Archos Yeni Akıllı Telefonu Diamond Plus'ı Tanıttı

Fransız teknoloji şirketi Archos yeni akıllı telefonu Diamond Plus’ı tanıttı.
Archos Yeni Akıllı Telefonu Diamond Plus'ı Tanıttı

IFA 2015’te genellikle Uzakdoğu firmaları yer alırken Avrupa bazlı şirketler de ürünlerini tanıtıyor. Bunlardan biri de Fransız şirket Archos oldu. Diamond serisi telefonlarına bir yenisini ekleyen firma, ailenin yeni üyesi Diamond Plus’ı tanıttı.

Cihaz neredeyse çerçevesiz denecek bir tasarımla herkesin gözdesi olurken performansıyla da hayran bıraktı. 5.5 inç ekrana sahip Diamond Plus IPS LCD görüntü kalitesini de kullanıcılarına sunacak. Böylece son derece net görselleri yansıtacak.

Archos Diamond Plus

Archos’un yeni üyesi gücünü Mediatek MT6753 işlemciden alacak. Tam 8 adet 1.5 GHz hızında çekirdekler bulunan güçlü işlemci 2 GB kapasiteli RAM ile desteklenecek. Böylece kullanıcısına herhangi bir sorun çıkartmayacak.

Cihazın kamera özellikleri de son derece güzel. Arka kısımda 16 megapiksel kamera taşıyacak olan cihaz ön kısımda da 8 megapiksel kamera taşıyacak. 8 megapiksellik ön kamerasıyla selfie çekimlerinde son derece yardımcı olabilecek.

Archos Diamond Plus 16 MP arka kameraya sahip

Bu güçlü cihazda 16 GB kapasitesinde dahili hafıza bulunacak. Ancak hafızasını yeterli bulmayanlar için de 32 GB kapasiteye kadar microSD kart desteği sunacak ve böylece kullanıcılarına hafıza sorunu yaşatmayacak. Telefonun üzerinde 2.850 mAh kapasiteli pil gücü bulunacak.

Fiyat performans odaklı üretilen Archos Diamond Plus Kasım ayında raflardaki yerini alacak ve fiyat etiketi 275 dolar olacak.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.