Gionee Yeni Cihazı Elife S5.1 Pro'yu Duyurdu

Geçtiğimiz yıl dünyanın en ince akıllı telefonunu duyuran Gionee bu kez de yeni cihazını tanıttı.
Gionee Yeni Cihazı Elife S5.1 Pro'yu Duyurdu

Geçtiğimiz sene adını dünyanın en ince akıllı telefonunu duyurup akıllı telefon pazarında yer edinen Gionee firması bu kez de aynı cihazın pro versiyonunu tanıttı.

Akıllı telefonlarda 5.2 mm ile en ince telefonu üreten Gionee firması yeni telefonu Elife S5.1 Pro’yu tanıttı. Bu telefonunda performans olarak üst düzey malzeme kullanan firma akıllı telefon pazarında yerini garanti altına almak istediğini de bir kez daha gösterdi.

Gionee Elife S5.1 Pro

Yeni Elife S5.1 Pro 5 inç 720p ekrana sahip olacak. 2.5D AMOLED kalitesinde olan ekranı Gorilla Glass 4 teknolojisi koruyacak. Böylece cihaz kullanıcılarına son derece kaliteli görüntüler sunarken darbelere karşı da dayanıklı olacak.

Cihaz gücünü MediaTek MT6753 işlemcisinden alacak. 1.3 GHz hızla çalışan 8 çekirdeğe sahip olan işlemcide aynı zamanda Mali-720MP3 grafik işlemcisi bulunacak. Bu iki güçlü işlemciyi de 2 GB kapasitesinde RAM destekleyecek. Böylece telefon işlem yaparken hiçbir şekilde donma ya da kasma sorunu yaşamayacak.

Telefonda 16 GB dahili hafıza bulunacak. Hafızasını yetersiz bulan kullanıcılar için de microSD kart desteği olacak ve böylece hafıza genişletilebilecek. Kameralarına baktığımızda ise 13 megapiksel arka ve 8 megapiksel ön kamerası bulunacak.

Gionee Elife S5.1 Pro

Cihazın en çok merak edilen özelliği ise boyutları oldu. Dünyanın en ince telefonunu duyuran firma bu kez başarısını çok koruyamamış. 6.35 mm kalınlığa sahip olan yeni Elife S5.1 Pro tanıtım etkiliğine katılanları bu yönden hayal kırıklığına uğrattı.

Eylül ayı içerisinde Çin pazarında satışa çıkacak olan cihazın fiyat etiketi ise 300 dolar olarak belirlenmiş durumda.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.