Rüyada İtiraf Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada itiraf görmek ne manaya gelir? Rüya tabirlerine göre itiraf etmek hangi anlamları ifade eder? İşte cevaplar...
Rüyada İtiraf Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada İtiraf Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada itiraf görmek, bir başarıya imza atmak yorulmaktadır. Rüya sahibinin çalışma arkadaşları ya da üst mevkideki biri tarafında taktir edileceğine işaret etmektedir. Bazı rüya tabircilerine göre ise bu rüya, kişinin gizlediği bır sırrı olduğuna delalet etmektedir.


Rüyada İtiraf Etmek

Rüyada itiraf ettiğini görmek, birine vekalet vermek ya da birinden vekalet almak anlamına gelmektedir. İslami olarak ise bu rüya, kişinin pişman olduğu bir durum yaşamasına işaret eder. Bazı rüya tabircilerine göre itiraf etmek, aynı zamanda yapılan yanlışın farkına varmak olarak yorumlanmaktadır. Rüya sahibinin, haksızlık ettiğini düşündüğü kişiden özür dileyeceğine delalet eder.


Rüyada Birinin Kendisine İtiraf Ettiğini Görmek

Rüyada tanınan birinin itirafta bulunduğunu görmek, o kimse tarafından aldatılacağına işarettir. Tanınmayan bir kişinin itirafta bulunduğunu görmek ise, yakın zamanda girilecek kalabalık ortamlarda dikkat olunması gerektiğine dair bir uyarı niteliği taşımaktadır. 


Rüyada İtiraf Etmek İstemek

Rüya sahibinin bir şey itiraf etmek istemesi, vicdan azabı çekilen bir konuya işaret etmektedir. Rüya sahibini rahatsız eden, bilinçaltını meşgul eden bir konuya çözüm araması olarak yorumlanmaktadır.Rüyada itiraf etmek istemek İslami açıdan, tövbe etmek ve günahlardan kurtulmak anlamlarına gelmektedir.


Rüyada İtiraf Görmenin Psikolojik Yorumu

Rüyada itiraf görmek, rahatsızlık duyulan bir sır ya da yalana sahip olmanın sembolüdür.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.