Rüyada Takunya Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada takunya görmek ne manaya gelir? Rüyasında takunya gören kimse için rüya yorumu nasıl yapılır? Rüya tabiri kitaplarından derlediğimiz haberimiz sizlerle...
Rüyada Takunya Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Takunya Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada takunya görmek; ortak, dostluk ve yolculuğa yorulur. Rüyasında takunya gören kimse için ticaretle uğraşıyorsa yahut yeni bir işe atılacaksa ortak bulacağı, dostlarıyla son derece iyi anlaşacağı ve onların desteğini alacağı, iş konusunda kazançlı çıkacağı bir kara yolculukla karşılaşacağı rivayet edilir. Rüyada görülen takunya genelde hayırlı manalara delalet eder.

Bazı tabircilere göre rüyada takunya görmenin manası gecikme demektir. Takunya gören kimse için işlerinin istediği hızda ilerlemeyeceği rivayet edilir. Bu yorumculara göre takunya gören kimse yapacağı işlerde daha azimli ve pratik olmalıdır. Aksi halde ağır aksak ilerleme ile istediği sonuca ulaşması güç olacaktır.

 Rüyada takunya görmenin manası hakkında ayrıca şu ifadeler yer almaktadır:


Rüyada Takunya Giymek

Takunya giyen kişi kara yoluyla uzak bir yere yolculuğa çıkar.

ruyada-takunya-gormek.jpg

Rüyada takunya görmek, güzel şeyler olacağı demektir. Uzun zaman önce girilmiş olan ancak karşılaşılan kötü durumlardan ötürü bir türlü düze çıkarılamayan bir işte çok hayırlı adımlar atılacağı anlamına gelir.


Rüyada Takunya Almak

Takunya satın aldığını gören kimse bekar ise evlenir denir. Kimi yorumculara göre takunya ile yürüdüğünü gören kimse eşinden yahut ortağında ayrılır.


Rüyada Takunyanın Kopması

Takunyanın üstündeki kayışın kopması planların iptal edilmesine işarettir. Özellikle yolculuk planı varsa iptal olacaktır denir.


Rüyada Tek Takunya Giymek

Ayağınızda tek takunya ile yürümek dostlarınızdan bir süreliğine ayrılacağınıza işarettir. Bu tayin, okul, seyahat vs. gibi geçici durumlar olacaktır.


Rüyada Takunyaları Çıkarmak

Takunya çıkaran kimse devlette iş bulur. Bu iş düşük kademede olacak fakat sürekliliği olacak bir iştir.


Rüyada Takunya Kaybetmek

Takunyası kaybolan kimse varsa arabasını yahut motosikletini satar. Yoksa maddi kayıp manasına gelir.


Rüyada Altın Takunya Görmek

Sağlık sorunlarının kısa zaman içinde tedavi edileceğine işarettir. Kişinin düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine rivayet eder.


Rüyada Takunya Hediye Almak

Rüyayı gören kişinin çok büyük bir istek ve arzu duyulan bir hayalin yakın zaman içinde gerçekleşeceğine alamet eder. Hastalıkların şifa bulacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına delalet eder.


Rüyada Tahta Takunya Görmek

Huzurlu bir aile hayatı yaşanması sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağı demektir. Kişinin sorunların teker teker çözüme kavuşacağına yorulur.


Rüyada Beyaz Takunya Görmek

Rüyada beyaz takunya görmek, sevilen kişiler ile girilen çalışmaların çok sabır gösterilmesi ve büyük emek verilmesi sayesinde iyi yerlere geleceğine rivayettir. Kişiye zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine delalet eder.


Rüyada Takunya Kaybetmek

İşlerin bazı sorunlardan ötürü çok sıkıntılı ve sorunlu durumlara düşeceğine alamet eder. Kişinin maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına yorulur.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.