Rüyada Deney Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada deney görmek ne anlama gelir? Rüyada deney görmek ya da deney yaptığını görmek ne anlama gelir? Rüyada deney neyi ifade eder?
Rüyada Deney Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Deney Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada deney görmek, rüya sahibinin düşmanları olduğuna, düşmanlarının ardından iş çevireceğine, ardından konuşacağına, kötü niyetli olacaklarına, kötü olaylarla karşılaşacağına yorulur. Bazı tabircilere göre ise rüyada deney görmek, rüya sahibinin gerçekleştiremeyeceği hayallerin peşinde koşacağına delalet etmektedir. 

Rüyada deney görmenin anlamı, iş hayatında gereksiz yere para harcayacağına, maddi sıkıntı ve zorluk yaşayacağına rivayet eder. 


Rüyada Deney Yaptığını Görmek

Yaşanan kötü günlerin son bulacağına işarettir. Kişinin karşısına çıkacak fırsatları iyi değerlendirmesi gerektiğini ifade etmektedir. Laboratuvarda deney yaptığını görmek ise kişinin akademisyen olacağına rivayet eder.


ruyada-deney-gormek.jpg

Rüyada deney görmek, hiçbir bilgisi olmadığı halde bir işe girişen rüya sahibinin pek çok zorlukla karşılaşacağı demektir. Kişinin daha önceden tecrübesi olmadığı için çok sayıda yanlış yapacağı anlamına gelir.


Rüyada Deney Faresi Görmek

Rüya sahibinin haksızlığa uğrayacağına işaret etmektedir. Rüyayı gören kişinin çevresinde kötü niyetli, kuyu kazan kimseler olduğunu ifade etmektedir.


Rüyada Deney Yapıldığını Görmek

Rüyada deney yapıldığını görmek, kişinin birçok soruna çözüm olacak bir karar vereceğine delalet eder.


Rüyada Deney Tüpü Görmek

Rüya sahibinin rüyasında deney tüpü görmesi, kişinin zararların günden güne artacağına yorulur.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.