Netflix Orijinal Yapımı Outer Banks Dizisi Hakkında Bilgiler ve İzleyici Yorumları

Netflix’in 2020 yılında izleyicilerine sunduğu macera dolu bir dizi olan Outer Banks’i detaylıca inceledik. İşte Netflix’in yeni dizisi Outer Banks hakkında bilgiler, dizi konusu, oyuncu kadrosu ve izleyici yorumları…
Netflix Orijinal Yapımı Outer Banks Dizisi Hakkında Bilgiler ve İzleyici Yorumları

Outer Banks Dizisi Hakkında Bilgiler ve İzleyici Yorumları

Zenginler ve fakirlerin yaşadığı Outer Banks isimli bir adada geçen maceraları anlatan Netflix’in yeni gençlik dizisi Outer Banks yayınlandı. Şimdiye dek fragmanlarıyla Netflix abonelerini heyecanlandırmayı başaran yapım muhteşem bir ilk sezonu izleyicisine sunarak daha ilk haftalardan en çok izlenen Netflix dizileri listesinde kendisine yer buldu. Macera dolu senaryosu ve genç karakterleriyle renkli bir dizi olan Outer Banks bu yılın en iyi gençlik dizilerinden biri olacak gibi gözüküyor. Bizde NeOldu.com okurları için hazırladığımız bu inceleme dizi içeriğimizde Outer Banks dizisi hakkında bilgileri, dizinin konusunu, izleyici yorumları ve oyuncu kadrosunu sizlere sunuyoruz…


1. Netflix’in orijinal yapımı gençlik dizilerinden biri olan Outer Banks ünlü yönetmenler Josh Pate, Jonas Pate ve Shannon Burke imzalıdır. Dizinin oyuncu kadrosunda ise Chase Stokes, Madelyn Cline ve Madison Bailey yer almıştır.

Outer Banks Dizisi


2. Outer Banks dizisinde zenginler ve fakirler arasında bölünmüş bir adada yaşayan genç John B’nin babasının gizemli bir şekilde kaybolmasıyla bağlantısı olduğuna inandığı hazineyi bulmak için 3 arkadaşı ile birlikte atıldığı maceralar anlatılmaktadır.

Outer Banks Dizisi


3. Ortalama 50 dakikalık 10 bölümden oluşan Outer Banks dizisi her bölümünde aksiyonu, macerayı, aşkı ve arkadaşlığı ekşit etmeden izleyicisine sunuyor.

Outer Banks Dizisi


4. Dizide John B ve arkadaşlarının Outer Banks isimli adada masa temizleyerek, yatları yıkayarak ve tekne kiralayarak para kazanmaya çalıştıklarını izliyoruz. Yine aynı adada zenginlerin yaşadığı lüks hayata özenen gençlerin amacı hep zengin olmaktır.

Outer Banks Dizisi


5. Arkadaşları ile birlikte batık bir tekne keşfeden John B bu batıkta buldukları bazı ipuçları ile kaybolan babasının izine ulaşır.

Outer Banks Dizisi


6. Ancak John B. babasının kaybolmasındaki gizemin milyonlarca liralık altınlar ve paralarla dolu bir hazine olduğunu da öğrenir. Arkadaşları ile birlikte paranın peşine düşen gençler bu süreçte hem keyifli hem macera dolu hem de tehlikeli olaylar yaşarlar.

Outer Banks Dizisi


7. Dizi hakkında kısa bir bilgilendirmeden sonra Outer Banks’ın tam bir gençlik draması olduğunu söylemek gerekiyor. Oldukça keyifli bir dizi sizleri bekliyor. Dostluklar, aşk ve eğlence bu dizide gençler için her şey var.

Outer Banks Dizisi


8. Son yıllarda izlerken en çok keyif aldığım gençlik dizilerinden biri olan Outer Banks’da oyunculuk ve senaryo gayet başarılı. Netflix’in bir süredir yayınladığı zaman geçirmeklik keyif vermeyen dizilerinden kesinlikle değil.

Outer Banks Dizisi


9. Yep yeni bir dizi olmasına rağmen Netflix’te Top 10 listesine girmeyi başaran ve IMDb’de 7.6 lık bir puana sahip olan Outer Banks’ı izlemenizi tavsiye ediyoruz.

Outer Banks Dizisi


Netflix Orijinal Yapımı Outer Banks Dizisi Hakkında İzleyici Yorumları

Netflix’in 2020 yılına damga vuran yeni dizisi Outer Banks hakkında izleyici yorumlarına içeriğimizde yer verdik. İşte dizi hakkında en net fikirleri alabileceğiniz izleyici yorumları…

İzleyici 1:

Yayınlandığından beri bir türlü izlemeyi bırakamadığım muhteşem bir gençlik dizisi olmuş Outer Banks. Hikaye mükemmel oyunculuk iyi ve sanki olaylar gerçek gibi. Yani tatil köyünde 3 veya 4 arkadaş buluşup macera peşinde koşuyormuşsunuz hissi veriyor.


İzleyici 2:

Netflix'in 2020 yılında çıkardığı şuana kadar en iyi yapım bence. Diğer çöp diziler gibi vakit geçirmelik değil. Akılda kalıcı olacağına eminim tabii ikinci sezonu görmeden bir şey diyemem.


İzleyici 3:

Keyifle izlediğim Netflix'in birkaç dizisinden biri. Kesinlikle izleyin hele ki şu karantina günlerinde izleyebileceğiniz en iyi dizilerden biri olduğuna eminim. 


İzleyici 4:

Daha yayınlanmadan önce fragmanını izleyip heyecanla beklemeye koyulmuştum. Şimdi de izlemeyi bırakamıyorum. Keşke böyle bir macera yaşasam dediğim nadir senaryolardan. Mutlaka izleyin.


İzleyici 5:

Hikaye güzel. Sonuçta gençlik dizisi hareketli ve macera dolu olur. Ancak oyunculuk konusunda beklentimi karşılamadı. Tabi diyeceksiniz böyle daha doğal değil mi? Tabi ki daha doğal gözüküyor ama 5 tane ana karakterden 3 ünü beğenmemem benim için sorun teşkil ediyor.  


İzleyici 6:

Netflix'in aşk, arkadaşlık, macera ve aksiyon dolu yeni gençlik dizisi olarak tanımlayabilirim Outer Banks'i. Şimdilik bir kaç bölümünü izledim ve söyleyebileceğim 50 dakikalık bölümlerin hızlıca bittiği. Dizi keyif veriyor. 


Netflix’in Yeni Gençlik Dizisi Outer Banks Oyuncu Kadrosu ve Karakter Analizleri

Outer Banks dizisinde rol alan başarılı aktörleri ve hayat verdikleri karakterleri okurlarımız için inceledik. İşte Outer Banks’ın başrolünde yer alan oyuncular hakkında bilgiler…

Chase Stakes – John B

Outer Banks Dizisi

Netflix yapımı Stranger Things dizisinden tanıdığımız genç oyuncu Chase Stakes gösterdiği oyunculuk performansı ile diziseverlerin beğenisi kazanmayı başardı. Genç oyuncu Outer Banks dizisinin başrolünde yer alarak John B karakterine hayat veriyor. Dizide karizmasıyla ön plana çıkan Chase gelecek vaadeden aktörlerden olduğunu da gösteriyor. John B karakteri ise eğlenmeyi ve dostluğu çok iyi bilen biri. Babasını kaybetmesiyle zor günlerden geçen John arkadaşlarıyla beraber tekrar hayata tutunmuş. Şimdi ise hem zengin olmak hem de babasını bulmak amacıyla elinden gelen her şeyi yapıyor.    


Madelyn Cline – Sarah Cameron

Outer Banks Dizisi

Eski bir Stranger Things oyuncusu olan Madelyn Outer Banks dizisininde başrolünde yer alıyor. Genç aktör güzelliği ve oyunculuktaki başarısı ile dikkat çekiyor. Dizide Sarah Cameron rolüne hayat veren Madelyn, Chase Stakes ile birlikte iyi bir ikili oluşturmuşlar. Sarah ise John B'nin aşkı bulduğu zengin kesimden bir kız. Diğer zenginler gibi burnu havada olmasa da John B'nin arkadaşları tarafından hoş karşılanmayan bir karakter.


Rudy Pankow – JJ

Outer Banks Dizisi

Deviant ve The Politician gibi adı duyulmuş yapımlarda rol alan Rudy Pankow Outer Banks dizisinde ana karakterlerden JJ rolüne hayat veriyor. John B'nin 3 arkdaşından biri olan JJ dizide birkaç sebepten dolayı John ile sürtüşse de arkadaşlığın değerini bilen birisi.


Önerilen İçerik: Gelmiş Geçmiş En İyi Netflix Dizileri

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum