Rüyada Apartman Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada apartman görmenin anlamı ve yorumu nedir? İşte rüyada görülen apartmanla ilgili merak ettiğiniz tüm rüya tabirlerinin cevabı...
Rüyada Apartman Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Apartman Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada apartman görmenin anlamı, kişinin hayatında bir çok dertle uğraşacağına yorulur. Rüya sahibinin başına bir şey geleceğini bilmesine rağmen önlem almamasından dolayı sıkıntılı bir dönemden geçeceğine delalet eder.

Kişinin oldukça stresli şekilde geçireceği bu dönemde büyük kavgalar ve sıkıntılar yaşayacağı şeklinde tabir edilir.

Rüyada apartman görmenin yorumu, kendisine fayda sağlamayacak olan işlerle uğraşıp maddi ve manevi zararlar göreceği şeklindedir. Ayrıca rüya sahibinin aile içerisinde yaşayacağı birtakım sorunlara da işaret eder.

Rüyada apartman görmekle ilgili diğer rüya tabirleri:


Rüyada Apartman Satın Almak

Rüyada apartman satın almak, dert sahibi olmak anlamına gelir.

ruyada-apartman-gormek.jpg

Rüyada apartman görmek, rüya sahibinin her şeyi kendine dert edinmesi huyundan dolayı başına gelecek olan her türlü şeyi kendine dert edindiği demektir. Bazı rüya yorumcularına göre de rüya sahibinin borca girip zarar edeceği anlamına gelmektedir.


Rüyada Apartman Çökmesi

Hayra yorumlanmaz. Rüya sahibinin büyük acılar ve kayıplar yaşayacağına işaret eder.


Rüyada Apartman Boşluğu Görmek

Rüya sahibinin duygusal boşlukta olduğu anlamına gelir. Bu nedenle rüya sahibinin kendini çaresiz hissettiğine delalet eder.


Rüyada Apartman Temeli Görmek

Rüya sahibinin yeni ve başarılı adımlar atacağına alamet eder. Kişiye hayır ve mutluluk getireceğine yorumlanır.


Rüyada Apartman İnşaatı Görmek

Rüya sahibinin kişisel yönden kendini tam olarak tamamlayamadığı anlamına gelir. Kişinin utangaç birisi olduğuna da delalet eder.


Rüyada Apartman Daire Görmek

Rüyada apartman daire görmek, rüya sahibinin hayırlı eş ve evlat sahibi olacağına delalet eder. Kişinin kıymetini bilen evlatlarının varlığına işaret etmektedir.


Rüyada Lüks Apartman Görmek

Rüyada lüks apartman görmek, kişinin geçim derdinin artacağı demektir. Para kazanmakta zorluk çekeceğine delalet eder.


Rüyada Apartman Girişi Görmek

Rüyada apartman girişi görmek, kişinin çok sevdiği, kardeşinden ayırmadığı dostları olacağına işaret eder. Bu dostlarıyla beraber bir işe gireceklerine ve karlı çıkacaklarına alamet eder.


Rüyada Apartman Merdiveni Görmek

Rüyada apartman merdiveni görmek, rüya sahibinin hayallerinin yükseklerde olduğuna delalet eder. Kişinin bu hayallerine ulaşmak için çok fazla çaba göstereceği manasına gelir.


Rüyada Apartman İçinde Olmak

Rüyada apartman içinde olmak, kişinin çok fazla para kazanacağına alamet eder. Fakat kazandığı bu parayı rüya sahibinin keyfi için harcayacağına rivayet etmektedir.


Rüyada Apartman Merdiveninden Çıkmak

Rüyada apartman merdiveninden çıktığını gören rüya sahibinin yalnız kalacağına işaret etmektedir. Kişinin çok zengin fakat mutsuz olacağına delalet eder.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.