Rüyada Kertenkele Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyanızda kertenkele görmenin veya rüyanızda kertenkele öldürmenin ne anlamlara geldiğini haberimizde sizler için derledik. İşte rüyada kertenkele görmenin rüya tabirleri...
Rüyada Kertenkele Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Kertenkele Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada kertenkele görmek, rüya sahibinin yaşayacağı sağlık sorunlarına işaret etmektedir. Bazı rüya yazarlarına göre ise bu rüya, fesat, dedikoducu bir kimsenin varlığına yorumlanmaktadır. Rüyada görülen kertenkele, kötü niyetli, arayı bozan bir adamın varlığına ya da onunla tanışacak olmaya delalet etmektedir.

Kertenkele görmenin  farklı şekillerde de yorumlanabilmektedir. Rüyada görülen kertenkele bazen de kişiyi kuşkuya götüren olaylara işaret eder.

Rüya tabirlerinde rüyada kertenkele görmenin yorumu ayrıca şu şekillerdedir:


Rüyada Kertenkele Eti Yemek / Kertenkele Öldürmek

Rüyada kertenle öldürmek ile kertenkele eti yemek aynı şekillerde yorumlanmaktadır. Rüya sahibinin etrafında bulunan kıskanç, fesat ve geçimsiz kimselerin varlığına işaret eder.


Rüyada Kertenkele Isırdığını Görmek

Rüyada kertenkele tarafından ısırılmak, kişinin çevresindeki dost mu düşman mı belli olmayan kimselere yorulur.


Rüyada Kertenkele Görmek

Rüyada kertenkele görmek, kişinin yeni işlere gireceğine, işinde başarılı olacağına, bol kazançlar elde edeceği demektir. Rüya sahibinin hayatına yeni insanlar gireceğine, bu insanlar ile iyi anlaşacağına, uzun süreli dostluklar kuracağı anlamına gelmektedir.

Rüyada Büyük Kertenkele Görmek

Rüyada büyük kertenkele görmek iki şekilde yorumlanmaktadır. Rüya sahibinin işlerinin, şansının açılacağına delalet eden bu rüya bazı yorumlara göre ise kişinin iyi bir mevki, makam sahibi olacağına işarettir.


Rüyada Renkli Kertenkele Görmek

Rüyada renkli kertenkele görmek, iyiye yorulmaz. Rüya sahibinin etrafında bulunan ortalığı karıştıran, yaygaracı ve dedikoducu birine işaret eder.


Rüyada Alaca Kertenkele Görmek

Rüya sahibinin rüyasında alaca kertenkele görmesi kişinin fakirleşeceğine, genel olarak moralinin üzgün olacağına, doğru yoldan çıkmış insanlar tarafından kötülük göreceğine delalet etmektedir.


Rüyada Kertenkele İle Konuştuğunu Görmek

Rüyasında kertenkele ile konuştuğunu gören rüya sahibinin hayatında bulunan kötü niyetli insanlar ile çok fazla vakit geçireceğine, gün geçtikçe kişinin de kötü ve fesat biri olacağına, haram yollara düşeceğine, rüya sahibinin çok dikkat etmesi gerekeceğine rivayet etmektedir.


Rüyada Kertenkele Saldırdığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kertenkele saldırısına uğradığını görmesi başkalarının ardından atıp tuttuğu için kul hakkına gireceğine, kıskaç ve kinciliği yüzünden diğer insanlar tarafında sevilmeyeceğine delalet etmektedir.


Rüyada Yeşil Kertenkele Görmek

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyasında yeşil kertenkele gören kişinin yapacağı bir işte yanlış anlaşılacağına, insanlar tarafından dışlanacağınıza fakat sonradan aklanacağınıza ve herkesin sizde özür dileyeceğine yorumlanmaktadır.


Rüyada Gri Kertenkele Görmek

Rüya sahibini rüyasında gri kertenkele görmesi kişinin yanlış kişilere güveneceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, güvendiği insanlar tarafından kötülüğe uğrayacağına delalet etmektedir.


Rüyada Kertenkele Yavrusu Görmek

Rüyasında yavru kertenkele gören rüya sahibinin hayatında bulunan sıkıntılarının ve dertlerinin son bulacağına, kişi bu sorunları çözmez ise ileride başına daha büyük olayların gelebileceğine rüya sahibinin çok dikkat etmesi gerekeceğine, aile büyüklerinden yardım alarak sorunları teker teker çözebileceğine, içinin huzur dolacağına adeta rahatlayacağına rivayet etmektedir.


Rüyada Evde Kertenkele Görmek

Rüya tabircilerine göre rüya sahibinin rüyasında evinin içinde kertenkele görmesi kişinin hayatına yeni birinin gireceğine fakat mutsuz ve ümitsiz biri haline geleceğine, hayattan zevk alamayacağına yorulur.


Rüyada Beyaz Kertenkele Görmek

Rüyasında beyaz kertenkele gören rüya sahibinin istemediği olayların yaşanacağına, aile içi huzursuzlukların yaşanacağına, iş hayatındaki rakiplerinin teker teker alt edeceğine, hayatının zaman içinde kolay hale geleceğine, yeni işler başaracağına bol kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum