Rüyada Mehir Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada mehir görmenin anlamı nedir ve rüya tabirlerine göre rüyasında mehir verdiğini gören kimse bu rüyayı nasıl yorumlamalıdır? Rüyada mehir aldığını ya da istediğini görmenin anlamlarını yazımızda bulabilirsiniz.
Rüyada Mehir Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Mehir Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada mehir görmek, bazı tabirciler tarafından hayra yorulur. Rüyasında eşine mehir verdiğini gören kişinin güvenli bir hayat süreceği, maddi gelirinin eskisinden kat kat fazla olacağı, tez zamanda mutlu edici bir haber alacağı, duygusal yaşantısında her şeyin yolunda olduğu, vaatlerini yerine getireceği ve alnının teriyle mal ve mülk kazanacağı rivayet olunmaktadır. Rüyasında mehir verdiğini gören kimse sosyal yaşamında sevilen ve sayılan, alnı ak ve başı dik biri olduğuna delalet eder.

Rüyada mehir almak ise iki şekilde tabir olunmaktadır. Rüyasında mehir aldığını gören kadının uzun zamandır verdiği emekler sayesinde rahata ereceği, hüsranla karşılaştıktan sonra beklediği mala sahip olacağı ve sorunlarla mücadele ederek makam elde edeceği rivayet edilmektedir. Kimi rüya tabircilerine göre ise kadının rüyasında mehir aldığını görmesi hayra yorulmaz. Rüya sahibinin sıhhatine kavuşmayı arzuladığına, güçlü olma isteğine ve rahata kavuşma özlemine delalet eder.

Rüyada mehir istemek de rüyasında mehir istediğini gören kadının yüzleşeceği sorunlara karşı haklılığının ispatlanacağına, hakkını alacağına, sağlığa ve huzura kavuşacağına işarettir.

Mehir; İslama göre erkeğin evlenirken eşine verdiği mal, para veya ziynet eşyalarına verilen addır.


Rüyada Mehir Sakladığını Görmek

Kişinin yakın zamanda sırlarının ortaya çıkacağına delalet eder.

ruyada-mehir-gormek.jpg

Rüyada mehir görmek, genel olarak arzulara ulaşmak, sevinç ve neşe demektir. Gerçekleşecek dilekleriniz parasal mevzularda olabileceği gibi manevi yaşamanızla olabileceği anlamına gelir.


Rüyada Mehir Aldığını Görmek

Rüyayı gören kişinin verdiği emeklerin karşılığını alacağı demektir. Rüya sahibinin sorunlarla mücadele ederek makam sahibi olacağına delalet eder. Rüyada mehir aldığını görmek rüya sahibinin zorulukların üstesinden geleceğine delalet eder.


Rüyada Mehir İstediğini Görmek

Kişinin rüyasında mehir istediğini görmesi, rüya sahibinin yüzleşmesi gereken sorunların olduğuna yorulur. Kişinin emeğinin karşılığını alacağı ve sağlıklı bir hayat süreceği anlamına gelir.


Rüyada Mehir Sattığını Görmek

Rüyada mehir sattığını görmek, kişinin hayır işleri peşinde koşacağı anlamına gelir. Rüya sahibinin hayatı boyunca hiçbir sıkıntıyla karşılaşmayacağına rivayet eder. Rüyada mehir sattığını görmek zor bir dönemden geçmesine rağmen bolluk içine yaşayacağına işarettir.


Rüyada Mehir Dağıttığını Görmek

Kişinin rüyasında mehir dağıttığını görmesi, rüya sahibinin borçlarını yakın zamanda kapatacağı demektir. Kişinin çevresiyle çeşitli sorunlar yaşayacağına da alamet eder.

NeOldu.Com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.