Sıfırdan İleri Seviyeye 10 En İyi Online İngilizce Kursu

Türkiye'nin en iyi online İngilizce kurslarına göz atın. Kendi hızınızda, istediğiniz yerde, etkili ve eğlenceli bir şekilde İngilizce öğrenin.
Sıfırdan İleri Seviyeye 10 En İyi Online İngilizce Kursu

İngilizce öğrenmek, günümüz global dünyasında neredeyse bir gereklilik haline geldi. İş dünyasından akademik çevreye, seyahatten sosyal medyaya kadar her yerde ingilizcenin önemini fazlaca görüyoruz. Yıllarca okullarda, dershanelerde, kurslarda, kitaplarda ve daha pek çok yerde İngilizce öğrenmeye çalışmış olabilirsiniz. Her şeye rağmen istediğiniz sonucu alamadınız mı? Endişelenmeyin, bende senelerce İngilizce bilmeyişimin eksikliğini hep yaşamış bir birey olarak bu durumun artık son bulması gerektiği kanaatine vardım! (geç kalmış değilsiniz) Karşılaştığım bir Çin atasözü şöyle diyordu; "dil öğrenmek, dünyaya bakacak bir penceren daha var demektir." Bu çok heyecan verici değil mi?

Şimdi gerek yoğun iş temposu, gerek yüksek kurs ücretleri, gerekse yeni bir dil öğrenmeye karşı olan endişeleri bir kenara bırakıp online İngilizce kursu ile tanışmaya hazır mısınız? Biz buna teknolojinin faydaları mı desek ne desek bilemedim ama evden, ofisten hatta yolda giderken, zaman ve mekan kısıtlaması olmaksızın İngilizce öğrenmek isteyenler için ideal bir seçenek olarak kusursuz bir fırsat diyebiliriz. Bu yazımda Türkiye'deki en iyi online İngilizce kurslarını sizin için yakından inceledim.

Online İngilizce kursları; esneklik, erişilebilirlik, hesaplı fiyat seçenekleri ve geniş alan yelpazesi gibi çeşitli avantajlarıyla İngilizce öğrenme yolculuğunuza başlamak veya mevcut dil becerilerinizi geliştirmek için eşsiz avantajlar sunuyor. İster genel İngilizce, isterse belirli bir alana yönelik İngilizce öğrenmek isteyin, sizin için en uygun kursu bulmanız mümkün. İyi bir online İngilizce kursu, dil öğrenim deneyiminizi eğlenceli, verimli ve rahat bir hale getirecektir. Şimdi gelin bu kursları daha yakından bakalım.

Online İngilizce Kursu Siteleri

Sıraİngilizce KursuÖnce Çıkan Yanıneoldu Puanı
1Open EnglishCEFR standartlarına uygun10/10
2Camblyana dili İngilizce hocalar10/9.9
3Duolingoücretsiz hizmet10/9.8
4NovaKidçocuklar için özel10/9.7
5Preplysertifikalı özel öğretmenler10/9.7
6British Englishiş İngilizcesi10/9.6
7Wall Street EnglishBlended Metodu10/9.6
8Busuu10 dk kısa dersler10/9.5
9Engoodört aşamalı öğrenme10/9.5
10Cambridge AcademyÜcretsiz derece sınavı10/9.5

10 En İyi Online İngilizce Kursu İncelemesi

Online İngilizce kursları, benim gibi dil öğrenme serüveninde karmaşıklık yaşayan kişilere, öğrenme hızlarını ve tarzlarını kendi tercihlerine göre ayarlayabilecekleri bir yol sunuyor. İster yolda, ister evde, isterse iş yerinde olsun, bu kurslar her yerde ve her zaman erişilebilir. Kendi tecrübelerimden yola çıkarak, Türkiye'nin en iyi online İngilizce kursları hakkında bir liste oluşturdum. Bu liste, İngilizce öğrenmeye yeni başlayanlar veya dil becerilerini ilerletmek isteyenler için bir başlangıç noktası olabilir. 

Daha sonra belki de siz de benim gibi, online İngilizce kurslarının hayatınızı nasıl kolaylaştırdığını ve İngilizce öğrenme yolculuğunuzu nasıl değiştirdiğini anlatabilirsiniz. Hadi gelin, bu listeyle dil öğrenme serüveninize yepyeni bir bakış açısı kazandırın.

İşte en iyi İngilizce kursları:

1. Open English

Online İngilizce Kursu

2024 yılında İngilizce öğrenme hedefiniz varsa, Open English'in sunduğu %100 online İngilizce eğitim platformunu göz önünde bulundurmanızı öneririm. Bu platform, CEFR (Avrupa Ortak Dil Kriterleri) standartlarına göre belirlenen seviyelere göre ayrı sertifikalar sunarken aynı zamanda her seviyedeki öğrencinin ihtiyacına yönelik  7/24 her 30 dakikada bir başlayan canlı derslere, bilgisayarınızdan veya mobil uygulamalarından bağlanabilme imkanı tanıyor. 

Dünyada 2 milyondan fazla öğrencinin Open English'i en iyi online İngilizce eğitim platformu olarak seçmesinin en önemli nedenleri arasında ana dili İngilizce olan eğitmenlerle çalışma olanağı sağlaması yer alıyor. öte yandan zaman ve yer sınırlaması olmaksızın İngilizce öğrenme deneyimini sınırsız hale getiren Open English, ayrıca TOEFL, TOEIC ve IELTS'e hazırlanmak isteyenlere ek ücret talep etmeden, özel olarak tasarlanmış bir portal sunuyor.

2. Cambly

Online İngilizce Kursu

Cambly, İngilizce öğrenmek isteyenlere iki seçenek sunuyor: bire bir dersler ve grup dersleri. Bire bir İngilizce dersi kapsamında, dil becerilerinizi 30 dakikalık özel derslerle geliştirebileceğiniz gibi ders programları ve belirli ihtiyaçlara yönelik konular, sizinle aynı hedefleri paylaşan ana dili İngilizce olan eğitmenler tarafından sunuluyor. Ayrıca TOEFL veya IELTS gibi sınavlara hazırlanmak istiyorsanız veya iş İngilizcesi öğrenmek istiyorsanız, Cambly bu konuda da yardımcı oluyor.

Cambly'nin sunmuş olduğu İngilizce grup dersleri ise, sizi belirli bir konuda ilerlemeye ve gündelik hayatta karşılaşabileceğiniz diyalogları anlama konusunda daha da güçlendirmeye çalışıyor. Diğer öğrencilerle birlikte, seviyenize göre 30 veya 60 dakikalık derslere katılabilir, istediğiniz alana yönelik ders konularını seçebilirsiniz. Tıpkı bire bir özel derslerde olduğu gibi grup derslerinde de ana dili İngilizce olan eğitmenler rehberliğinde gerçekleştiriliyor. Tüm bunların yanında Cambly, çocuğunuz için tasarlanmış Cambly Kids hizmeti ile çocuklara özel İngilizce kursu veriyor. 

3. Duolingo

Online İngilizce Kursu

Öğrenmeyi bir oyun haline getiren Duolingo, çevrim içi eğitimde motivasyonu en üst seviyede tutmaya olan inancıyla kendine özgü bir yer edindi. Bu platform, kullanıcılarını yeni bir dil öğrenirken aynı zamanda eğlenmeye teşvik ediyor. İnsanlar burada yeni becerileri bir oyun gibi kazanırken, aynı zamanda etkili ve verimli bir şekilde okuma, dinleme ve konuşma yeteneklerini geliştiriyorlar.

Duolingo, dil eğitimine tamamen yeni bir yaklaşım getiriyor ve herkesin ücretsiz dil eğitimi şansına sahip olabilmesi için tasarlanmış. Kurslar, yapay zeka ve dil biliminin en yararlı özelliklerini bir araya getirerek, öğrenmenin en doğru düzey ve hızda olmasını sağlamak için kişiselleştiriliyor. Oyun tarzında özellikler, eğlenceli mücadeleler ve dost canlısı maskot baykuş Duo'nun hatırlatmaları ile dil öğrenimini bir alışkanlık haline getiriyorlar. Duolingo ile ilgi çekici alıştırmalar ve neşeli karakterlerle becerilerinizi geliştirirken aynı zamanda eğlenceli bir zaman geçirebilirsiniz.

4. Novakid

Online İngilizce Kursu

Çocuklar için en iyi online İngilizce kursu olarak ön plana çıkan Novakid, 4 ile 12 yaş arasındaki çocuklar için özelleştirilmiş online İngilizce eğitimi konusunda son derece başarılı bir platform olarak göze çarpıyor. Çocukların dikkatini çekecek ve onları sürece dahil edecek bir program sunan Novakid, özellikle belirli bir yaş grubu için hazırlanan programı sayesinde çocukların eğlenirken aynı zamanda İngilizce öğrenmelerini sağlıyor.

Ana dili İngilizce olan ve pedagojik formasyon sertifikasına sahip öğretmenlerle yapılan bireysel online dersler, çocukların kendi öğrenme hızlarına ve beceri düzeylerine göre şekilleniyor. Bu dersler, oyun ders formatı kullanılarak çocukların dikkatini sürdürmekte ve öğrenme deneyimini daha eğlenceli hale getirmekte son derece başarılı. Öte yandan NovaKid, ailelerin çocuklarının eğitim ihtiyaçlarına ve zamanına uygun olarak seçebileceği çeşitli paket seçenekleri ile 1 aydan 12 aya kadar her bütçeye uygun fiyat seçeneklerine sahip.

Daha Fazla Bilgi Al

5. Preply

Online İngilizce Kursu

Online İngilizce öğrenimi konusunda bir diğer önemli seçenek de Preply. Preply, öğrenmek istediğiniz dili ana dili olarak konuşan ve sertifikalı özel öğretmenlerle çalışma fırsatı sunuyor. Bu sayede, dil öğrenme sürecinizi mümkün olan en verimli şekilde geçirebiliyorsunuz. Preply'nin öne çıkan özelliklerinden biri, onaylanmış öğretmen profilleri. Platform, her bir öğretmenin profilini detaylı bir şekilde inceliyor ve onaylıyor. Bu, kullanıcıların öğretmenler hakkında bilgi sahibi olmalarını ve ihtiyaçlarına en uygun olanı seçmelerini kolaylaştırıyor.

Yoğun bir programınız olsa bile, size en uygun olan zamanda çevrimiçi dersler alabileceğiniz esnek çalışma saatleri sunan Preply, öğrenme sürecini daha kolay ve daha keyifli hale getiriyor. Bunun yanı sıra, Preply'nin makul ücretlere sahip olduğunu belirtmeliyim. Bütçenize uygun ve aynı zamanda deneyimli bir öğretmen seçme olanağınız vardır. Bu sayede, yüksek kaliteli bir dil eğitimini makul bir fiyata alabiliyorsunuz.

6. British English

Online İngilizce Kursu

British English ingilizce kursu, dil öğreniminde tecrübe ve kaliteyi bir arada sunan en iyi online ingilizce kursları arasında yer alıyor. Bir dil öğrenmek istediğinizde, bu süreci en etkili şekilde yönetebilecek nitelikli ve alanında yetkin bir dil okulu seçmenin önemini her daim hatırlatan British English, 1975 yılından bu yana öğrencilerine en kaliteli yabancı dil eğitimini sunma konusunda bu ihtiyacınıza yanıt veriyor.

Öğrencilerin dil becerilerini çeşitli yönlerden geliştirmeleri için Ear Master, Speech Master, Commercial Master, Hits Master, Multilingual Club gibi eğitim destek hizmetleri sunan British English, online canlı iş İngilizcesi konusunda uzman kadrosuyla şirketlere özel, üst düzey yöneticiler, kurumsal, online ve iş yeri İngilizcesi gibi birbirinden farklı alanlarda özel İngilizce kurs desteği sağlıyor. 

7. Wall Street English

Online İngilizce Kursu

Wall Street English, 48 yıllık deneyimi ve başarısı kanıtlanmış metodolojisiyle, 29 ülkede 3 milyondan fazla öğrenciye İngilizce öğretiyor. Klasik kursların aksine, Wall Street English'in tüm dünyada kanıtlanmış Blended Metodu sayesinde, hedeflediğiniz İngilizce seviyesine ulaşmanız garanti ediyor. Sertifikalı yabancı öğretmenlerin desteği ve eğlenceli içerikler ile global standartlarda bir İngilizce eğitim sunan platform, interaktif dersler, dijital kitap çalışmaları, yabancı öğretmenlerle dijital sınıf dersleri ve yabancı öğretmenlerle dijital tamamlayıcı konuşma dersleri gibi çeşitli online kaynaklara erişim imkanı sağlıyor.

Gelişiminizi adım adım takip eden sertifikalı öğretmenler eşliğinde gelişiminizi 4 kişilik sınıflarda birebir konuşma pratiği yaparak İngilizce konuşma becerilerinizi geliştirebilirsiniz. Tüm bunların yanında İngilizce koçunuz da, öğrenme motivasyonunuzu artırmak ve hedefinize en kısa sürede ulaşmanızı sağlamak için size rehberlik eder. Wall Street English, ister online ister yüz yüze eğitim almanızı sağlayan %100 esnek ve entegre bir eğitim planı sunuluyor. Yani ister online olarak başlayıp dilerseniz şubelerde yüz yüze olarak devam edebiliyorsunuz.

8. Busuu

Online İngilizce Kursu

Busuu, yeni bir dil öğrenmek isteyen herkese günde sadece 10 dakika ayırarak bu hedefe ulaşmayı vaad ediyor. Gerçekleştirilebilir hedefler belirleyerek, ana dillerini konuşan kişilerden ipuçları alarak ve sürekli gerçek ilerleme gözlemleyerek, yeni bir dil öğrenmenin kapılarını aralayan bu platform, dünya çapında 120 milyon öğrenciye ev sahipliği yapan bir topluluk oluşuyor.

Dil öğrenmenin sadece ders kitaplarıyla sınırlı olmadığını deneyimleme imkanı tanıyan Busuu ile telaffuz pratiği yapabilir, farklı kültürleri keşfedebilir ve dünya çapındaki öğrencilerden destek alabilirsiniz. Ayrıca, bilgi ve deneyimlerinizi paylaşarak, başkalarının dil öğrenme sürecine katkıda bulunabilirsiniz.

9. Engoo

Online İngilizce Kursu

Engoo, bire bir İngilizce dersleri ile kişiselleştirilmiş bir öğrenme deneyimi sunan online İngilizce öğrenme konusunda benzersiz bir platform olarak listemizde yer alıyor. Öğrenme sürecinizi başlangıç, orta düzey, gelişmiş ve uzman olarak dört ana aşamada yönetmenizi sağlayan platform, tamamen sizin ihtiyaçlarınıza ve öğrenme hızınıza odaklanan 25 dakikalık bir oturumdan oluşuyor. Gerçek zamanlı online eğitim, öğrencilere rahatlık ve esneklik sağlarken ister evinizden, isterse seyahat ederken kolayca erişilebilir bir eğitim deneyimi yaşayabilirsiniz. 

121 farklı ülkeden 11.503'den fazla eğitmen ile global bir öğrenme topluluğuna sahip olan Engoo, ayrıca 10.000'den fazla ders materyali sunuyor. Bu materyaller, farklı ihtiyaç ve ilgi alanlarına göre her öğrencinin kişisel öğrenme hedeflerine ve ilgi alanlarına göre öğrenme sürecini özelleştirilebiliyor. Ders materyalleri arasında, güncel olayları takip etmenizi sağlayan günlük haberler de bulunuyor. Bu, hem dil becerilerinizi geliştirmenize yardımcı olur, hem de dünya hakkında bilgi sahibi olmanızı sağlar.

10. Cambridge Academy Istanbul

Online İngilizce Kursu

Cambridge Academy Istanbul, genel İngilizce'den IELTS ve TOEFL kurslarına, özel İngilizce derslerine kadar çeşitli online İngilizce eğitim seçenekleri sunuyor. Her biri 2 ay süren ve öğrencilerin dil becerilerini geliştirmeye yönelik 6 seviyeden oluşan online ingilizce kursu, ücretsiz yerleştirme sınavının ardından en uygun seviyeye göre eğitim planı tasarlıyor.

Öte yandan Akademik IELTS kursu, öğrencilerin IELTS sınavında en yüksek puanı alabilmesi için ev rahatlığında online olarak sunarken TOEFL kursu, üniversite programlarına giriş, kariyer ilerlemesi ya da İngilizce analiz becerilerini geliştirmeyi hedefleyen öğrenciler için tasarlanmış, haftada 20 saatlik bir online eğitim imkanı tanıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Online Yazılım KursuÇocuklar İçin Online Kurs
Online BT KursuOnline Kurs Eğitimleri

Hangi online İngilizce kursu iyi?

En iyi online ingilizce kursu platformlarına gelecek olursak; Open English, Cambly, Duolingo, Novakid, Preply, British English, Wall Street English, Busuu, Engoo ve Cambridge Academy Istanbul özellikle ana dili ingilizce hocalarla her yaş ve dereceye uygun özel ingilizce kursu alabileceğiniz güvenilir platformlar arasında yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum