Rüyada Cezaevi Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada cezaevi görmenin anlamı ve yorumu nedir? Rüyada cezaevi görmenin neye alamet ettiği konusunda aklınıza takılan tüm sorulara buradan cevap bulabilirsiniz.
Rüyada Cezaevi Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Cezaevi Görmek

Rüyada Cezaevi Görmek

Rüyada cezaevi görmenin anlamı, zorluk çekeceğine işaret eder. Rüya sahibinin düzeninin bozulacağına, borçların kapıya dayanacağına ve büyük bir korku duyacağına delalet eder.

Kimi rüya sözlüğü yazarı da bu rüyayı kişinin işinden olması şeklinde açıklar. Bu nedenle kişinin birçok maddi sıkıntılarla boğuşacağını ve zor bir dönemden geçeceğini gösteren bir rüyadır.

Rüyada cezaevi görmekle ilgili diğer rüya tabirleri şu şekilde:


Rüyada Cezaevi Ziyareti Görmek

Rüya sahibinin rüyasında ceza evine ziyaret ettiğini görmesi rüya tabiri yorumcularına göre rüya sahibine üzüntü verecek olan olaylara işaret eder. Eğer ki, rüya sahibi rüyada cezaevinin içine giriyorsa, ailesinden uzun bir süre uzak kalacağına yorumlanır. Bu durumun ortaya çıkmasında da olumsuz durumların sebep olacağı işaret edilir.


Rüyada Hapishane Görmek

Rüyada hapishane gören kişinin peşini olumsuzlukların bırakmayacağı şeklinde ifade edilir. Rüya sahibinin rüyasında hapishane görmesi, kişinin hayatında karşısına çeşitli olumsuzluklar çıkacağı anlamına gelir.


rüyada cezaevi görmek ne anlama gelir

Rüyada cezaevi görmek konusunda yapılan en genel yorum, kişinin psikolojisini bozacak olan birtakım olaylar yaşaması demektir. Rüyada cezaevi görmenin yorumu, rüya sahibinin ömür boyu çekeceği bir sorunu olacağı anlamına gelmektedir.


Rüyada Cezaevine Girdiğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kendisini cezaevine girdiğini görmesi şerre yorumlamlanmaktadır. Kişinin kendisinin ya da yakın çevresinin kötü olaylara sebep olacağına ve bu yüzden de cezalar alacağına delalet eder. Rüyada ceza evine girdiğini gören kişi bekarsa uzun süre evlenemeyeceğine, evliyse de kısa süre içerisinde boşanacağına delalet eder.


Rüyada Hapishaneye Girdiğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında hapishaneye girdiğini görmesi, hayra yorulmaz. Kişinin elini kolunu bağlayacak olan bir olay yaşayacağı şeklinde tabir edilir. Kişinin rüyasında hapishaneye girdiğini görmesi, rüya sahibinin iş hayatında sıkıntılar yaşayacağına alamet eder.


Rüyada Birinin Cezaevine Girdiğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında herhangi birisinin cezaevine girdiğini görmesi iyi değildir. Kişinin rüyasında birinin cezaevine girdiğini görmesi, rüya sahibinin yapacağı bir ortaklık yüzünden büyük zarara uğrayacağına yorumlanır.


Rüyada Devlet Hapishanesinde Olduğunu Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kendisini devlete ait bir hapishanede olduğunu görmesi, kötü bir haber almaya yorulur. Vehim ve kedere işarettir. Eğer rüya sahibi yolcu ise, yolunda zahmet çeker, eğer hasta ise hastalığı artar.


Rüyada Hapishaneden Çıktığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında cezasını tamamladıktan sonra cezaevinden çıktiğini görmesi, hayırlıdır. Rüya tabircilerine göre kişinin rüyasında hapishaneden çıktığını görmesi, rüya sahibinin bütün dertlerinden kurtulmaya yorumlanır.


Rüyada Bir Odada Hapis Olduğunu Görmek

Rüya sahibinin rüyasında herhangi bir odada hapis olduğunu görmesi hayra yorumlanmaktadır. Eve benzeyen bir yerde tutuklu olduğunu gören, bir kadınla evlenip ondan hem mala hem de evlada nail olur. 


Rüyada Kadının Kendisini Cezaevinde Görmesi

Rüyayı gören kadın ise ve kendisinin cezaevinde görürse ileride evleneceğine delalet eder. Eğer rüyayı gören evli bir kadın ise başka bir hayır görür. Kendisini iyi bir yerde, oradan çıkması imkânsız olan bir halde kapalı görmesi, din icaplarını kaza etmeye ve nimete delalet eder.


Rüyada Hapisten Kurtulduğunu Görmek

Rüya sahibinin rüyasında hapisten kurtulduğunu görmesi hapisten ve zindandan kurtulduğunu görmek iyidir. Din ve dünyasında mekruh ve istenmeyen hallerden kurtularak hayra erişir.


Rüyada Hapishane Kapısı Görmek

Rüya sahibinin rüyasında hapishane kapısı görmesi iki şekilde tabir edilir. Hapishanenin kapısı kapalıysa gerçekten mahkûm olmaya, eğer kapı açıksa esaretten kurtulup özgür olmaya işaret eder.


Rüyada Mahkemeye Çıktığını Görmek

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyada mahkemeye çıktığını gören kişi yaradana olan saygısı ve sevgisi, ahiret gününe olan inancı nedeni ile her zaman vicdanının sesini dinlemeyi tercih eden kimse olarak yorumlanır. Rüya sahibi kimseye iftira atmaz, haram mala el uzatmaz, aklından kötülük geçirmez yani kısacası adaletli ve merhametli olmaya çalışır.


Rüyada Cezaevi Koğuşu Görmek

Kişinin rüyasında cezaevi koğuşu görmesi, rüya sahibinin hayatında çeşitli sorunlarla karşı karşıya kalacağına alamet eder. Rüya sahibinin rüyasında cezaevi koğuşu görmesi, kişinin mesleğinde başarılı olacağına delalet eder.


Rüyada Cezaevi Müdürü Görmek

Rüya sahibinin rüyasında cezaevi müdürü görmesi, kişinin maddi anlamda hiçbir sıkıntı yaşamayacağına tabir edilir. Kişinin rüyasında cezaevi müdürü görmesi, rüya sahibinin büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Neoldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
18 Yorum