Müzik Yaptığını Bilmediğimiz 8 Dünya Yıldızı

Hepimiz onları model ya da oyuncu olarak biliyoruz ama kariyerlerinin bir döneminde müziğe de el attıklarını bilenimiz oldukça az. İşte kariyerinin bir döneminde müzikle uğraşan 8 dünya yıldızı.
Müzik Yaptığını Bilmediğimiz 8 Dünya Yıldızı

Müzik Yapan Dünya Yıldızları

Dünya çapında üne kavuşmuş model ya da oyuncular, kariyerlerinin bir bölümünde albüm de çıkardı. Ancak bu albümler beklenen etkiyi yapmadı, hatta çoğu hiç bilinmiyor. BBC'nin haberinde verilen listedeki isimlere bakınca şaşırmamak elde değil.
Albümü Olan Oyuncular;


1. Scarlett Johansson

Son dönemde Avangers filmleri ile ön plana çıkan ve güzelliği ile baş döndüren Scarlett Johansson, 2008 yılında Tom Waits şarkılarından oluşan bir albüm yayınladı.  Ünlü oyuncu ilerleyen yıllarda sadece kadınlardan oluşan The Singles (Bekarlar) adında bir grubun içinde yer aldı. Ancak aynı isimle başka bir grup bulunuyordu ve bu yüzden başarısızlıkla sonuçlandı. 

scarlet-johansson.jpg


2. Kevin Bacon

Apollo 13 ve Kardeş gibiydiler gibi filmlerle dünya çapında üne kavuşan Kevin Bacon, şu ana kadar 7 albüm çıkardı.  Bu albümleri kardeşi Michael ile birlikte hazırlayan Bacon, genelde folk, rock, soul ve country gibi tarzları kullanıyor. 

kevin-bacon.jpg


3. Ryan Gosling

Sön dönemde özellikle La La Land filmi ile ön plana çıkan ve en çok aranan erkek oyunculardan biri olan Ryan Gosling, 2009 senesinde arkadaşı Zach Shields ile bilrlikte bir oyun için soundtrack albümü hazırladı. Bir hayalete aşık olan canavarın anlatıldığı oyunun şarkı isimleri ise zombi, kurt adam gibi kelimelerden oluşuyor.

ryan-gosling.jpg


4. Naomi Campbell

Dünyaca ünlü model Naomi Campell de bir dönem müzikle uğraşan ünlüler arasında yer aldı. 1994 senesinde Babywoman adlı bir albüm çıkaran Campell, beklediği başarıyı yakalayamadı. Hatta albüm öyle bir hüsranla karşılaştı ki Q dergisinin 2006 senesinde yayınladığı "tüm zamanların en kötü 6 albümü" listesinde kendine 6. sırada yer buldu. 

naomi-campbell.jpg


5. Jackie Chan

Oynadığı aksiyon-komedi filmleri ile dünya çapında milyonlarca hayranı bulunan Jackie Chan aslında tam bir müzik tutkunu. Ünlü oyuncunun farklı dillerde yayınlanmış 20'den fazla albümü bulunuyor. Jackie Chan, müzik yapmaya filmlerin sonuna konan yazılara şarkı hazırlayarak başladı. 

jackie-chan-001.jpg


6. Robert Downey Jr.

Son dönemde oynadığı Iron Man karakteri ile ön plana çıkan Robert Downey Jr, sadece bir albüm yayınladı. 2004 yılında çıkardığı ve tüm şarkı sözlerini kendisinin yazdığı albümün adı ise The Futurist.

robert-downey-jr..jpg


7. Clint Eastwood

Ünlü oyuncu ve yönetmen Clint Eastwood, bazı filmlerinde şarkı söylüyordu. Ancak kovboy şarkıları söylediği ve 1963 yılında çıkan tek albümünden çok az kişi haberdardır.

clint-eastwood.jpg


8. Christopher Lee

Yıldız Savaşları'nın Kont Dooku'su, Yüzüklerin Efendisi'nin hain Saruman'ı Christopher Lee de müzik denemeleri yapan yıldızlar arasında. Oynadığı kötü karakterler ile dünya çapında üne kavuşan Christopher Lee, Haçlı seferleri ile bilinen Frank kralı Charlesmagne'yi konu alan ve iki bölümden oluşan bir heavy metal albümü çıkardı. 

christopher-lee.jpg

Önerilen İçerik; Türkiye'nin Güzel 10 Kadını!

Neoldu.com / Sosyal Fayda

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum