Rüyada Dekolte Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada dekolte görmek ne anlama gelir? Rüyada dekolte görmek ya da dekolte giydiğini görmek nasıl yorumlanır?
Rüyada Dekolte Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Dekolte Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada dekolte görmek, dedikodu ve iftira olarak yorulur. Rüyayı gören kişinin çevresinde ardından dedikodusu yapılacağına, iftira atılacağına rivayet eder. Bu nedenle kişinin zor durumda kalacağına, üzüntü duyup, sıkıntı yaşayacağına delalet eder.


Rüyada Dekolte Elbise Giydiğini Görmek

Farklı şekillerde yorumlanır. Rüyada bacak dekolteli elbise giymek, düşmana ve düşmanından zarar göreceğine işaret etmektedir.

ruyada-dekolte-gormek.jpg

Rüyada dekolte görmek, rüyayı gören kişinin manevi duygularının azalacağı demektir. Rüya sahibinin yapacağı hatalardan dolayı sıkıntı çekeceğine, üzüntü duyacağı anlamına gelmektedir.


Rüyada Dekolte Etek Giydiğini Görmek

Kişinin gizli saklı işler yapacağına bu nedenle ailesi ile sorun yaşayacağına işaret eder. Eğer rüyayı gören kişi evli ise eşi ile yaşanacak sorunlara, uzun süreli ayrılığa rivayet eder.


Rüyada Dekolte Gömlek Giydiğini Görmek

Sırt dekoltesi kişinin iş hayatında ardından dedikodu yapılacağına işaret eder. Eğer gömleğin dekoltesi göğüs bölgesi ise kişinin eşinden ayrılacağına delalet eder.


Rüyada Göğüs Dekolteli Elbise Giydiğini Görmek

Rüyasında göğüs dekolteli elbise giydiğini gören kişinin merhametsiz ve bencil olduğunu ifade eder. Rüya sahibinin kendinden başka kimseyi düşünmediğine delalet eder.


Rüyada Sırtı Açık Beyaz Elbise Giymek

Rüyasında sırtı açık beyaz elbise gören rüya sahibinin, iş hayatında çok zorlanacağı demektir. Kişinin sabırlı birisi olduğuna, bu yüzden de makam sahibi olacağına işaret eder.


Rüyada Açık Giyinmiş Kadınlar Görmek

Rüyasında açık giyinmiş kadınlar gören kişinin, harama el uzatacağına delalet eder. Kişinin bu durumdan hoşnut olmayacağına ve tövbe edeceğine işaret eder.


Rüyada Kendini Açık Giyinmiş Görmek

Rüyada kendini açık giyinmiş görmek, rüya sahibinin para kazanmak için her türlü yolu deneyeceği anlamına gelmektedir. Kişinin yaptığı şeylerin çok yanlış ve saçma olduğuna varacağı ve düzgün bir işe gireceği manasına gelir.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum