Rüyada Kesik Bacak Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada kesik bacak görmenin anlamı nedir? Rüyada kesik bacak görmenin hikmeti ve alameti konusunda merak ettiğiniz tüm soruların cevaplarına buradan ulaşabilirsiniz.
Rüyada Kesik Bacak Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Kesik Bacak Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada kesik bacak görmek, maddi zarara ya da iftiraya yorulmaktadır. Rüya sahibinin yakın zamanda başına gelecek olan sorunlardan, hayatında kim dost kim düşman anlayacağına delalet eder. Kişinin paylaştığı sırları, rüya sahibini arkadan vurmak için kullanılacağına delalet eder.


Rüyada Kesik Bacak Bulmak

Rüyayı gören kişinin hayatındaki uğursuzlukların sona ereceği ve iş hayatında şansın yüzüne güleceğine işaret eder. Rüyada kesik bacak bulmak rüya sahibinin kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine, evdeki huzurun gün geçtikçe artacağına rivayet edilmektedir.

bacakta-kesik-izii.jpg

Rüyada kesik bacak görmenin rüya tabiri bir başka yoruma göre ise farklılık demektir. Bir rüya sözlüğü yazarı yani rüya tabircisi, bu rüyayı güçten düşmek olarak anlamına gelmektedir.


Rüyada Kesik Bacaklı Birini Görmek

Rüyada kesik bacaklı birini görmek, bekar kişiler için daha önce evlilik yapmış biri ile evlenmeye yorulur. Bu rüya aynı zamanda kişinin yapacağı hayırlı işlere de alamet etmektedir. Rüyada kesik bacaklı birini görmek kişinin hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, ömür boyu sağlıklı yaşayacağına, gelcekte büyük bir maddi güç kazanacağını hayalindeki yaşamı yaşyacağına inanılmaktadır.


Rüyada Kesik Bacak Görmenin Psikolojik Yorumu

Rüya sahibinin aşırı evhamlı, panik halinde bir insan oluşunu sembolize etmektedir.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.