iHerb: Dünyanın En İyi Organik Sağlık Ürünleri Sitesi

Dünyanın en popüler organik sağlık ürünler sitesi iHerb alışveriş nasıl yapılır? En çok satan ürünler neler? iHerb Türkiye sipariş nasıl verilir?
iHerb: Dünyanın En İyi Organik Sağlık Ürünleri Sitesi

Bu yazımda besin takviyelerinden kişisel bakım ürünlerine, sağlıklı gıdalardan güzellik ve ev temizlik ürünlerine kadar doğal ve organik binlerce ürünü hesaplı fiyata satın alabileceğiniz çevrimiçi alışveriş platformu iHerb'den bahsedeceğim.

iHerb

iHerb; besin takviyeleri, sağlıklı gıdalar ve kişisel bakım ürünlerinin ABD merkezli en büyük çevrimiçi perakendecilerinden biri olmayı başarmış ve 1996 yılından bu yana dünya üzerinde 11 milyonu aşkın aktif kullanıcıya sahip dünyanın en güvenilir ve en popüler e-ticaret siteleri arasında yer alıyor. 

Özellikle Japonya, Rusya ve dünya çapındaki diğer birçok ülkede bulunan uluslararası tüketiciler arasında popüler hale gelen iHerb, şimdilerde Türk kullanıcılar tarafından da sıklıkla ziyaret ediliyor. Sitenin en büyük avantajı dünyanın en kaliteli markalarının tek bir adreste kolayca bulunabiliyor olması diyebiliriz. 

iHerb Hızlı Üyelik

1996 yılından bu yana seçilmiş sağlık ve zindelik ürünlerini web sitesinde satışa sunan iHerb, 185'den fazla ülkede 11 milyonu aşkın aktif müşteri portföyüyle 30 binden fazla ürünü müşterileriyle buluşturan popüler e-ticaret siteleri arasında yer alıyor. Sağlık denilince ilk akla gelen online alışveriş siteleri arasında yer alan iHerb, 4 binin üzerinden çalışanıyla her daim en kaliteli en profesyonel ve en doğru hizmeti kullanıcılarına sunmayı hedefliyor. 

Yurt dışından doğal takviyeler, organik gıdalar, vitamin ve supplement siparişi vermek isteyen kullanıcılar için hazırladığımız iHerb hakkında merak edilenler bölümünü ziyaret etmenizi ve site hakkında merak edilen sorular hakkında detaylı bilgi almanızı tavsiye ediyorum.

Çok Satan 6 iHerb Ürünü

Yut dışından birbirinden kaliteli vitamin, supplement, bebek ürünleri ve daha binlercesini en hesaplı fiyata satın alabileceğiniz iHerb'ün en çok satan ürünlerini listeledik. 

İşte en çok satan 6 iHberb ürünü:

1. California Gold Nutrition CollagenUP

iHerb

Fiyatı Gör

Vücudun en önemli protein değerlerinden biri olan kolajen, güçlü tırnaklar, sağlıklı saçlar ve cilt sağlığı için önemli bir yere sahip. California Gold Nutriton içerdiği deniz kaynaklı kolajen peptitleri ile eksik kalmış kolajen değerinizi tamamlıyor. Onarıcı özelliğiyle öne çıkan Hyalüronik asit, cilt bariyerini koruyarak onarımında büyük bir rol oynuyor. California Gold nutriton ile vücudunuzdaki kolajen seviyesini arttırabilir, hyalüronik asit takviyesi sayesinde kemik ve eklemlerinizi daha sağlıklı bir hale getirebilirsiniz.

Aromasız olması ile çok daha rahat içebileceğiniz California Gold Nutrition, vegan içeriği ile hayvansal malzemeler kullanılmadan hyalüronik asit ve kolajen üretiyor. Vücudunuzda eksik kalan kolajenleri tamamlayarak, saç tırnak eklem ve kemiklerini çok aha sağlıklı bir hale getiriyor. Zararlı malzemeler içermeden gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz California Gold Nutrition, gluten, GDO ve soya barındırmıyor. Aroma içermediği için içeceğinize kolayca ekleyebilir, diyetinizi çok daha kolay bir hale getirebilirsiniz.

2. California Gold Nutrition, Omega-3 Premium Balık Yağı

iHerb

Fiyatı Gör

İyi bir diyet için yeterli ölçüde yağ kullanmak çok önemlidir California Gold Nutrition, Omega-3 Premium Balık Yağı içerdiği balık yağı ile kas hastalıklarını hayatınızdan çıkarıyor, beyin fonksiyonlarını önemli ölçüde hızlandırıyor ve bağışıklık sistemini destekliyor. Kaliteli bir özütleme, konsantre balık yağının etkilerini daha onarıcı bir hale getiriyor. Rahat bir içim sunan California Gold Nutrition, Omega-3 Premium Balık Yağı, alerjen maddeler içermiyor.

Bağışıklık sistemini içerdiği doğal yağ ile destekleyerek, hızlı bir metabolizma ve sindirim sistemi sağlıyor ve vücutta önemli bir yere sahip olan optimum lipid profilinin korunmasında oldukça yardımcı. Moleküler olarak damıtılma yöntemiyle üretilen California Gold Nutrition, Omega-3 Premium Balık Yağı, konsantre bir yapı ile karşımıza çıkıyor. Sağlığa zararlı GDO, soya ve gluten gibi maddeleri içermeden, balık yağının en yararlı haliyle ön plana çıkıyor.

3. Now Foods Milk Thistle Extract Double Strength

iHerb

Fiyatı Gör

Geleneksel tıptan alınan ilhamla vücut sağlığını iyileştirecek etkiler sunan Now Foods Milk Thistle Extract Double Strength, yüzyıllar boyu kullanılan devedikeni sayesinde karaciğer fonksiyonlarını destekliyor ve onarımını sağlıyor. Günde 3 adet kullanıldığında etkisini hızla görebilir, vücudunuzdaki enerjiyi hissedebilirsiniz.

Diyet takviyesinde kullanılan Now Foods Milk Thistle Extract Double Strengt, devedikeni özünün sütü içeriyor. Helal sertifikasıyla ön plana çıkmasının yanında vegan içeriğiyle hayvansal gıda bulundurmuyor. Diyetinizi çok daha hızlı ve sağlıklı hale getiren Now Foods Milk Thistle Extract Double Strength, enginar ve karahindiba ile destekleniyor. Destekleyici özelliği ile karaciğer fonksiyonlarını iyileştiriyor.

4. California Gold Nutrition Baby Vitamin D3 Liquid 10 mcg

iHerb

Fiyatı Gör

Anne sütüyle beslenen bebeklerde en sık görülen problemlerden biri olan D vitamini eksikliği, bebeklerin beyin fonksiyonlarının gelişmesini yavaşlatabiliyor. California Gold Nutrition Baby Vitamin D3 Liquid 10 mcg, eksik olan D vitaminini tamamlayarak beyin gelişiminde ve vücut gelişiminde bebeği destekliyor. Emzirilen her bebeğe gönül rahatlığıyla verebileceğiniz California Gold Nutrition Baby Vitamin D3 Liquid 10 mcg, güvenilir bir içeriğe sahip.

Bebekler ek gıdaya başlayana kadar anne sütünde bulunmayan vitaminlerden mahrum kalıyor ve gelişimini tamamlayamıyor bu durumu ortadan kaldıracak D vitamini takviyesi ile gelişimi hızla devam ediyor. Içerdiği D vitaminin yanında fraksiyonlu hindistan cevizi yağı ile bebeklerin vücut sağlığını onarıcı etkisi ile destekliyor. California Gold Nutrition Baby Vitamin D3 Liquid 10 mcg  her gün bir damla şeklinde kullanılarak etkili bir sonuç sağlıyor.

5. Eucerin Anti Wrinkle Face Cream

iHerb

Fiyatı Gör

Sağlıklı bir cilt görünümü için dermatologların en çok önerdiği Eucerin Anti Wrinkle Face Cream sağladığı zengin ve doğal içerik ile cilt bariyerinizi yeniliyor. Kuru ve hassas ciltler için mucizevi etkiler sunuyor, cildinizi nazikçe onarıyor. Koenzim zenginleştirme formülüyle sağlıklı bir yumuşaklık ve pürüzsüzlük veren Eucerin Anti Wrinkle Face Cream, kısa zamanda çok daha genç ve pürüzsüz bir cilt ile sizleri buluşturuyor.

Temiz içeriği sayesinde gönül rahatlığıyla kullanma imkanı sunuyor, alkolsüz ve kokusuz yapısıyla rahatsızlık vermiyor. Cildin doğallığını bozmadan daha sıkı ve nemli bir görünüm sunan Eucerin Anti Wrinkle Face Cream yüz için kullanımının yanında boynunuzun da daha sağlıklı ve pürüzsüz görünmesini sağlıyor. E vitamini, Beta-Karoten ile güneş ışınlarının ve soğuk havanın zararlı etkilerinden korumaya yardımcı Eucerin Anti Wrinkle Face Cream, kısa bir sürede etkili sonuç yaratıyor.

6. YumEarth Organik Pops

iHerb

Fiyatı Gör

Diyetinizi lezzetli ama kalorisiz bir hale getirmek istiyorsanız YumEarth, Organik Pops şekerlemeleri tam olarak size göre. Organik malzemeler ile üretildiği için kalori miktarını en az seviyeye indiriyor, diyetinizde mahrum kaldığınız şeker ihtiyacını en doğal şekilde karşılamanızı sağlıyor.

Renklendirici içermeden doğal meyve renkleriyle oluşan YumEarth Organik Pops şekerlemeler, işlenmiş gıda bulundurmuyor. Sağlıklı ve lezzetli olan bu şekerlemeler içerdiği kiraz, şeftali, mango gibi meyvelerle bir araya gelerek harika bir tat sunuyor. İçerisinde yağ bulundurmadığı için tek bir pakette 45 kalori ile diyetinizi bozmadan tatlı krizlerinize harika bir çözüm oluyor. Alerji dostu olduğu gibi zararlı maddelerden de kaçınarak harika bir şekerleme olan YumEarth Organik Pops organik sertifikasına sahip.


Online sağlık ve zindelik ürünleri satış sitesi iHerb hakkında merak edilenler...

iHerb Türkiye'ye gönderim yapıyor mu?

iHerb üzerinden dilediğiniz ürün için siparişte bulunabilirsiniz ancak Türkiye için satın alınan takviye gıdalar ve diğer doğal besin kaynakları gümrükte takılabilmektedir. Bunun için aldığınız ürünlerin yer aldığı bir reçetenin bulunması ve siparişlerinizi mevcut reçete ile gümrükten geçirmeniz gerekmektedir. Aksi taktirde siparişleriniz Türkiye'ye kadar gelecek ve gümrükten geri gönderilecektir. Siparişinizin gümrükten geçmesi durumunda kargo taşımacılığı PTT tarafından gerçekleştirilmektedir. 

iHerb nasıl bir site?

iHerb, küresel bir müşteri tabanına 30.000'den fazla farklı doğal ürün satan bir e-ticaret sitesidir. Şirket 1996 yılında Ray Faraee tarafından kurulmuştur. Amerika Birleşik Devletleri ve Asya'da dağıtım merkezlerine sahiptir. iHerb, birçok perakende mağazasında veya diğer web sitelerinde bulunabilen tanınmış ulusal markaları satar ve tüm ürünler yalnızca iHerb tarafından depolanır ve gönderilir.

Öte yandan iHerb müşteri destek merkezinde 11'den fazla dil konuşan 30'dan fazla farklı ülkeden yaklaşık 1.600 çalışan bulunmaktadır. Son derece müşteri odaklı profesyonel ve anlayışlı bir müşteri destek platformuna sahip şirketin merkezi California'da bulunuyor. 

iHerb güvenilir mi?

Ülkemizde her ne kadar yeni yeni duyuluyor olsa da dünya üzerinde milyonlarca kullanıcıya sahip iHerb güvenilir mi? iHerb, 26 yılı aşkın bir süredir piyasada olan ve dünya çapında milyonlarca memnun müşteriye sahip dünyanın en iyi seçilmiş sağlık ve zindelik ürünlerini satıişa sunan güvenilir bir e-ticaret platformudur. 

iHerb ürünleri orjinal mi?

iHerb, yılda yaklaşık 8 kez stok devir hızı sayesinde mümkün olan en taze ürünleri müşterilerine sunmaktadır. Ürünlerin son kullanma tarihleri, tıpkı mağazada satılan ürünlerde olduğu gibi gibi üzerinde yazmaktadır. iHerb, müşterilerine en kaliteli hizmeti sunmak adına çoğu ürününde iTested etiketiyle işaretlenmiştir; bu, tarafsızlığı sağlamak için üçüncü kişilerin ürünleri bağımsız bir laboratuvar tarafından test ettikleri anlamına gelir. Ayrıca arama sonuçlarınızı bu terime göre filtreleyebilirsiniz. Ayrıca ürünler mikrobiyal analiz ve ağır metal analizi gibi temiz etiket standartlarını karşıladığını doğrulamak için altı ayda bir test edilir. iHerb'ün depolama tesisleri temiz ve tamamen iklim kontrollüdür, bu da ürünleri nem, ısı ve soğuk gibi koşullardan korur.

iHerb yasal mı?

Birçok kişi iHerb'ün yasal olup olmadığını sorusunun yanıtını ararken cevabın evet olduğunu söyleyebilirsiniz. Şirket 26 yılı aşkın bir süredir piyasada ve dünya çapında milyonlarca memnun müşteriye sahip. Son yirmi altı yılda, iHerb son derece büyük bir e-ticaret platformu haline geldi ve Instagram'da 1.6MN, YouTube'da yaklaşık 16.000 takipçisi, Facebook'ta 3,3 milyondan fazla takipçisi ve Twitter'da 215.000'den fazla takipçisi ile saygın bir geçmişe ve sosyal medyada geniş bir takipçi kitlesine sahiptir.

iHerb nasıl üye olurum?

iHerb üyelik işlemlerinizi sadece birkaç saniye içerisinde gerçekleştirebilir, hızlıca alışverişinize başlayabilirsiniz. İlk olarak iHerb resmi web adresine giriş yapmanız ve ardından "Kayıt Ol" butonuna tıklayarak "e-posta veya cep telefonu numarası" ile "şifre" kısmını doldurarak "ben robot değilim" kutucuğunu işaretlemeniz yeterli olacak. E-postanıza gelen maili onaylamanızın ardından artık iHerb hesabınız üzerinden kolayca sipariş verebilirsiniz. 

iHerb sipariş nasıl verilir?

iHerb üzerinden sipariş vermek için ilk olarak üyelik işlemlerinizi gerçekleştirmeniz gerekmektedir. 6 adımda iHerb sipariş işlemi için;

  1. Kayıt ol butonuna tıklayın
  2. Kullanıcı bilgilerinizi girin.
  3. Beğendiğiniz ürünleri sepetinize ekleyin.
  4. Sepetinizdeki ürünleri satın al butonuna tıklayın.
  5. Checkout sayfasından bilgileri eksiksiz doldurun.
  6. Siparişinizi tamamlayın.

iHerb'den ne alınır?

iHerb, dünyaca ünlü markalara ait ürünlerin satışa sunulduğu güvenilir bir platform olasından dolayı hemen hemen her doğal ürünü satın alabilirsiniz. Özellikle probiyotikler, şampuanlar, spirulina takviyeleri, bitki çayları, diş macunu, doğal takviyeler, vitaminler, çinko, omega-3, peynir altı suyu ve vegan protein gibi mineraller en çok satılan ürün grupları arasında yer alıyor. 

iHerb kargo hizmeti nasıl?

Dünyanın bir çok farklı noktasına uçtan uca hizmet sunan ECMS Express, iHerb üzerinden sipariş verdiğiniz ürünlerin gümrük işlerinin hızlanması için vergiler, ithalat ücretleri ve ek ücretleri önceden ödenmiş şekilde kapınıza kadar getiren bir DDP hizmetidir. Son derece hızlı ve güvenilir bir kargo taşımacılığı sunan ECMS, iHber siparişlerinizin güvenilir bir şekilde gümrüğe teslim edilmesine ve müşteriye hızlıca ulaştırılmasına imkan sağlıyor. 

iHerb sipariş takibi nasıl yapılır?

iHerb üzerinden satın aldığınız ürünlerin sipariş takibi için hesabınızın "sipariş sayfası" bölümüne giriş yaparak takip etmek istediğiniz siparişe tıklayın ve ardından "gönderi takibi" butonuna basın. Bu işlemin ardından siparişinizin tahmini teslimat tarihi, taşıyıcı adı, takip numarası, taşıyıcı web sitesi ve siparişin mevcut durumunu görüntüleyebilirsiniz. 

iHerb müşteri hizmetlerine nasıl bağlanırım?

Sorularınızı yanıtlamak ve siparişlerle ilgili sorunları çözmek için iHerb'ün müşteri destek ekibiyle haftada 7 gün, günde 24 saat iletişime geçebilirsiniz. Destek ekibiyle iletişime geçmek için sayfanın en alt sağ kısmında yer alan bulut işaretine tıklayarak görüşmelerinizi başlatabilirsiniz. 

iHerb müşteri hizmetleri yerel saatlere bağlı olarak hafta içi: 9:00 - 17:00, hafta Sonu: 10:00 - 15:00 saatleri arasında canlı destek hizmeti sunmaktadır. Dilerseniz 7/24 e-posta desteği için mail gönderiminde bulunabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.