James Bond Karakterini Canlandıran En İyi 20 Oyuncu

Dünya'nın en çok izlenen filmlerinden birisi olan 007 James Bond her yeni filminde genç bir aktöre ihtiyaç duymaktadır. Peki ya James Bond filmi tarihinde hangi aktörler yer almıştır? İşte sizler için hazırladığımız James Bond filminin en iyi 20 oyuncusu.
James Bond Karakterini Canlandıran En İyi 20 Oyuncu

Dünya sinema tarihinin en çok izlenen ve severek takip edilen film serilerinden birisi olarak gösterilen 007 James Bond, her yeni filminde farklı ve ünlü karakterlere yer vermektedir. James Bond filminde yer alan en iyi 20 aktörü sizler için derledik. İşte sizler için araştırdığımız en iyi James Bond oyuncuları;

20. Tom Hiddleston

İngiltere'nin en önemli kentlerinden birisi olan Londra da dünyaya gelen Tom Hiddleston 1981 doğumludur. Günümüzde Marvel filminde Hulk'un yerden yere vurduğu sahnesi ile akıllarda kalan Hiddleston çekici yapısı ve başarılı oyunculuğu ile James Bond filminde de başrol olarak yer almıştır.

tom-hiddleston.gif


19. Dan Stevens

Pek çok ünlü filmde yer alan Dan Stevens yakışıklığıyla genç kızları kendisine hayran bırakıyor. 35 yaşında olan başarılı aktör James Bond filminde fazla göze batmadan başarılı bir şekilde kendisine verilen rolü yerine getirmektedir.

dan-stevens.jpg


18. Richard Armitage

İngiltere de Leicester şehrinde doğup büyüyen Richard Armitage, karizmatik yapısı ile James Bond filmine tam oturmuş gibi görünüyor. Günlük hayatında ajanmısınız gibi enteresan sorular ile karşı karşıya kalan aktör sempatik tavırları ile sevenlerini güldürüyor.

richard-armitage.jpg


17. Richard Madden

İskoç uyruklu bu aktör Dünyaca ünlü dizi olan Game Of Thrones'dan tanıyacaksınız. Başarılı ve oldukça yakışıklı olan oyuncu aynı zamanda James Bond filminde de yer almaktadır.

richard-madden.jpg


16. Nicholas Hoult

Ünlü aktör sarışınlığı ve şirinliği ile genç kızları adeta peşine takıyor. Mad Max adlı başarılı bir filmde yer almış olan Nicholas Hoult, 007 James Bond filminde çok da fazla göze batmamaktadır.

nicholas-hoult.jpg


15. Rupert Friend

İngiltere'nin küçük bir kasabasında dünyaya gelen başarılı oyuncu James Bond gibi büyük bir projede yer alması için yeterli yeteneğe sahipti. Aynı zamanda birçok dizi de sinema filminde yer almıştır.

rupert-friend.jpg


14. Christian Bale

Evet gözünüz bir yerden ısırıyor, bunu duyar gibiyim, Batman karakterini canlandıran Christian Bale, tam da 007 James Bond gibi ağır ve aksiyon dolu bir filmde yer alması pek de şaşırtıcı olmamalı. Oldukça başarılı bir sezan geçiren aktör yeni projelerini açıklamada çekinmektedir.

christian-bale.jpg


13. Benedict Cumberbatch

Sherlock'da Doktor Strange rolünü başarıyla sergileyen aktör, James Bond filminden de tanımaktasınızdır. Çekiciliğiyle sürekli göz önünde bulunan Benedict Cumberbatch 007 Jmaes Bond rolünün üstesinden gelemeyeceğine şüphe yok.

Önerilen İçerik; Sherlock Dizisinden IQ'nuzu Zorlayacak 20 Replik

benedict-cumberbatch-001.jpg


12. Kit Harington

Yeniden bir Game Of Thrones oyuncusu ile karşı karşıyasınız. Jon Snow rolüyle tanınan İngiliz uyruklu aktör sıkı duruşu ve karizmatik yapısı ile James Bond baş yapıtının, başrol oyuncusu olma özelliğine sahip.

Kit Harington


11. Charlie Cox

Tv de veya Netflix dizilerinde fazlasıyla yer alan Charlie Cox'a karşı bir göz aşinalığınız mutlaka olmalıdır. James Bond filminde genel olarak baş rol olarak renkli gözlü aktörleri kullansa da Charlie Cox renkli gözlü olmağı halde filmde çok da göze batmamaktadır.

charlie-cox.jpg


10. Hugh Dancy

Sizler için derlediğimiz içeriğimizin ortalarına gelmiş bulunmaktayız. Sırada gülüşü ve sempatik tavırları ile ilgi çeken Hug Dancy var. Tv şovlarında yer alan ünlü aktör James Bond gibi ağır bir yükün altından kolaylıkla kalkabildi.


hugh-dancy.jpg


9. David Oyelowo

İngiltere'nin Oxford kentinde doğan ve büyüyen David, aktörlüğün yanı sıra müzik ve sanat gibi hobilere sahiptir. Uzun zamandan beri James Bond filminde siyahi bir başrol kullanılmamıştı. Sizce de David Oyelowo filme ayrı bir hava katmamış mı?

david-oyelowo.jpg


8. Jack Reynor

Colorado'da dünyaya gelen Jack Reynor 2 yaşında ailesi ile birlikte İrlanda'ya taşınmış ve hayatında orada devam etmiştir. Transformers filminden de tanıyacağına aktör James Bond filminde de başrol olarak yer almıştır.

jack-reynor.jpg


7. Rebecca Ferguson

Evet yanlış görmediniz James Bond ilk kez bir kadın karaktere başrol olarak görev vermiştir. Aldığı işi başarıyla tamamlayan Rebecca Ferguson, gerek filmin galasında gerek katıldığı televizyon programlarında oldukça beğeni toplamıştır.

rebecca-ferguson.jpg


6. Chiwetel Ejiofor

1990 yılların başlarından beridir ünlü bir aktör olma hayali ile yola çıkan Chiwetel Ejiofor, hayalini tam olarak gerçekleştirmiş bulunmakta. 007 James Bond gibi önemli bir projede başrol olarak yer almak ona oldukça öz güven vermiştir umarız.

chiwetel-ejiofor.jpg


5. Matt Smith

Oldukça havalı bir isime sahip olan bu aktör, tam da James Bond filmine yakışır bir başrol öyle değil mi? Doktor Who dizisinden de tanıdığınız Matt Smith aynı zamanda Star Wars gibi bilim kurgu filmlerinde de yer almıştır.

matt-smith.jpg


4. Michael Fassbende

Neler yapabileceğini X-Men filminde fazlasıyla gösteren Michael Fassbende, aksiyon ve bilim kurgu projelerine karşı ne kadar yatkın olduğu gözle görülmekte. Şüpheli ve sorgulayan bakışları ile tam bir ajan gibi görüntü sergileyen aktör, James Bond filmine adeta cuk diye oturmakta.

michael-fassbende.jpg


3. Henry Cavill

Listemizde son 3 oyuncuya gelirken sizlerinde yakından tanıdığı ve bildiği Henry Cavill'e geliyoruz. Süpermen ve Batman filminde yer alan yakışıklı ve karizmatik oyuncu neden bir James Bond filminin başrolü olmasın değil mi?

henry-cavill.jpg


2. Tom Hardy

Evet sizleri şaşırmış öylece ekrana bakıyor gibi görüyorum. Henüz James Bond filminde yer almamış fakat gelecek yıllarda Tom Hardy'i bir James Bond filminde başrol olarak görebilirsiniz.

tom-hardy.jpg


1. Idris Elba

İsmini direk olarak bizim karadenizli idris diye okuyabilirsiniz haklısınız aslen Büyük Britanyalı olan Idris Elba bir çok önemli dizide ve filmde yer almıştır. James Bond filminden de teklif alan Elba bu teklifi red ederek herkesi şaşırtmıştır. Belki de bir sonraki James Bond filmlerinde onu görebilirsiniz..

idris-elba.jpg


Bonus;

Daniel Craig

Günümüzde izlediğiniz James Bond serilerinin son ikisinde karşılaştığınız Daniel Craig 2019 da yayınlanacak olan yeni James Bond filminde de yer alacağı yönde haberler söylenmekte. 1968 doğumlu olan yakışıklı aktör rolünü oldukça iyi yaptığı söylenmektedir.

daniel-craig.jpg


Önerilen İçerik; Unutulmaz James Bond Arabaları

NeOldu.com / Sosyal Fayda

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.