Rüyada Moloz Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada moloz görmenin anlamı nedir ve rüya tabirlerin göre rüyasında moloz yığını gören kimse bu rüyayı nasıl açıklamalıdır? Rüyada moloz taşıdığını veya attığını görmenin anlamlarını yazımızda bulabilirsiniz.
Rüyada Moloz Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Moloz Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada moloz görmek, keder ve ızdırapa yorulur. Rüyasında hanesinin önünde moloz yığını gören kimsenin aile üyelerinin büyük bir belayla karşılaşacağı, bu beladan yaka kurtarmalarının hiç de kolay olmayacağı rivayet olunmaktadır. Rüyada moloz yığınını evinizin önünden kaldırmanız ise başınıza gelecek beladan kurtulacağınıza delalet eder.

Rüya tabirlerine göre moloz ile ilgili görülen diğer rüyalar ve anlamları aşağıda verilmiştir:


Rüyada Moloz Taşımak

Rüya sahibinin kendisine manevi zarar veren bir tanıdığından kurtulacağına, zengin olacağına, şöhret kazanacağına, faydalı işler gerçekleştireceğine ve alın teriyle rızık bulacağına delalet etmektedir.

ruyada-moloz-gormek.jpg

Rüyada moloz görmek, rüya sahibinin iş hayatında çok çalışmasına rağmen makam sahibi olamayacağı demektir. Kişinin borçlarının artacağı, malını ve mülkünü satmak zorunda kalacağı ve zor duruma düştüğünde kimsenin el uzatmayacağı anlamına gelmektedir.


Rüyada Moloz Atmak

Rüyasında bir yere moloz attığını gören bireyin art niyetli bir yabancının gazabına uğrayacağı, sorumluluklarını yerine getiremeyeceği, sinsi bir düşmanının olduğu, istemediği sorunlarla yüzleşeceği ve korktuğunun başına geleceği rivayet edilmektedir.


Rüyada Moloz Temizlemek

Rüyasında inşaat molozlarını temizlediğini gören kişinin partneriyle arasının iyi olduğu, karl atılımlar yapacağı, vaatlerini yerine getireceği ve kısa süre içinde yüzünü güldürecek bir müjde alacağı tabir olunur.


Rüyasında Boş Bir Alana Moloz Yığmak

Rüyasında boş bir alana moloz yığdığını gören kişinin, sonunu görmediği bir işe kalkıştığı rivayet edilir.


Rüyada İnşaat Molozu Görmek

Rüyasında inşaat molozu gören rüya sahibinin, iş hayatında çalışmadan makam sahibi olacağına, hayatının kolay ve huzurlu geçeceğine delalet eder.


Rüyada Evin İçinde Hafriyat Görmek

Rüyada evin için hafriyat gören kişinin, sorumluluk sahibi bir birey olmadığına, kendisinden başka kimseyi düşünmediğine işaret eder.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.