Roborock S7 Sonic Mopping Kullanıcı Yorumları ve Özellikleri

Roborock S7 Sonic Mopping ile ilgi özellikleri, kullanıcı yorumları gibi merak edilen noktaları sizler için inceledik.
Roborock S7 Sonic Mopping Kullanıcı Yorumları ve Özellikleri

Dakikada 3000 defaya kadar zemin temizliği yapabilen bir robot süpürge düşünmüş müydünüz? Roborock S7 Plus tam da bu şekilde tasarlanmış bir robot süpürge. Hiper kuvvetli emme performansına ek olarak sesin gücüyle paspaslama yapmanızı sağlayacak bu robot süpürge, zemin temizliği ile geçirdiğiniz zamanların tarih olması için size yardımcı olur.

Roborock S7 Sonic Mopping Özellikleri

Ağırlık4.5 kg
Pil5200 mAh
Emiş Gücü2500 Pa
Aşılabilir Engel20 mm
Yükseklik9.6 cm
Çalışma Süresi180 dakika
Çalışma Modu3
Ses Seviyesi67 dB
Şarj Süresi3 saat
Toz Kapasitesi470 ml
Amazon
Fiyatını Gör
Roborock S7
Robot Süpürge
Aradığın
Fiyatı Gör

Roborock S7 Sonic Mopping İnceleme

VibraRise sonik titreşim teknolojisi geliştirilen Roborock S7, paspaslama işleminin en verimli şekilde yapılmasına yardımcı olur. Kendi kendini boşaltma sistemi sayesinde dolu toz haznesini istasyonda bırakan bu robot süpürge, üstün tasarım teknolojisiyle kullanıcılarının beğenisini toplamayı başarmıştır. 2500 Pa emiş gücünün desteğini alarak zemin temizliğine yeni bir solu getirir.

İşte, zemin temizliğini sizin kadar özenle yapacak olan Roborock S7 Sonic akıllı robot süpürge ile ilgili tüm detaylar;

Roborock S7 Tasarım

Beyaz ve siyah renklerde, yuvarlak formda tasarlanmış olan Roborock S7 Sonic Mopping, çocuk kilidi ile daha güvenli bir kullanım sunar. Temizliği uygulama üzerinden kolayca yönetmenizi sağlayan bu robot süpürge, 5200 mAh değerindeki batarya gücü ile 2500 Pa değerinde emiş performansı göstermeyi başarır. Bununla birlikte durum gösterge ışıklarıyla makinenizin şarj, doluluk gibi bilgilerini de rahatlıkla öğrenmenizi sağlayacak çok yönlü bir tasarıma sahiptir.

Roborock S7 Sonic Mopping

Roborock S7 Robot Süpürge Boyutları

Uzunluk9.6 cm
Genişlik35 cm
Derinlik35 cm
Ağırlık4.5 kg
RenkBeyaz, Siyah

Roborock S7 Sonic Mopping, gelişmiş paspaslama teknolojisiyle rakiplerinin bir adım önüne geçmeyi başarmıştır. 4.5 kilogram ağırlığındaki bu robot süpürge, kompakt yapısıyla kullanışlı bir form kazanmıştır. Bununla birlikte 9.6 cm’lik yüksekliğinin verdiği güçle masa, sandalye, mobilya altlarını da haritasına dahil etmeyi başarır. Bu sayede siz de zemin temizliği ile uğraşmak zorunda kalmazsınız.

Roborock S7 Sonic Filtre ve Toz Kapasitesi

300 ml su haznesi bulunan Roborock S7 Sonic Mopping, halı algılayıcı özel sensörü sayesinde halıları süpüren, yerleri paspaslayan bir form kazanmıştır. Sizin rahatlığınız ön planda tutularak hazırlanan bu süpürge VibraRise sonik titreşim teknolojisinin desteğiyle zeminleri dakikada 3000 defaya kadar temizler. Yükseltilmiş yüzer fırçası zeminlerdeki toz ve kiri daha etkili bir şekilde temizlemek için hareket edebilir şekilde tasarlanmıştır.

Roborock S7 Sonic Mopping Kapasite ve Filtre Özellikleri

Toz Haznesi470 ml
Kullanım AlanıHalı-Sert Zemin
Yan Fırça Sayısı1
Su HaznesiVar
Toz HaznesiVar
İstasyon HaznesiYok
Islak MopVar

Tamamen kauçuk kanatlardan tasarlanan yan fırçası, dip ve köşe temizliklerini derinlemesine bir şekilde yaparken kıl ve saç dolanmasının da önüne geçer. 470 ml toz deposu bulunan Roborock S7 Sonic Mopping, geniş haznesi sayesinde sürekli toz boşaltmayla uğraşmanızın önüne geçer. Bununla birlikte 2500 Pa emiş gücüne ek olarak etkileyici temizleme performansıyla da kullanıcılarından tam not almayı başarmıştır.

Roborock S7 Performans ve Haritalama

Roborock S7, gelişmiş navigasyon teknolojisi LİDAR sayesinde her alanı titizlikle tarayarak evinizin detaylı bir haritasını oluşturur. Çoklu haritalama özelliği sayesinde 4 kata kadar olan bağımsız katları hafızasına kaydederek geniş ve katlı evlere de destek olmayı ihmal etmez. Sensient sensör dizisi ve uygulama üzerinden otomatik oda tanıma gibi özellikleriyle bölgesel temizliği de rahatlıkla yapabilmenize yardımcı olur. Rota algoritmalarının uyarlanabilir olması sayesinde, Roborock S7 Sonic Mopping güvenli ve fonksiyonel bir şekilde, sizin isteğiniz doğrultusunda hareket eder.

Roborock S7 Sonic Mopping

Roborock S7 Teknik Özellikleri

Emiş Gücü2500 Pa
Max Çalışma Süresi180 dakika
Haritalama YöntemiLidar
HaritalamaVar
Sensör Sayısı-

Roborock S7 gelişmiş teknik özellikleri sayesinde oldukça işlevsel bir model olarak karşımıza çıkmaktadır. 470 ml toz, 300 ml su haznesi ile evinizin hem süpürme hem de silme işlemlerini rahatlıkla yerine getirir. Lidar navigasyon sistemi ile evinizin ayrıntılı bir haritasını çıkaran bu robot süpürge, App Store veya Google Play üzerinden pratik bir şekilde indirebileceğiniz "Roborock" uygulamasıyla entegre bir şekilde çalışır. Uygulama üzerinden temizlik başlatıp sonlandırabilir, cihazınızın durum ve konum bilgilerine ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda odaların tanımlanmasını da sağlayarak bölge ve genel temizliği de pratik bir şekilde yaptırabilirsiniz. Buna ek olarak boşluk algılayıcı sensörü sayesinde merdivenden düşmeyen Roborock S7 Sonic Mop, aynı zamanda 4 kata kadar seviyeli haritalama teknolojisi sayesinde büyük evlerin ihtiyaçlarına da cevap verir. Nominal hava filtresine sahip bu cihaz, filtrenin yıkanabilir yapısı sayesinde performansını her zaman yüksek tutar.

Roborock S7 Sonic Mopping Batarya ve Çalışma Süresi

5200 mAh gücüne sahip Roborock S7, bataryasından aldığı destekle 2500 Pa emiş gücüne sahip olmayı başarmıştır. Süpürme esnasında birden fazla hareketin yapılmasına izin veren yüzer fırçasıyla birlikte temizliği daha verimli bir hale getirir. Emiş gücü ayarlamasını istediğiniz şekilde ayarlayabileceğiniz bu cihaz, kanat formlu kauçuk fırçası sayesinde saç ve tüylerin makineye dolaşmasının da önüne geçer. HyperForce emiş sisteminin desteklediği S7, sert zeminlerde bulunan ince tozlar, halıların arasındaki tüylerin profesyonel bir şekilde ortadan kalkmasını sağlar.

Roborock S7 Sonic Mopping.

Roborock S7 Sonic Mopping Batarya Özellikleri

Şarj Süresi3 saat
Çalışma Süresi180 dakika
BataryaLityum İyon
Pil Kapasitesi5200 mAh

5200 mAh değerindeki batarya gücünden aldığı destekle yalnızca 3 saat şarj ederek 180 dakika gibi uzun bir süre çalışabilen Roborock S7 Sonic Mopping, temizlik esnasında şarjı bitince otomatik olarak şarj adaptörüne giderek kendi kendini şarj eder. Paspaslama esnasında halıya geçerse bunu algılayarak mop bölgesini 5 mm kaldırarak halıyı süpürdükten sonra zemine döndüğünde işini kaldığı yerden devam ettirir.

Roborock S7 Kutu İçeriği

Roborock S7 Sonic Mopping

Roborock S7 Sonic Mopping kutu içeriğinde; 1 adet kullanım kılavuzu, hızlı kurulum kılavuzu, 1 adet mop aparatı ve mop, 1 adet adaptör kablosu, 1 adet robot süpürge, 1 adet şarj adaptörü bulunmaktadır. Zengin içeriğiyle kullanıcılarından tam not almayı başaran Roborock S7 aynı zamanda dakikada 3000 kez fırçalama özelliğiyle de temizliği sizin gibi titiz ve özenle yapar.

Amazon
Fiyatını Gör
S7 Sonic
Robot Süpürge
Aradığın
Fiyatı Gör

Roborock S7 Sonic Mopping Süpürge Kullananların Yorumları

? *** ***: Hayatım değişti. Kendime doğum günü hediyesi aldım ve iyi ki diyorum. İşten eve geldiğimde tertemiz bir ev beni bekliyor ve zamanımı kedime ayırıyorum, harika bir şeysin Roborock. ❤️

? *** ***: Anneler gününde eşime aldım. Çok harika Roborock s7. 10 numara bir cihaz, kullanımı çok kolay. Üst düzey temizlik yapıyor. Çalışan eşler için büyük bir nimet.

? *** ***: Bu robot bir harika ? 10 gün kullanımdan sonra yazıyorum. O kadar rahatladım ki keşke daha önce alsaydım. Çok akıllı bir robot, geldiğinden beri hep o süpürüyor ve benden iyi süpürdüğü kesin ? kullanımı, rahatlığı inanılmaz. Bu markayı herkese öneriyorum gönül rahatlığıyla alın aldırın. ?

? *** ***: Kendime yaptığım en büyük iyilik. Alın aldırın, pişman olmazsınız.

? *** ***: Tek kelimeyle robot süpürgelerin kraliçesi bu S7. Tek bir nokta bırakmıyor temizlenmedik. Kolay haritalama Türkçe . Silerken halının üstünde paspasını kaldırması büyük rahatlık . Tek bi su haznesiyle bütün evi siliyor artıyor bile. Ben paspasını yıkayıp takıyorum paspasına sprey deterjan sıkıyorum su haznesine koku yada deterjan koymadım sorun yaratabilir diye. Zamanımın çoğu benim artık.

? *** ***: Kendime yaptığım en büyük iyilik diyebilirim . Çok iyi temizliyor, imkanı olan geç kalmasın, hemen alsın.

? *** ***: Ürünü alalı 2 ay oldu. Anneme hediye aldık oda çok memnun kaldı . Süpürme ve silmesi gayet başarılı halılarda ıslaklık bırakma gibi bir şey olmadı. Odalara göre süpürme ve silme modu ayarladık. Halılarda güçlü fayans ve laminant da normal süpürme yapınca şarjı da daha uzun süre gidiyor.

? *** ***: 3 çocuklu öğretmen ve ev hanımı olarak Roborock S7 zamanımı çocuklarıma ve kendime ayırmama imkan tanıdı. Okulda çok sayıda arkadaşımın tavsiyesi ile aldım. İyi ki de almışım. Temizliğinden markasından çok memnun kaldım tavsiye ederim.

? *** ***: Çeyizim için aldım. Ürün beklediğimden daha büyükmüş. Hem vakum hem de paspas özelliği var. İkisinden de iyi performans almak isterseniz önce süpürtür, sonra paspas yaptırabilirsiniz. Değişik mod seçenekleri var. Performansı iyi. Güncelleme geliyor, bu da güzel. Teşekkürler.

? *** ***: Karıma aldım çok beğendi evin yardımcısı oldu neredeyse. Çok güzel bir ürün alın, aldırın.

? *** ***: Ürünün temizleme konusunda hiçbir sıkıntısı yok. Yalnız haritalama konusu ise tam bir fiyasko. Kesinlikle parasının karşılığını vermiyor. Yüklemiş olduğunuz haritayi unutuyor diyebilirim. Şarj istasyonun yerini şaşırıyor. Kesinlikle tercih etmenizi istemem.

? *** ***: Bence bu kadar parayı hak etmiyor, şöyle bir sıkıntı ile karşılaştım, oda oda temizlik yapıp şarjı bittikten sonra yeniden başlıyor ancak kaldığı yeri bitirdikten sonra yerini bulamayıp baya geziniyor bu hiç hoşuma gitmedi, Wifi ile ilgili sıkıntı olabileceği söylendi ama bence alakasız çünkü Wifide sıkıntı yok , tamamen cihazla alakalı, bir çözüm de bulamadım açıkçası bu konuyla ilgili. Girmemesi gereken yerlere girmiyordu, sonradan oralara da girmek için zorluyor kendini robot ve çok fazla çizikler oluştu cihazda.

? *** ***: İlk filtre değiştirdikten sonra filtre ıslak veya tıkalı hataları vermeye ve vakum yapmamaya başladı. .

? *** ***: Süpürmesi çok güzel. Fakat paspasını takınca, kafası karışıyor. Aynı yerde saatlerce dolanıp duruyor. Bir gün sabahtan akşama kadar silme ile uğraştı. Kendini 3 kez şarj etti.

? *** ***: Çok yavaş şarj oluyor. Nerdeyse 6 saat oldu %75 şarj düzeyine yeni geldi. Onun dışında temizlik yapma açısından ürün güzel çalışıyor.

? *** ***: İnternetten karşılaştırmalı videolara bakarak olumlu yorumlar sonrası ürünü aldım. 1 ay kullanım sonrası değerlendirmemde süpürme sonrası az olmakla birlikte küçük parça kalabiliyor, paspas performansı ise süpürme performansından daha düşük. Derz aralarına giremiyor, temizlemesi kolay zeminlerde bile leke kalabiliyor Harita performansı düşük örneğin odaları ayırmak biraz zorlu. Wi-Fi bağlantısı zayıf olan yerlerde düzenli temizleme yapmıyor aynı yerleri temizleyip var olan haritayı dikkate almayıp yeni harita çıkarıyor, birkaç kez haritalamayı silip tekrar başlatmak zorunda kaldım Wi-Fi çalıştığı için sorunu anlamak zor oldu. Sonuç olarak günlük kullanımda elinizi rahatlatacaktır ama büyük beklentilere girmeyin ben biraz hayal kırıklığına uğradım.

? *** ***: Çok güzel silip süpürüyor. Hiçbir olumsuz yönü yok. Fiyat olarak imkanı olan herkese tavsiye ederim. Süpürme ve silme işleminden sonra makinenin parçalarını temizlemek de çok kolay. Bu menim için önemliydi. İşteyken çalıştırıyorum ve eve geldiğimde her yer tertemiz oluyor.

? *** ***: Bu ürünlerin pek de iyi temizlemeyeceğine dair önyargılarım vardı, robot bugün geçti elime, ilk iş epeydir temizliğini yapamadığım mutfaktan başladım, ilk seferde tertemiz yaptı. Hem de haritalandırma yapmasına rağmen, bundan sonraki temizlikler daha da iyi olacaktır diye düşünüyorum, teşekkürler.

? *** ***: Günlük temizlik için ideal ama bu kadar para verilir mi sorgulanmalı belki performans olarak yakın ve daha uygunu illa vardır. Zira paspaslama özelliği rezalet çok iz bırakıyor

? *** ***: Parke temizliği çok iyi fakat halıların üstünü kesinlikle temizlemiyor. Evde köpeğimiz var, tüyleri olduğu gibi duruyor halıda.

Roborock S7 Sonic, üstün paspaslama teknolojisiyle birçok kullanıcının ilgisini çeker. İçeriğimizin bu bölümünde Roborock S7 ile ilgili merak edilen soruları yanıtladık.

Roborock S7 Sonic Mopping özellikleri neler?

Roborock S7 robot süpürgede 2500 Pa emiş gücü, 5200 mAh li-ion pil, 180 dk çalışma süresi, 67 dB ses, 9.6 cm yükseklik, 4.5 kg ağırlık ve 470 ml toz kapasitesine sahip olup 2 cm'e kadar olan engelleri kolayca aşarak 200 m²'lik bir alanda hem silme hem de süpürme yapar. Üstün paspaslama teknolojisiyle zeminlerinizi dakikada 3000 defa temizleyerek evinizin tozdan ve kirden arınmasını sağlar.

Roborock ve Xiaomi aynı mı?

Roborock, Xiaomi ekosisteminde robot süpürge modelleri üreten bir alt marka iken başarılı ürünleri, kullanıcı memnuniyeti gibi büyük atılımlarıyla kısa zamanda büyük bir firma olmayı başarmıştır.

Roborock S7 kamera var mı?

Roborock S7 Sonic Mopping, ev haritalaması yaparken LİDAR navigasyon teknolojisinden yardım almaktadır. Diğer modellerde olduğu gibi kameralı değil, sensörlü olarak çalışmaktadır. Gelişmiş sensörleri sayesinde zeminleri ayırt ederek güçlü bir şekilde süpürme işlemini gerçekleştirir.

Roborock S7 karanlıkta çalışır mı?

Evinizin detaylı bir haritasını çıkaran Roborock S7 Sonic Mopping, günün her saatinde, karanlık ve aydınlık fark etmeksizin çalışabilen bir yapıya sahiptir. Gelişmiş sensörleri sayesinde yolunu belirleyen bu süpürge, herhangi bir engele çarpmadan işini tamamlar.

Roborock S7 koltuk altına girer mi?

Roborock S7 Sonic Mopping 9.6 cm yüksekliğe sahiptir. Koltuklarınızın ve mobilyalarınızın ayakları 10 cm uzun olduğu sürece her birini aktif alan olarak algılar ve titiz bir şekilde temizleme yapar.

<

 Yazar
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum