CAT Yeni Telefonunu Duyurdu

Amerikalı firma CAT darbelere son derece dayanıklı yeni akıllı telefonunu tanıttı.
CAT Yeni Telefonunu Duyurdu

IFA 2015 Fuarı’nda teknoloji devleri yarışmaya devam ediyor. Birbirlerine adeta güç gösterisinde bulunan dünyanın en büyük firmaları teknoloji alanındaki son kozlarını oynuyor. Bunlardan dikkat çekeni ise CAT oldu.

İnşaat ekipmanlarından kıyafete kadar geniş bir alanda üretim yapan Amerikalı CAT firması bu kez de teknoloji alanında geçiş yaptı. Zor şartlarda çalışanlar ve extreme spor yapanlar için üretilen cihaz darbelere karşı son derece dayanıklı.

CAT S30

CAT’ın ürettiği ve adına S30 denilen telefon IP68 su geçirmezlik sertifikasına sahip. Aynı zamanda Mil Spec 810G testlerini de geçmeyi başaran yeni cihaz sağlamlığı konusunda herhangi bir kuşku bırakmadı. CAT S30’un bu dayanıklılıkla birlikte tüm gün şarjının yeteceği de bildirildi.

4.5 inçlik ekrana sahip olan telefonu kullanıcılar eldivenle dahi rahatlıkla kullanabilecek. 1.8 metre yükseklikten yapılan düşme testlerinde cihaz hiçbir hasar almadı ve sorunsuz çalışmaya devam etti.

CAT S30

Suya, darbeye ve toza karşı dayanıklı olan cihaz eliniz ıslak olsa bile algılayabilen parmak izi okuyucu teknolojisi kullanıldı. Ekran koruması olarak da Gorilla Glass 3 tercih edilmiş. Böylece cihaz ekran çiziklerine karşı da dayanıklı hale getirilmiş.

Üzerinde 3 adet fiziksel tuş bulunan cihaz Eylül ayının sonunda raflardaki yerini alacak. Fiyatı etiketi ise 329 dolar olacak.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.