TCL Sweeva 6500 Özellikleri ve Yorumları - İnceleme

TCL Sweeva 6500 kullanıcı yorumları, teknik özellikleri, performans bilgisi gibi önemli noktaları sizler için inceledik.
TCL Sweeva 6500 Özellikleri ve Yorumları - İnceleme

Robot süpürge kategorisinin fiyat performans bazında en çok tercih edilen modellerinden biri olan TCL Sweeva 6500, istasyonlu tasarımı ve üst düzey haritalaması ile kullanıcılarından tam not almayı başarmıştır. UVC teknolojisinin desteği ile mikroplara ve bakterilere savaş açan TCL Sweeva 6500 ile ilgili merak edilen noktaları sizler için inceledik.

TCL Sweeva 6500 Özellikleri

Ağırlık3 kg
Pil5000 mAh
Emiş Gücü2700 Pa
Aşılabilir Engel20 mm
Yükseklik9.4 cm
Çalışma Süresi180 dakika
Çalışma Modu4
Ses Seviyesi65 dB
Şarj Süresi2 saat
Toz Kapasitesi500 ml
Amazon
Fiyatını Gör
TCL
Robot Süpürge
Aradığın
Fiyatı Gör

TCL Sweeva 6500 İnceleme

TCL Sweeva 6500, 4 adet temizlik modu ve emiş gücü ayarlaması ile fonksiyonel hale getirilmiş robot süpürgelerden biridir. 2700 Pa emiş gücü sayesinde zemin temizliğinin vazgeçilmezi olacak bu süpürge, çok katlı harita desteği ve kişiselleştirilebilen temizlik seçenekleri ile kullanıcılarının beğenisini toplamayı başarır.

İşte, büyük evlerinizde zemin temizliğine yardımcı olacak TCL Sweeva 6500 akıllı robot süpürge ile ilgili tüm detaylar;

TCL Sweeva 6500 Tasarım

TCL Sweeva 6500, yuvarlak formda tasarlanmış olup 1 adet yan fırça, 1 adet ana fırçası sayesinde evinizin tertemiz olmasını sağlar. 5000 mAh batarya gücü ile 2700 Pa gibi yüksek bir emiş performansı gösterir. UVC teknolojosi sayesinde evinizi steril bir ortama dönüştürerek bakterilerle savaşır.

TCL Sweeva 6500 Tasarım

TCL Sweeva 6500 Robot Süpürge Boyutları

Uzunluk9.4 cm
Genişlik34 cm
Derinlik34 cm
Ağırlık3 kg
RenkSiyah

TCL Sweeva 6500, yuvarlak tasarımına ek olarak 34 x 34 cm boyutları ile kullanışlı ve kompakt bir form kazanmıştır. Yalnızca 9.4 cm yüksekliğe sahip bu robot süpürge, ayaklı mobilya, yatak, kitaplık gibi bölgeleri de aktif alan kabul ederek temizliği evin her noktasına uygulamayı başarır. Siyah rengi ile modern bir form kazanmış olan TCL Sweeva 6500, teknik özellikleriyle de kullanıcılarını memnun edecek bir robot süpürge olarak titizlikle hazırlanmıştır.

TCL Sweeva 6500 Filtre ve Toz Kapasitesi

Hepa filtre ile tasarlanmış olan TCL Sweeva 6500, filtrenin yıkanabilir oluşu sayesinde performansını her zaman aynı düzeyde tutmayı başarır. Bununla birlikte robot süpürgeye entegre olan 500 ml’lik geniş toz haznesi sayesinde evinizi rahatlıkla temizler. Mop özelliği bulunmamakla beraber su haznesi de bu üründe yer almamaktadır.

TCL Sweeva Kapasite ve Filtre Özellikleri

Toz Haznesi500 ml
Kullanım AlanıHalı-Sert Zemin
Yan Fırça Sayısı1
Su HaznesiYok
Toz HaznesiVar
İstasyon HaznesiVar
Islak MopYok

4 litrelik geniş toz kulesi bulunan bu ürün, kendi kendini istasyondaki toz torbasına boşaltabilen bir yapıya sahiptir. Bu sayede ayda yalnızca 1 defa toz torbasını boşaltarak uzun süre boyunca konforlu bir temizliğin keyfini çıkarabilirsiniz. 1 adet ana fırçası ile halı dipleri, fayans araları gibi noktalardaki ulaşılması zor kirlerin ortadan kaldırılmasını sağlar. Bununla birlikte 1 adet yan fırçası döner yapısı sayesinde duvar kenarlarını ve köşeleri derinlemesine bir şekilde temizleyerek evinizin hijyenini korur. Buna ek olarak bakteri ve mikropları evinizden uzak tutmak amacıyla UVC sterilizasyonu ile üretilmiştir.

TCL Sweeva 6500 Performans ve Haritalama

Çok katlı haritalama teknolojisiyle üretilmiş olan TCL Sweeva 6500, TCL Home uygulaması üzerinden 5 kata kadar seviye tanımlamasına izin verir. LDS Lazer teknolojisinin desteklediği haritalaması, gerçek zamanlı olarak güncellenebilir ve en efektif yol ile evinizi en kısa sürede temizleyebilir. App Store ve Google Play üzerinden indirebileceğiniz TCL Home uygulamasıyla ortak çalışan TCL Sweeva 6500, temizliği tamamen sizin tercihlerinize bırakır. Temizliği saat ve tarih şeklinde planlamanıza, özel alan oluşturarak sanal duvarla temizliği yaptırmamanıza ve elbette bölgesel temizliğe ayak uydurabilen gelişmiş bir teknolojiye sahiptir.

TCL Sweeva 6500 Performans ve Haritalama

TCL Sweeva 6500 Teknik Özellikleri

Emiş Gücü2700 Pa
Max Çalışma Süresi180 dakika
Haritalama YöntemiLDS Lazer
HaritalamaVar
Sensör Sayısı-

TCL Sweeva 6500, Wifi ve uygulama ile çalışan gelişmiş bir teknoloji ürünüdür. 34 x 34 cm boyutlarındaki bu robot süpürge, 9.4 cm yüksekliği ile mobilya altlarını rahatlıkla süpürebilir. Bununla birlikte Standart, Turbo, Maksimum ve Sessiz çalışma modları ile emiş gücünü ayarlamanıza olanak tanır. 500 ml'lik toz kutusu ile geniş bir temizleme süreci sunar. Yıkanabilir Hepa filtresinin de desteği ile 2700 Pa emiş gücü sunar. 2 cm'ye kadar olan engelleri rahatlıkla aşarak engellere karşı direnç gösterir. LDS Lazer teknolojisiyle evinizin detaylı bir haritasını oluşturur. 180 dakika çalışma süresi ile evinizi tertemiz yapacak olan TCL Sweeva 6500 düşme ve çarpma önleyici sensörleri ile daha güvenli ve sağlıklı bir temizlik yapar.

TCL Sweeva 6500 Batarya ve Çalışma Süresi

5000 mAh güçlü bataryası sayesinde TCL Sweeva 6500, 2700 Pa emiş gücü performansı sunar. Emiş gücünün sessiz, standart, turbo ve maksimum olacak şekilde 4 farklı modu bulunmaktadır. Size düşen tek şey odalarınızın ne şekilde temizlenmesini istediğinize karar vermek olur.

TCL Sweeva 6500 Batarya ve Çalışma Süresi

TCL Sweeva Batarya Özellikleri

Şarj Süresi2 saat
Çalışma Süresi180 dakika
BataryaLityum İyon
Pil Kapasitesi5000 mAh

5000 mAh gücündeki bataryası sayesinde 150 metrekarelik bir alanı tek başına temizleyerek sizi memnun etmeyi başarır. 180 dakikalık çalışma süresi ile geniş evlerin kurtarıcısı olmayı başarır. Bununla birlikte yalnızca 65 dB olan ses seviyesi ile sizi rahatsız etmeden temizliği hızlı ve pratik bir şekilde tamamlar. Aynı zamanda sesli komut özelliği ile Google ve Alexa ile komut verilerek kolayca çalıştırılabilir

TCL Sweeva Kutu İçeriği

TCL Sweeva

TCL Sweeva 6500 kutu içeriğinde; 1 adet kullanım kılavuzu, 1 adet adaptör kablosu, 1 adet robot süpürge, toz torbası, 1 adet şarj ve toz haznesi istasyonu yer alır. TCL Home uygulaması ile entegre olarak çalışa bu robot süpürge, günlük ev işlerinden sıkılanlar için en iyi tercihlerden biridir.

Amazon
Fiyatını Gör
TCL Sweeva
Robot Süpürge
Aradığın
Fiyatı Gör

TCL Sweeva 6500 Süpürge Kullananların Yorumları

? *** ***: Bir aydır kullanıyorum ve ben çok memnun kaldım kesinlikle tavsiye ederim fiyatına göre çok çok başarılı. Haritalamayı yaptı istediğin odayı seç süpür çok rahat ?

? *** ***: Tek geçerim, diğer süpürgelerden kat kat daha iyi ve güzel bir süpürge diyebilirim. Öncelikle araştırdım inceledim bir çok süpürgenin kutu açılımını izledim yok şu marka yok bu marka yok moplu bilmem ne bilmem ne süpürgeyi açıp çalıştırıyorlar bölgede bulunan ne kadar eşya varsa cihaz darbe yemeye çarpmaya çizilmeye başlıyor. TCL süpürge de ilk açtığınızda gayet güzel çarpmadan öncelikle kenar köşe temizliği ve haritasını çizmeye başlıyor gayet temiz ve özenle süpürüyor uygulama programında bütün ayarlarını zorluk çekmeden ayarlayabiliyorsunuz Türkçeye çevirip sıkıntı çekmeden anlayabilirsiniz İlk etapta ben 6000 olanı aldım kullanmaya başladım bayıldım fakat çöp haznesinin kapağı yok daracık bir alandan boşaltmaya mecbursunuz rahatsızlığımdan dolayı sonrasında istasyonlu olanı aldım ikisinde de aynı süpürge aynı özellikler istasyonda çöpü kendi boşaltması aşırı güzel büyük bir rahatlık ??

? *** ***: Ürün tek kelime ile muhteşem. TCL markası da zaten dünyaca meşhur ve bilinen bir marka. Bilkom yani Koç Grubu güvencesi olması da ayrı bir güven unsuru oldu benim için. Bu kadar üstün bir cihazı bu fiyata almak şans gerçekten, çok iyi denk geldi. Kaçırmayın derim...

? *** ***: İlk kullanımda haritalamayı çok iyi bir şekilde yaptı. Evini de sorunsuz buldu. Fiyatına göre çok iyi bir robot. Tavsiye ederim.

? *** ***: Tam bir fiyat performans ürünü. Çöp kovasına boşaltırken çok ses yapıyor onun haricinde on numara. Moplu ürün kullanan arkadaşlara sordum 3 5 yıldır kullananlar bile 1 2 kez kullanmış. Malzeme kalitesi güzel. Haritalaması mükemmel, 4 tane falan kaydediyor, istediğini kullanıyorsun. Sürekli harita güncelliyor. Sıkıştığı bir yerden bir daha geçmiyor, o özelliğini çok beğendim.

? *** ***: İyi ki almışım. 225 metrekare bir evde yaşıyorum ve şarjı yetmez diye düşünüyordum ama gayet güzel temizledi ve sesi de çok değil. Boşuna diğer markalara fazla para ödemeyin derim.

? *** ***: Birincisi ses seviyesi çok yüksek değil, rahatsız etmiyor, normal süpürgenin sesi daha yüksek. ikincisi temizliği güzel yapıyor girebildiği her yere giriyor giremeyince etrafından dolanıyor sığabildiği aralıklardan geçiyor. Üçüncü olarak arkasında Toz ünitesinin olması çok büyük avantaj, kendi kendisini temizliyor ve sizi hiç yormuyor. Temizliğe başladığından beri elektrikli süpürgeyi hiç kullanma ihtiyacı olmadı, zamanımız boşa gitmemiş oluyor. Bence her evde en az bir tane robot süpürge olmalı eviniz müsaitse verdiğiniz paraya değiyor.

? *** ***: Ürün süper. 1 haftadan fazla kullanıyorum, f/p cihazı. Sadece çöp kovası, torbası olmamış.

? *** ***: Haritalaması harika çalışıyor, diğer markalarda olduğu gibi kafası karışmıyor, temizliği güzel, şarjı bitmeden evi temizliyor, uygulama çok iyi çalışıyor, kurulumu da gayet kolay oldu, memnun kaldım, teşekkürler.

? *** ***: Annemler önce aldı. Beğendikleri için ben de aldım. Şimdilik memnunum. İyi ki almışım diyebiliyorum. En büyük yardımcım. Pahalı ürnlere gerek yok. Türkçe konuşması ve başarılı haritalaması iyi. Telefondan her türlü ayarı yapılabiliyor.

? *** ***: Çekim gücü sondayken bile bazı parçaların üstünden geçip gidiyor ve almıyor, sürekli bağlantı sorunu var ve buluta bağlanamadı diyerek cihazla iletişimi kesiyor, en ufak halı püskülüne bile sürekli fırça sıkıştı hatası veriyor. Sensör konusunda iyi çarpmıyor sağa sola ama asli görevi olan temizliği yapamıyor, yorumlara bakarak şans verelim dedik ama hayal kırıklığı. Evi komple temizlediğini göremedik, bir odayı bitirmeden diğerine geçiyor, yarım yamalak bırakıp sürekli dönüp duruyor, şarjı bitiyor ve istasyona dönüyor.

? *** ***: Maalesef kodlama ve görüşü iyi değil. Duvarlara tırmanıyor. Haritalandırma ve uygulama zayıf. Temizliği pek takdire şayan değil.

? *** ***: Temizlediği odaya tekrar girip temizliyor. şarj istasyonunu önünde olmasına rağmen bulamıyor. Halı püsküllerine takılıyor. Ben üründen memnun kalmadığım için iade ediyorum.

? *** ***: Dünya markası ve istasyonu var diyerek alım yaptım fakat hayal kırıklığına uğradım. Bu kadar olumlu yorumu anlamak mümkün değil. Oda bölme yapamıyor, 16 metrekare odada 3 defa fırça sıkıştı diyerek arıza veriyor ama sıkışma yok. Girebileceği yüksekliği hesaplayamıyor ve 5 günde üst kısım çizik doldu. Bir gün sıkışmadığı yerde ertesi gün mutlaka sıkışıyor. Evde yokken programlayıp evi süpürecek bir cihaz arıyorsanız emin olun bu değil. 2 yıl en popüler diğer bir Çin markasını kullanmış biri olarak rekabet dahi edemez. Maalesef TCL neden bu kadar kötü bir ürünü piyasaya sürdü anlamak mümkün değil. Ucuz etin yahnisi durumu özetle

? *** ***: Maalesef beklentimi karşılamadı. Ürün ilk açtığım dakikada uygulamada arıza göstergesi sinyal verdi.

? *** ***: Haritalandırma iyi değil. Şarj istasyonuna gitmekte sorun yaşıyoruz. Bulamıyor. Wifi yanında olmasına rağmen bağlantı hatası veriyor. Gereksiz yerlere tırmanmaya çalıyor. App üzerinden devam ettirme olayı kötü. İlla gidip düğmesi ile devam ettirmek gerekli. Parçaları pahalı (Nette bulunmuyor) Emiş gücü iyi, toz torbasının olması iyi.

TCL Sweeva 6500 fiyat performans açısından birçok kullanıcının tercih ettiği robot süpürgelerden biridir. İçeriğimizin bu bölümünde TCL Sweeva 6500 ile ilgili kullanıcıların merak ettiği soruları yanıtladık.

TCL Sweeva 6500 özellikleri nedir?

TCL Sweeva 6500, 4 litre toz kulesi, 500 mml toz haznesi ile çalışır. 180 dakika çalışma süresi ile rakiplerinin önüne geçmeyi başarır. LDS Lazer haritalama ile evinizin detaylı bir haritasını çıkarır. Bununla birlikte 2700 Pa emiş gücü sayesinde toz ve kirleri ortadan kaldırır.

TCL Sweeva emiş gücü kaç Pa?

TCL Sweeva 6500, 2700 Pa emiş gücüne sahiptir. 5000 mAh bataryasının desteğiyle çalışan bu robot süpürge; sessiz, standart, turbo ve maksimum derecelerde olacak şekilde emiş gücü ayarlamasına izin veren pratik bir ara yüze sahiptir.

<

 Takım Lideri
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum