatından sıkılmış denir. Yaşantısında ve alışkanlıklarında değişiklikler yaparak bu sıkıntıdan kurtulabilir.


Rüyada Başkasının Tayin Olduğunu Görmek

Rüya sahibinin rüyasında tayin olduğunu görmesi tayin olan kimse başkası ise o kimsenin başına bazı olayların geleceği yorumu yapılır. Bu olaylar genelde olumlu değişimler şeklinde olsa da bazen kaza, ölüm gibi olumsuz manalar da yüklenmektedir.


Rüyada İstenmeyen Tayin Görmek

Rüya sahibinin rüyasında istemediğiniz yere tayin çıktığını görmesi, kişi memur değilse yeni girişeceği işlerde hem kendine hem de çevresine zarar verecek denir. 


Rüyada Sürgün Görmek

Rüya sahibinin rüyasında sürüldüğünü görmesi, için gerçekte böyle bir durum söz konusu değil ise çevresinde düşmanları olduğunun göstergesidir. Rakipleri olan bu kimseler onun iyi olmasını istemez fakat kişi azimle çalışmaya devam ettiği sürece onlara karşı galip gelecektir.


Rüyada Memur Olarak Tayin Olduğunu Görmek

Rüya sahibinin rüyasında memur olduğunu görmesi, zor ve meşakkatli işlerle uğraşmaya dalalettir. Bu işlerin sonucu iyi olmayacak ve maddi kayıp getirecektir. Kişi boşa çabalayacak ve yorulduğu ile kalacaktır denir.


Rüyada Tayin Haberi Aldığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında tayin haberi aldığını görmesi, iyi değildir ve rüya sahibinin istemediği halde bazı durumlara katlanmak durumunda kalacağına rivayet edilir. Rüyayı gören kişinin uykusunda mutlu olacağı bir yer için tayin haberi aldığını görmesi de rütbesinin artacağına, galibiyetlerinin de çoğalacağına işaret eder.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum