Huawei G8'i Duyurdu

Çin’in en büyük teknoloji firması Huawei yeni akıllı telefonu G8’i tanıttı.
Huawei G8'i Duyurdu

IFA Fuarı adeta devler ligine dönüştü. Büyük firmalar son teknoloji ürünlerini tanıtarak birbirlerine meydan okuyor. Bu firmalar arasında Çin’in en büyük birinci dünyanın ise üçüncü firması olan Huawei de bulunuyor.

Huawei dün dünyanın ilk Force Touch özellikli telefonu Mate S'i tanıtmıştı. Bugün ise bir diğer yeni akıllı telefonu G8’i tanıtarak adeta gövde gösterisi yaptı.

Cihazın tasarımından performansına kadar çok büyük ilgi topladı. 5.5 inçlik ekranı bulunan G8 2.5D Full HD kaliteyi de barındırıyor. Gorilla Glass teknolojisiyle korunan ekran kullanıcılarına son derece kaliteli görseller sunuyor.

Huawei G8

Telefon gücünü Snapdragon 616 işlemciden alıyor. 64 bit olan işlemcide tam 8 çekirdek bulunuyor. Ayrıca cihazda bir de Adreno 405 grafik işlemcisi bulunuyor. Bu iki güçlü işlemciyi de 3 GB kapasitesinde RAM destekliyor. Böylece cihaz işlem yaparken zorlanmıyor ve kullanıcısına bir sıkıntı yaşatmıyor.

Cihazın kameralarına baktığımızda ise yine aynı kaliteyi kullandığını görüyoruz. 13 megapiksel arka kamerası bulunan telefon çift LED flaşla destekleniyor ayrıca bir de 5 megapiksel kalitesinde ön kamerası bulunuyor. Böylece son derece kaliteli fotoğraflar çekiyor.

Bellek kısmına baktığımızda ise 32 GB gibi büyük kapasiteli dahili hafıza karşımıza çıkıyor. Bunun az olduğunu düşünen kullanıcılar için de microSD kart desteği sunuyor. Böylece kullanıcısına hiçbir şekilde hafıza sorunu yaşatmıyor.

Huawei G8

G8’in diğer özelliklerine baktığımızda ise parmak izi tarayıcısı gözümüze çarpıyor. Güvenliği bu teknolojiyle sağlayacak olan cihaz herhangi bir kuşku bırakmıyor. Bütün bu özellikleri barındıran G8 ise sadece 7.5 mm kalınlığıyla ve 167 gram ağırlığıyla görenleri şaşırtıyor. 3000 mAh gücündeki bataryası ise tüm özellikleri kullanıldığında rahatlıkla bir gün dayanıyor.

En Uygun Fiyata Nasıl Alınır? Huawei marka akıllı cep telefonlarını Aliexpress Türkiye satış sitesinden uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz. Aliexpress üzerinden nasıl alışveriş yapılacağı, fırsatlardan nasıl faydalınabileceği, gümrük vergileri ve siparişin kapıya kadar teslim edilmesi yönündeki tüm sorularınızın cevapları için Aliexpress'ten Nasıl Alışveriş Yapılır? isimli içeriğimizi inceleyebilirsiniz.

Huawei G8 Çin pazarında satışa çıkmasıyla birlikte Avrupa pazarında da satışa çıkacak. Ülkemizin piyasasına da gelen telefonun fiyat etiketi ise 448 dolar olarak belirlenmiş durumda.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.