Rüyada Nasır Görmenin Anlamı Nedir?

Rüyada görülen nasırın ne ifade ettiğini biliyor musunuz? Rüya alimleri rüyada nasır görmenin anlamını ve yorumunu şu şekilde yapmıştır:
Rüyada Nasır Görmenin Anlamı Nedir?

Rüyada Nasır Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada nasır görmek, rüya sahibinin yaşayacağı kısa süreli sıkıntılara yorulur. Kimi rüya yorumcusuna göre ise rüyada nasır görmek, rüya sahibinin yaşayacağı olumsuz gelişmelere yorulmuştur. Farklı bir yoruma göre ise rüyada nasır görmek, rüya sahibinin yaşayacağı rahatlığa delalet etmektedir.

Rüyada nasır görmek, diğer bir yoruma göre ise rüya sahibinin aile hayatında yaşadığı gelişmelere işaret etmektedir. 


Rüyada Elde Nasır Olduğunu Görmek

Elde nasır olduğunu görmek, rüya sahibinin feraha ermesine işaret etmektedir. Benzer bir yorumda ise elde nasır görmek, rüya sahibinin isteklerinin yerine gelmesine delalet eder.

ruyada-nasir-gormek.Jpeg

Rüyada nasır görmek, kişinin sağlık sorunu yaşayan bir yakınının iyilik bulacağı demektir. Rüya sahibinin iyi kalpli birisi olduğu, kimse hakkın kötü düşünceler beslemediği anlamına gelmektedir. 


Rüyada Ayakta Nasır Görmek

Ayakta nasır görmek, rüya sahibinin gizlediği bir sırrın ortaya çıkmasına ve bu nedenle rüya sahibinin biraz sıkıntılı günler geçirmesine işaret etmektedir. 


Rüyada Yağ Bezisi

Rüyada yağ bezesi görmek, iş hayatında yaşanacak yeni bir başarıya işaret etmektedir. Diğer bir yoruma göre ise rüyada ağ bezesi görmek rüya sahibinin çevresi tarafınan dikkat çeken bir kişi olduğuna işaret etmektedir.


Rüyada Nasırlı Parmak Görmek

Rüyada nasırlı parmak görmek, rüya sahibinin sevdiği insanlarla bir araya geleceğine, onların hayal ettiği şeyleri gerçekleştireceğine, zengin birisi olacağına delalet eder.


Rüyada Nasır Çıkarmak

Rüyada nasır çıkarmak, kişinin sevdiği insanlar tarafından ihanete uğrayacağına ve şaşırıp yorgun düşeceğine rivayet eder.


Rüyada Nasırın Düşmesi

Rüya sahibinin iş hayatında hayal edemeyeceği kadar büyük kazançlar kazanacağına ve içini büyük bir neşenin kaplayacağına alamet eder.


Rüyada Nasırdan Kurtulmak

Kişinin insanlara verdiği sözleri teker teker yerine getireceğine, sorumluluk sahibi ve güvenilir birisi olduğuna  işaret eder.


Rüyada Topuk Nasırı Temizlemek

Rüya sahibinin hayatında bulunan dost gibi gözüken fakat kötü niyetli insanlardan uzaklaşacağı, onlarla bir daha iletişim kurmayacağı anlamına gelmektedir.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.