Acer Yeni Windows 10 Telefonunu Görücüye Çıkarttı

IFA Fuarı’yla birlikte Acer yeni ürettiği Windows 10 işletim sistemine sahip akıllı telefonunu tanıttı.
Acer Yeni Windows 10 Telefonunu Görücüye Çıkarttı

Tayvanlı teknoloji devi Acer IFA Fuarı’nda adeta şov yaptı. Aynı anda bilgisayar, dizüstü bilgisayar, mini bilgisayar ve tablet tanıtan firma sürpriz olarak iki adet akıllı telefonu da görücüye çıkarttı.

Oyun severlere özel olarak üretilen Predator 6’yı tanıtan Acer bir de ilk Windows 10’lu telefonunu da tanıttı. Jade Primo adı verilen telefonun en büyük özelliği Windows 10 işletim sistemli bir bilgisayarın tüm özelliklerini taşıması oldu.

Acer Jade Primo

Windows 10 Continuum desteğine sahip olan yeni Jade Primo’yu herhangi bir ekrana bağladığınızda Windows 10 yüklü bir bilgisayar gibi kullanabiliyor ve tüm işlemlerini gerçekleştirebiliyorsunuz.

Yazılım bakımından son derece güçlü olan telefon performans olarak da aynı oranda güçlü. 5.5 inçlik AMOLED ekrana sahip telefon kullanıcılarına son derece kaliteli görüntüleri sunmayı amaçlıyor.

Acer Jade Primo

Yeni Jade Promo gücünü Snapdragon 808 gibi güçlü bir işlemciden alacak. RAM kapasitesi hakkında bilgi verilmeyen cihaz kullanıcıları mutlu edecek. Telefon üzerinde 21 megapiksel gibi kaliteli bir kameraya sahip olacak. Performansı son derece iyi olan bu kamerayı da ön kısımda 8 megapiksel çözünürlüğünde bir kamera destekleyecek.

Telefon bir bilgisayar gibi kullanılabildiği için Dock, klavye ve mouse desteği de olacak. Bu nedenle kutu içeriğinde de bu tarz donanımlarla satışa çıkması bekleniyor.

IFA’da tanıtılan yeni telefonun fiyat etiketi ya da ne zaman raflarda yer alacağı konusunda herhangi bir bilgi verilmedi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.