NovaKid Nedir? Çocuklar İçin İngilizce Öğrenme Platformu

Avrupa CEFR Standartları'na uygun olarak gerçekleştirilen dil eğitimi, çocuğunuz küçük yaşta İngilizceyi sevmesine ve konuşmasına yardımcı olmaktadır.
NovaKid Nedir? Çocuklar İçin İngilizce Öğrenme Platformu

NovaKid, 4-12 yaş arasında ki çocuğunuzu İngilizce konuşmaya teşvik eden etkili bir dil öğretme platformudur. Çocuğunuzun NovaKid üzerinden alacağı tüm İngilizce dersler interaktif sanal sınıf ortamında gerçekleştirilmekte olup, uzaktan öğretim için Avrupa standartlarına uygun olarak hazırlanmış müfredat dersleri işlenmektedir. 

NovaKid Nedir?

Çocuklar İçin İngilizce Eğitim

Novakid, 4-12 yaş arası çocuklar için geliştirilmiş İngilizce müfredatı sayesinde çocuğunuzun ev ortamında dilediği zaman %100 online İngilizce dersi almasına olanak sağlamaktadır. Novakid İngilizce eğitim sitesi, pedagoglar ve birbirinden deneyimli öğretmenler tarafından hazırlanan bireysel ders programı sayesinde çocuklarınız küçük yaşta İngilizce öğrenme fırsatı sunmaktadır. Toplamda 5 farklı seviye programıyla size ve çocuğunuza uygun ders saatleri seçebilme imkanı sunan site, dünyanın farklı noktalarında eğitim almış öğretmen kadrosuyla çocuğunuzun hem yeni bir dil öğrenmesine hem de kişisel gelişimine büyük katkı sağlamaktadır. Novakid çocuklar için İngilizce eğitim seti kapsamında;

  • Türkçe dil konuşulmadan %100 İngilizce ders işleme şansı,
  • 4-12 yaş arası çocuklar için geliştirilmiş özel İngilizce müfredatı,
  • Alanında uzman öğretmenler tarafından hazırlanmış bireysel ders programı,
  • Pedagoglarca takip edilen özel İngilizce dersleri,
  • İnternet üzerinden dilediğiniz zaman çocuğunuza ders ayarlama fırsatı,
  • Online İngilizce eğitim,
  • Toplam 5 seviye programında İngilizce öğrenme şansı sunmaktadır.

NovaKid Çocuklar İçin İngilizce Eğitim Seti

Çocuklar İçin İngilizce Eğitim

NovaKid, 5-12 yaş grubu çocuklar için 5 seviyeden oluşan İngilizce eğitim seti sunmaktadır. Çocuğunuzu bu programa dahil etmeniz durumunda İngilizce selamlaşmalarda temel sorulara cevap vermeye, renkler ve sayılardan çevresinde konuşulanları anlayabilmeye hatta kendi plan ve fikirlerini aktarabilmeye kadar İngilizce konuşma konusunda A'dan Z'ye her şeyi basitleştirilmiş olarak öğrenebilmektedir. Anne ve babalar eşliğinde çocukların katılabileceği ingilizce eğitim seti programı kapsamında;

  • Okul Öncesi İngilizce Eğitim
  • 1.Seviye İngilizce Eğitim
  • 2. Seviye İngilizce Eğitim
  • 3. Seviye İngilizce Eğitim
  • 4.Seviye İngilizce Eğitim

Çocuklarınıza İngilizceyi sevdiren ve öğreten eğitim programı NovaKid, yukarıda belirtmekte olduğumuz 5 seviye dahilinde toplamda 21 aylık online İngilizce eğitim hizmeti sunmaktadır. Çocuğunuz bu eğitim programına katılması durumunda her biri 25 dakikalık toplamda beş farklı İngilizce eğitimi görmektedir. Sitenin İngilizce alanında ki temel metodu, çocuğunuza bu dili sevdirerek uygun anlatım koşullarıyla anlamasını ve uygulayarak öğrenmesini sağlamaktır. NovaKid bu kapsamda çocuğunuzun İngilizce Türkçe, Türkçe İngilizce kelimeleri; İngilizce aktiviteler, İngilizce oyunlar ve İngilizce şarkılarla zorlanmadan kavramasına yardımcı olmaktadır.


Okul Öncesi (Let's Begin)

Çocuklar İçin İngilizce Eğitim

Novakid, İngilizce öğrenmeye yeni başlayan çocuklar için "Let's Begin" yani Okul Öncesi eğitim programı sunmaktadır. Okul öncesi İngilizce eğitimi konusunda uzman öğretmenler tarafından çocuklarınıza verilen bu dersler, haftada 2 defa olmak şartıyla 7 ay boyunca devam etmektedir. Okul öncesi eğitim sonrasında çocuğunuz İngilize olarak kendini tanıtabilir, İngilizce alfabesinde yer alan harfleri bilebilir, etrafındaki nesneler hakkında ki temel soruları yanıtlayabilmektedir. Öte yandan temel renk ve şekilleri tanımlayacağı gibi 1'den 1o'a kadar rahatlıkla sayabilmektedir. Okul öncesi İngilizce eğitim programı 25 dakikalık toplamda 14 ünite ve 63 dersten oluşmaktadır. Toplamda 10 üniteden oluşan İngilizce 1. seviye eğitimi sonrasında çocuğunuz İngilizce iletişim konusunda bir adım öne geçmektedir. 


Seviye 1 (Let's Continue)

İngilizce Eğitim

Bu program, İngilizce 1.seviye eğitimine yönelik olarak çocuklarınız için hazırlanmıştır. Seviye 1 programı olarak adlandırılan "Let's Continue" bölümü, çocuğunuzun haftada 3 defa olmak üzere 3.5 ay boyunca İngilizce eğitimi almasını kapsamaktadır. Toplamda 10 üniteden oluşan let's continue programı, 25'er dakikalık 45 ders sonrasında çocuğunuzun İngilizce olarak 20'ye kadar sayabilmeyi, "can" ve "can not" ifadelerini kullanabilmeyi ve basit düzeyde İngilizce iletişim kurabilmeyi öğretmektedir. Öte yandan 1.seviye İngilizce programına katılan çocuğunuz etrafındaki nesneleri, yiyecekleri, oyuncakları, organları, kıyafetleri ve aile bilgisini hakkında kurulan temel cümleleri anlayabileceği gibi bu seviyeye uygun İngilizce cümleler kurabilmektedir.


Seviye 2 (Starters)

Çocuklar için ingilizce eğitim

Çocuklar için İngilizce eğitim setinin bir diğer aşamasında yer alan Seviye 2 yani "Starters" programı, birinci seviye ingilizce eğitimini tamamlamış çocuklar için uygun görülmektedir. Toplamda 3.5 ay sürmekte olan bu program, haftada 3 defa online İngilizce dersi olmak şartıyla 10 ünitelik 46 dersten oluşmaktadır. Her bir dersin 25 dakika sürdüğü bu eğitim programında çocuğunuz 4-5-6 harflik kelimeleri ve bu kelimelerde oluşan cümleleri okuyabileceği gibi yönleri, saati, insanların görünüşlerini, hayvanları ve     "was / were" kullanarak geçmiş zamanda yaptığı eylemleri cümleye dökebilmektedir. Öte yandan 2.seviye İngilizce eğitimi alan çocuğunuz geniş zamanı kullanarak yaptığı eylemleri tarif edebileceği gibi şimdi zamanı kullanarak şu an yaptıklarını rahatlıkla anlatabilmektedir. 


Seviye 3 (Movers)

Çocuklar için ingilizce eğitim

Bu aşamada çocuğunuz artık İngilizce eğitimi alanında büyük bir yol katetmiş olacak! İngilizce eğitimini tamamlamasına son bir seviye kalan "movers" programı, toplamda 3 haftadan oluşan 3.5 aylık bir eğitim süresini kapsamaktadır. Çocuğunuzun İngilizce hakkında birçok farklı yapıyı kolaylıkla kavrayabileceği seviye 3 programı kapsamında artık düşüncelerini dile getirebilir, merak ettiği konular hakkında soru sorabilmektedir. Çocuğunuz ingilizce seviye 3 eğitim programını tamamlamasının hemen ardından kısa metinlerdeki eksik kelimeleri bulup tamamlayabileceği gibi günlük aktiviteler, hafta sonu planları ve nesler hakkında basit metinler okuyup neyin doğru neyin yanlış olduğu konusunda cümleler kurabilmektedir. Öte yandan program sonunda "I think so", "You are right" gibi ifadeleri kullanabileceği gibi okul hayatında ki görevlerini İngilizce olarak anlatabilmektedir. İngilizce seviye 3 eğitim programı toplamda 10 ünite üzerinden 


Seviye 4 (Flyers)

Çocuklar için ingilizce eğitim

Novakid çocuklar için İngilizce eğitim programının son aşaması olan Seviye 4, artık çocuğunuzun İngilizce konusunda ciddi ölçüde yol kat ettiğinin en büyük göstergesi olmaktadır. Her şeyin okul öncesi eğitimle başladığı bu programda, "flyers" yani İngilizce 4.seviye eğitimi sonrasında çocuğunuzun  daha önce aşina olduğu durumlar ve konular hakkında iletişim kurabildiğini göreceksiniz. Öte yandan şimdiki zamanı kullanarak kişisel planlarını anlatabilen çocuğunuz, "going to" içeren cümleler kurabileceği gibi yakın geçmişi ifade etmek için "the present perfect tense" kullanabilmektedir. Toplamda 3.5 ay süren bu eğitim programı, 10 ünitelik 59 dersten oluşan 25'er dakikalık eğitim süresini kapsamaktadır.


NovaKid İngilizce Ders Fiyatları / Ücretleri

Çocuklar için ingilizce eğitim

Novakid, küçük yaşta İngilizce eğitimi almak isteyen çocuklar için kurulmuş son derece pratik bir platformdur. Hemen her yaş grubunda ki çocuğa %100 İngilizce eğitim vermekte olan site, evinizden rahatlıkla bağlanabileceğiniz çevrimiçi bir dil platformu olarak hizmet veriyor. Peki ya 4-12 yaş arası çocuklar için İngilizce dersi ücretleri ne kadar? Bu bölümde Novakid İngilizce eğitim seti ücret politikasını inceleyeceğiz. Öncelikle bilmeniz gereken şey Novakid sitesinin size uygun paket programları sunmasıdır. Öte yandan ders sayısı arttıkça ders başına maliyetin düştüğünü unutmayın. İnternet üzerinden çocuğunuz için alabileceğiniz online İngilizce eğitim ücretlendirmesi;

  • 8 Ders: 368 TL 
  • 12 Ders: 504 TL 
  • 20 Ders: 960 TL 
  • 40 Ders: 1.840 TL

Önerilen İçerik: Udemy Nedir?

Neoldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum