Verimli Vakit Geçirebileceğiniz En İyi 20 Online Eğitim

Online kurslar yeni beceriler kazanmanız, işinizi geliştirmeniz, kariyerinizi hızlandırmanız ve kendinize yeni şeyler katmanız için tasarlanmış derslerdir.
Verimli Vakit Geçirebileceğiniz En İyi 20 Online Eğitim

En İyi Uzaktan Eğitim Tavsiyeleri

Online eğitimi, bireylerin internet ve diğer teknik araçlar yoluyla okula gitmeden sanal bir sınıf ortamında çevrimiçi olarak yeni şeyler öğrenmesine olanak sağlamaktadır. Son zamanlarda öğrenciler başta olmak üzere çocuklar ve yetişkinler tarafından büyük ilgi gören online kurs eğitimleri son derece hesaplı fiyatlara yeni beceriler öğrenme, bilgi edinme ve kariyer kazanma fırsatları sunuyor.

1. İngilizce Kursu 

En İyi Online Kurs Eğitimi

İngilizce, günümüzde en çok konuşulan dillerin başında geliyor. Henüz daha anaokuluna giden bir çocuğun dahi kolayca öğrenmeye başladığı bu dil, ilerleyen süre zarfında iş seyahatleri, turistik geziler veya kültürel aktivitelerde hep karşımıza çıkıyor. Tüm bunların yanında yeni bir dil öğrenme fırsatı sunan İngilizce kursları, anadili İngilizce olan veya anadil düzeyinde İngilizce konuşabilen eğitmenler tarafından  veriliyor.

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte evlerinize kadar gelen online dil kursları, artık Udemy.com adresiyle her daim yanınızda. Hiç İngilizce bilmeyenlerin dahi 0'dan başlayarak kısa bir süre sonra İngilizce okuma, yazma ve konuşma alanlarında bilgi sahibi olacağı binlerce farklı ingilizce kursu dersleriyle son derece hesaplı fiyatlara yeni bir dil öğrenebilirsiniz. Ayrıca 5-12 yaş arası çocukların dahi kolayca İngilizceyi öğrenmesine yardımcı olan NovaKid, dilediğiniz zaman dilediğiniz yerden online İngilizce kursu almanıza fırsat tanıyor.


2. Diksiyon Kursu

En İyi Online Kurs Eğitimi

Ses ve diksiyon dersleri, konuşulan bir dilin doğru şekilde telaffuz edilmesini sağlar. Örneğin, herhangi bir dili okumak ve yazmak konusunda mükemmel bir yeteneğe sahip birçok birey bulunmaktadır ancak diksiyondaki hatalar anlamayı zorlaştıracağı gibi aynı zamanda  verimsiz bir konuşmaya sebep olmaktadır. Udemy bu konuda her bireyin evinde rahatlıkla diksiyon dersi alabileceği harika bir kurs imkanı sunuyor. Son derece makul fiyatlara satın alacağınız online diksiyon kursu eğitimlerine katılabilir, kariyer planlarınızda kendinizi bir adım öne taşıyabilirsiniz. 


3. Excel Kursu 

En İyi Online Kurs Eğitimi

Microsoft Excel, Microsoft tarafından Microsoft Windows ve Apple Macintosh işletim sistemleri tabanında çalışmak üzere yazılan ve dağıtımı yapılan bir tablolama programıdır. Excel kursu, bireylerin gündelik ve iş hayatında sayısız kolaylık fırsatı sağlayan tablo ve veri analizi, verilerin sınıflandırılması, verilerin özetlenmesi, pivot tabloların kullanımı gibi basit uygulamarı öğretmektedir. İleri düzey excel kursu ise temel excel bilgilerine sahip bireylere formüller, grafikler ve analiz araçları ile raporlama becerilerini geliştirerek daha nitelikli ve güvenilir belgelere oluşturmak için tasarlanan bir eğitimdir. Günümüzde birçok farklı alanda sıklıkla karşımıza çıkan excel programı, Udemy.com adresinde verilen online excel kursu sayesinde artık çok daha kolay. Tek yapmanız gereken online excel kursu eğitimi satın alarak her şeye 0'dan başlamak olacak. 


4. Piyano Kursu 

En İyi Online Kurs Eğitimi

Piyano, hemen her yaşta insanın severek dinlediği ve çaldığı harika bir müzik aletidir. Ebeveynlerin özellikle küçük yaşta çocuklarını teşvik ettiği bu enstürman, aynı zamanda yetişkinler tarafından da büyük ilgi görmektedir. Her işte olduğu gibi piyanoya başlamanında yaşı olmadığını söyleyerek saymakla bitmeyen faydalarından bahsedeceğim. Piyano çalmak beyin işitme ve hafıza kaybı önleme, matematik becerisi, yeni dil becerisi, okuduğunu anlama, yaratıcılık, disiplin ve sabır, güçlü el kasları ve el-göz koordinasyonu, ritim ve benlik saygısı, azalmış stres ve endişe, beyin yapısı ve zihinsel yeteneği geliştirme gibi saymakla bitmeyen sayısız faydası vardır. Evlerinizden kolayca piyanoyu öğrenmenize yardımcı olacak Udemy.com online kurs platformu, son derece hesaplı fiyatlara online piyano dersi almanıza olanak sağlıyor. 


5. Hızlı Okuma Kursu 

En İyi Online Kurs Eğitimi

Okuma, genellikle pratikle geliştirilen bir alışkanlıktır ancak hızlı okuma ve kavrama için bazı teknikler gerekebilir. Yapılan araştırmalar her bir gözün ayrı harfe odaklandığını söylemektedir. İnsan beyni bu iki görüntüyü birleştirerek kelime formatına dönüştürmektedir. Birçok kişi ortalama bir dakikada 250 kelime okumaktadır yani bir sayfa yaklaşık 1-2 dakika sürmektedir. Hızlı okuma eğitimi alan kişiler ise ortalama bir dakikada 500 kelime okuyabilmektedir ayrıca okuduğunu kavrama konusunda daha yeteneklidir. Okuma alışkanlığınızı bir üst seviyeye taşıyacak online hızlı okuma kursu, internet üzerinden kolayca satın alabileceğiniz harika bir eğitim programıdır. Online hızlı okuma derslerinizi son derece hesaplı fiyatlara Udemy.com adresi üzerinden satın alabilirsiniz. 


6. Aşçılık Kursu 

En İyi Online Kurs Eğitimi

İster erkek ister kadın olun mutfakta uzunca vakit geçirmekten zevk alıyor olmalısınız. Unutmayın, yemek yapmak bir sanat! Eğer bu sanata dahil olmak ve bu alanda uzmanlaşmak istiyorsanız profesyonel bir aşçılık eğitimi alabilirsiniz. Aşçılık dersi bireylerde yaratıcılık, lezzet, sunum ve ülkelerin yemek kültürü hakkında kapsamlı bir bilgi vermektedir. Daha da güzeli herhangi bir eğitim kurumuna gitmeden internet üzerinden gastronomi alanında uzman aşçılar tarafından verilen online kurslara dahil olabilirsiniz. Udemy bu konuda aşçılık merakı olan bireylere birbirinden farklı lezzetleri öğreten harika bir online aşçılık kursu eğitimi sunuyor. 


7. Resim Kursu

En İyi Online Kurs Eğitimi
Düzenli egzersiz ve sağlıklı beslenme başarılı bir şekilde yaşlanmanın bilinen yoludur, ancak resim gibi yaratıcı bir hobiye sahip olmak zihninizi güçlü tutar ve genel yaşam kalitenizi artırabilir. Resmin zihinsel ve fiziksel sağlığınızı iyileştirebilecek altı büyük faydası vardır. Çocuklar ve yetişkinler resim sanatını bazen bir hobi, bazen kariyer bazense rutin bir eğlence amacıyla yapmaktadır. Stres giderme, yaratıcı düşünme, bellek geliştirme, problem çözme, duygusal gelişim ve iyimser tutum gibi sayısız faydası bulunan resim sanatı, evlerinizde kolayca ilgilenebileceğiniz harika bir aktivite! Tek yapmanız gereken karakalem, suluboya, yağlı boya ve daha birçok farklı resim sanatını öğrenmek için udemy.com adresine giriş yapmak. Udemy online resim kursu eğitimlerini çok ucuz fiyata satın alabilir, birbirinden eğlenceli sanatsal aktivitelere dahil olabilirsiniz. 


8. Gitar Kursu

En İyi Online Kurs Eğitimi
İster genç ister yaşlı olun, bir enstrüman çalmayı öğrenmekten daha iyi bir his yoktur. yaz akşamlarının, stüdyoların ve konserlerin olmazsa olmazı gitar, maalesef yeni başlayanların sadece birkaç ay sonra vazgeçmek zorunda kaldığı bir endstürman olarak tanınıyor. Düzenli çalışmayla kolayca öğrenilebilecek olan bu müzik aleti pahalı gitar dersleri sebebiyle birçok kişinin hevesini kursağında bırakıyor ancak online gitar kursu eğitimi son derece hesaplı fiyatlarıyla evlerinizde yeni bir enstrüman öğrenme fırsatı sunuyor.  Udemy.com online gitar kursu derslerini profesyonel müzisyenler tarafından evlerinize taşıyor. Tek yapmanız gereken siteye giriş yaparak dersleri satın almak!


9. Fotoğrafçılık Kursu

En İyi Online Kurs Eğitimi

Online fotoğrafçılık kursları, her yaştan bireyin öğrenimine uygun profesyonel eğitim deneyimiyle alanında uzman kişiler tarafından verilmektedir. Yeni başlayanları ileri seviyeye taşımak veya daha deneyimli fotoğrafçıların sahip olabileceği bilgi boşluklarını doldurmak için tasarlanan online fotoğrafçılık kursları son derece hesaplı fiyat seçenekleriyle Udemy.com'da hizmetinizde. Dilediğiniz yerden dilediğiniz zaman bağlanabileceğiniz udem online fotoğrafçılık kursları, hiç bilmediğiniz ancak heveslendiğiniz fotoğraf sanatını bambaşka bir boyuta taşıyacak. Udemy üzerinden katılacağınız fotoğrafçılık kursları sayesinde sosyal hayatınıza renk katabilir, farklı alanlarda çekim yaparak para kazanabilirsiniz. 


10. Keman Kursu

En İyi Online Kurs Eğitimi

Keman, son derece zorlu ancak bir okadar güzel enstürmanlardandır ve iyi bir keman sanatçısı olmak için çok fazla özveri ve uygulama gerektirir . Neyse ki, size temellerden en gelişmiş şarkılara kadar her şeyi öğretebilecek online keman kursları bulunuyor. Özellikle müzik dersleri alanında uzmanlaşmış Udem online kurs sitesi, birbirinden deneyimli piyano hocaları tarafından verilen online piyano kurs eğitimleri sunmaktadır. Tek yapmanız gereken aşağıdaki linke tıklayarak online piyano kursu eğitimleri hakkında bilgi almak olacak. 


11. Pastacılık Kursu

En İyi Online Kurs Eğitimi

Pasta kursları, mutfak sanatları ve ağırlama ile ilgili derinlemesine eğitim sağlar. Konular arasında menü tasarımı, fırıncılık, pastacılık, terminolojideki eğilimler, güvenlik düzenlemeleri, çeşitli mutfak ekipmanlarının nasıl kullanılacağı ve sanitasyon ilkeleri yer alıyor. Öğrenciler ayrıca mutfak yönetimi, ağırlıkları ve ölçüleri, hamur ve  krema, beze ve pasta ile ilgili diğer bileşenler oluşturma sanatını öğreneceklerdir. Evlerinizden rahatlıkla öğrenebileceğiniz pastacılık sanatını Udemy.com adresi üzerinden son derece hesaplı fiyatlara satın alabilirsiniz. Online pastacılık kursu, hem günlük hayatınıza bir eğlence katarken aynı zamanda birbirinden lezzetli pastalar yapmanıza olanak sağlayacak. 


12. Bilgisayar Kursu

En İyi Online Kurs Eğitimi

Modern hayatın olmazsa olmazları arasında yer alan bilgisayar, 7'den 70'e her bireyin kolaylıkla kullandığı eşsiz bir sistem sunuyor. Sosyal hayatın hemen ardından karşımıza çıkan bilgisayar, bazen oyun oynamak, bilgi öğrenmek ve hesaplamalar yapmak için harika bir araç, Udemy online eğitim sitesi üzerinde satışa sunulan birbirinden yararlı online bilgisayar kursu eğitimleri 30 TL'den başlayan fiyat seçenekleriyle bilgisayar alanında uzmanlaşmak isteyen herkese eşsiz bir olanak sunuyor. Udemy.com adresi üzerinden temel bilgisayar eğitiminden programlamaya, yazılımdan donanıma, programlamadan grafiğe binlerce farklı alanda eğitim videosu satın alabilirsiniz. 


13. Kodlama Kursu

En İyi Online Kurs Eğitimi

Kodlama kursu eğitimlerine katılarak Django ve Twitter Bootstrap, Python programlama dili, API'ları nasıl kullanacağınız, Temel HTML ve CSS, Stripe ile ödemeleri nasıl kabul edeceğiiniz, girişimcilik için gerekli olan programlar gibi sayısız alanda eğitim alabilirsiniz. Tüm bunların yanında nasıl kodlanacağını öğrenmek için bir ton para harcamanıza ya da kendinizi borçlandırmanıza  gerek yok. Udemy.com kodlama alanında uzmanlaşmış birbirinden farklı eğitmenlere ait online kodlama eğitimi sunuyor. Son derece hesaplı fiyatlara satın alabileceğiniz online kodlama kursu eğitimine katılarak kısa bir süre içerisinde kod bilgisi kazanabilirsiniz. 


14. Girişimcilik Kursu

En İyi Online Kurs Eğitimi

Girişimci, bir işi organize eden ve işleten, yeniliklere yatırım yapan ve vizyonunun gerçeğe dönüştüğünü görmek için normalden daha fazla risk almak isteyen kişidir. Girişimcilik kursları, girişimci olmak isteyen veya büyüyen bir işletmenin parçası olan bireyler için gerekli analitik yetenekleri ve stratejik yeterlilikleri geliştirecektir. Udemy.com online eğitim sitesinde yayınlanan yüzlerce farklı girişimcilik kursu, başarılı bir iş kariyeri ve sağlam mesleki temellerin atılmasına yardımcı olabilecek harika bir eğitim programıdır. Son derece hesaplı fiyat seçenekleriyle öğrencilerine online girişimcilik kursu eğitimiv eren udemy.com, hem Türk hem yabancı birçok farklı iş insanınının hayat deneyimlerinden elde etti başarı stratejilerini sizlere aktarıyor.


15. Dans Kursu

En İyi Online Kurs Eğitimi

Yoğun hayat temposundan biraz olsun sıyrılmanıza yardımcı olan dans etkinlikleri hem ruh hemde beden sağlığınızın korunmasında büyük bir etkiye sahiptir. Yorucu iş hayatı, zorlu geçen okul hayatı veya streslerle dolu bir düzendeyseniz kesinlikle dansı denemelisiniz. Dans sizlere yeteneklerinizi keşfetmenize, yaratıcılığınızı geliştirmenize, kendinize güvenmeye, sinir sisteminizin güçlenmesine, kilo problemlerini düzenlemeye, mutlu ve enerjik olmaya kadar sayısız faydası bulunuyor. Tüm bunların yanında ben hangi ara dansa gideceğim diyorsanız üzülmenize gerek yok! Tek yapmanız gereken Udemy.com adresinde sizler için hazırlanan salsa, bacata, tango, cha cha, mambo, hiphop, oyun havası ve daha birçok farklı dans türü arasında size uygun olanı satın almak olacak.


16. Grafik Tasarım Kursu

En İyi Online Kurs Eğitimi

Grafik tasarım kursu, bireylerin bir mesajı görsel yollarla belirli bir hedef kitleye ulaştırmak amacıyla tasarlayan kişiler yetiştirmeyi hedeflemektedir. Genellikle logo, afiş, dergi, kitap, tanıtım filmi, poster, ambalaj veya çizgi film gibi kanallarda yayınlamak üzere hazırlanan iletişim yayınları, grafik tasarımcılar tarafından yapılmaktadır. Günümüzün en popüler meslekleri arasında yer alan grafik tasarımcılık, özellikle genç yaştaki bireylerin büyük ilgisini çekiyor. İleride iyi bir grafik tasarımcı veya görsel iletişim alanında uzmanlaşmak isteyen her bireyin dahil olmak isteyeceği online grafik tasarım kursu, Udemy.com adresinde 30 TL'den başlayan fiyatlarla sizleri bekliyor!


17. Yazılım Kursu

En İyi Online Kurs Eğitimi

Yazılım kursu, programlamaya merakı olan ya da sektörde gelecek planlayan fakat yazılım bilgisi olmayan kişiler için harika bir eğitim imkanı sunmaktadır. Yazılım kursuna katılan bireyler eğitim sonunda şirketlerin iş akışını yönetebilecek yazılımlar geliştirebilir, otomasyon yazılımları programlayabilir, yazılım alanında yeni girişimlere yelken açabilir. Çağın en çok tercih edilen sektörleri arasında yer alan yazılım, hiç bir şey bilmeyen bireylerin dahi zamanla deneyim kazanabileceği eşsiz bir alan olarak göze çarpıyor. Hem çocukların hemde yetişkinlerin birbirinden farklı online yazılım dersi alabileceği Udemy.com, 25 TL'den başyan fiyat seçenekleriyle en temel yazılım süreçlerini baştan anlatıyor. 


18. Bateri Kursu

En İyi Online Kurs Eğitimi

Bateri kursu, muhtemelen gençlerin en çok tercih ettiği eğlenceli eğitim programları arasında yer alıyor. Davul çalma konusunda hiçbir deneyimi olmayan kişilerin dahi kolayca öğrenebileceği online bateri kursu derslerine katılarak müzik yeteneğinizi keşfedebilirsiniz. Çocukların ve yetişkinlerin günlük hayatına renk katan, beyinsel ve fiziksel gelişimine katkıda bulunan bateri kursu, Udemy.com çevrimi web sitesinde sıfırdan başlayacaklar için harika fırsatlar sunuyor. 


19. Spor Kursu 

En İyi Online Kurs Eğitimi

Her şeyden önce ruhun ve bedenin gıdası olan spor, genç yaşlı demeden her bireyin düzenli olarak yapması gereken aktiviteler arasında yer alıyor. Günlük yorgunluğunuzu, stresinizi ve sıkıntılarınızı en aza indirgeyen spor etkinlikleri, bazen bir fitness bazense plates etkinlikleriyle evlerinizde kolayca yapabileceğiniz bir aktivite olarak biliniyor. Unutmayın spor baskıyı ve stresi azaltır, benlik saygınlığını arttırır, ağlıklı vücut yapısını korur, problem çözme becerilerini geliştirir, akademik başarıya katkı sağlar. Udemy.com online kurs sitesi, fitness, pilates ve yoga gibi sayısız spor etkinliğini en hesaplı fiyatlarla evinize taşıyor. Alanında uzman spor eğitmenleri tarafından verilen özel dersler, dilediğiniz vakit dilediğiniz yerden spor aktivitelerinizi yapmanıza yardımcı oluyor.


20. Kur'an Kursu

En İyi Online Kurs Eğitimi

Online Kuran kursu, müslümanlık dininin kutsal kitabı olan "Kuran-ı Kerim'i" doğru ve usulüne uygun şekilde okumayı öğreten birbirinden deneyimli hocalar tarafından verilmektedir. İlk etapta harflerin öğretilmesiyle başlayan Kuran Kursu dersleri, daha sonrasında Cüz, Kuran-ı Kerim ve hafızlık eğitimleriyle devam etmektedir. Hiçbir şekilde Kur'an-ı okumayı bilmeyenlerin dahi kolayca öğrenebileceği online Kuran Kursu derslerinde aynı zamanda uygulamalı olarak abdest, namaz gibi ibatler hakkında bilgiler verilmektedir. 


En İyi Online Kurs Eğitimi

Yeni bir beceri öğrenmenin veya kendi evinizin rahatlığında yeni bilgiler edinmenin en iyi yolu olan online kurs eğitimlerini web sitesi üzerinden mobil cihazlar, tabletler veya web tarayıcısı üzerinden kolayca bağlanabilirsiniz. Hem ücretli hem de ücretsiz olarak sunulduğu gibi bazıları eğitim kurumları tarafından verilirken, diğerleri kendi alanlarında uzman kişiler tarafından hazırlanıyor. Bu yazımda günlük hayatınızda birçok yeni kazanım elde etmenize olanak sağlayacak birbirinden farklı 20 online kurs eğitim programını sıraladım. 


Önerilen İçerik: Çocuklar İçin En İyi Online Kurs Eğitimleri

Neoldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum