Genital Lazer Epilasyon Hakkında Her Şey

Genital bölge tüylerinin kalıcı olarak giderilmesinden en etkili yöntem lazer epilasyondur. Ağda, tıraş, tüy dökücü krem gibi yöntemler geçici çözümlerdir.
Genital Lazer Epilasyon Hakkında Her Şey

Genital bölge tüylerinin kalıcı olarak giderilmesinden en etkili yöntem lazer epilasyondur. Ağda, tıraş, tüy dökücü krem gibi yöntemler geçici çözümlerdir. Ayrıca bu yöntemler kıl dönmesi, batık kıl, kaşıntı, enfeksiyon, tahriş, ağrı, tıraş nedeniyle kesik gibi komplikasyonlara neden olabilmektedir. Tüm bu nedenlerden dolayı lazer epilasyondan yararlananların sayısı her geçen gün artmaktadır. Son yıllarda adını sıkça duyduğumuz Buz Lazer ağrısız olması ile genital bölge lazer epilasyonunda çok fazla tercih ediliyor. Buz Lazer ile genital bölge tüylerinden ağrısız bir şekilde kalıcı olarak kurtulmak mümkün oluyor.

Genital Lazer Epilasyon

Ağrısız Genital Lazer Epilasyon Yaptırmak Mümkün Mü?

Buz Lazer ile genital bölgedeki istenmeyen tüylerden ağrısız bir şekilde kurtulmak mümkün. Buz Lazer’in en büyük avantajı ağrısız, acısız son derece konforlu bir lazer epilasyon sunması. Bunu sağlayabilmek için uzun yıllar süren araştırmalar sonucu geliştirilmiş. Patentli Ice Teknolojisi ve patentli SHR (Super Hair Removal) uygulama tekniği ile ağrısız bir lazer epilasyonu mümkün kılıyor.

Genital bölgedeki deri hassastır. Bu nedenle geleneksel lazer epilasyon yöntemleri ile genital bölgede hissedilen ağrı diğer vücut bölgelerine oranla daha fazladır. Lazer epilasyonda hissedilen ağrı, lazer ısısından kaynaklanır. Bu nedenle tüm lazer epilasyon yöntemlerinde cilt soğutulur. Bazı yöntemlerde hava soğutma bazı yöntemlerde de gaz soğutma kullanılır. Buz Lazer ise Ice Teknolojisi adında kontakt soğutma sistemi kullanıyor. Ice Teknolojisi cildi -3 dereceye kadar soğutan gelişmiş bir soğutma sistemi. Soğutma, Buz Lazer tedavi başlığının safir ucundan yapılıyor. Tedavi başlığı cilde temas ettiğinde buz gibi soğuk olduğu için cilt hemen ferahlıyor. Bu etkili soğutma tüm seans boyunca aynı şekilde devam ediyor ve cilt sürekli serin tutuluyor. Dolayısıyla lazer ısısı ve ağrı hissedilmiyor, buz gibi serin bir hisle lazer epilasyon tamamlanıyor.

Genital Lazer Epilasyon

Genital Bölge Lazer Epilasyonu Güvenli Midir?

Lazer epilasyon 1997 yılında FDA onayı almış güvenli bir uygulamadır. 1997 yılından günümüze milyonlarca kişi lazer epilasyondan yararlanmıştır ve her geçen gün bu sayı artmaktadır. Lazer epilasyon FDA onaylı cihazlarla uygulandığında son derece güvenli bir prosedürdür.

Genital lazer epilasyonun kısırlığa neden olabileceği söylemleri tamamen yanlıştır. Lazer ışını, birkaç milimetre derinlikteki kıl köklerini hedefler. Yumurtalıklar ve diğer tüm iç organlar çok daha derindedir. Dolayısıyla lazer ışını yumurtalıklara yaklaşamaz ve lazer epilasyon yumurtalıklara zarar vermez, yani kısırlık yapmaz. Lazer epilasyonun kanserojen etkisi de yoktur.

Lazer epilasyon mutlaka FDA onayına sahip cihazlarla uygulanmalıdır. Uzmanlar, bu konuda sürekli uyarı yapmaktadır. Çünkü, lazer epilasyon estetik bir işlem gibi görülse de sonuçta tıbbi bir prosedürdür. Buz Lazer FDA onayına sahiptir. Buz Lazer’in bronz ten dahil tüm cilt tiplerinde güvenli ve etkili olduğunu kanıtlayan birçok klinik çalışma mevcuttur. Patentli SHR uygulama tekniği, lazer epilasyonun güvenliği arttıran ve yan etki riskini minimuma indiren yenilikçi bir teknolojidir. Bu teknikte tekli lazer atışları yapılmaz. Tedavi başlığı, kıl köklerinin kademeli ısıtılması için masaj yapar gibi cilt yüzeyinde hareket ettirilir. Böylece cilt yüzeyi korunur, ciltte yanık ve leke gibi yan etkiler görülmez. Buz Lazer’in ağrısız olmasında SHR uygulama tekniğin de payı büyüktür. SHR, tekli lazer atımlarındaki gibi yoğun ısı hissedilmemesini sağlar.

Genital Lazer Epilasyon

Genital Lazer Epilasyonun Avantajları

Lazer epilasyon genital bölge tüylerinin giderilmesi için etkili, güvenli ve hızlı bir çözümdür. Başlıca avantajları:

  • Lazer epilasyon sonuçları kalıcıdır.
  • Lazer epilasyon cildin pürüzsüz olmasını sağlar.
  • Batık tüyleri ve kıl dönmelerini önler.
  • Özellikle yaz aylarında mayo kenarından gözüken tüy sorunu ortadan kalkar.
  • Ağda, tıraş ve benzeri geçici çözümlerin neden olduğu kesik, sivilce, tahriş gibi komplikasyonlar biter.
  • Lazer epilasyon zaman ve paradan tasarruf edilmesini sağlar. Ömür boyu ağda vs. yöntemlere para ve zaman harcamak yerine ortalama 8 lazer epilasyon seansıyla kalıcı çözüm elde edilir.

Genital Lazer Epilasyon Kaç Seans Sürer?

Buz Lazer genital bölgede ortalama 8 seans önerilir. Ancak kıl kalınlığı, kıl yoğunluğu ve kıl rengine bağlı olarak seans sayısı değişiklik gösterebilir. Bazen ek bir iki seans daha gerekebilir, bazen de altı seansta sonuç almak mümkün olur. Seans aralığı altı haftadır. İlerleyen seanslarla birlikte seans aralığı sekiz haftaya çıkabilir.

Genital bölge tüylerinden ağrısız, güvenli ve kalıcı bir şekilde kurtulmak için Buz Lazer yaptırmak istiyorsanız https://www.buzlazer.com linkinden size en yakın Buz Lazer merkezinden randevu alabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.