Gençlik Zamanlarındaki Güzelliklerinden Eser Kalmayan 15 Ünlü

Her zaman yaşlandıkça genç kalan kişilerin haberlerini okuyoruz. Tabii ki yaşlılık herkeste aynı etkiyi göstermeyebiliyor. İşte korkunç şekilde yaşlanan 15 ünlü…
Gençlik Zamanlarındaki Güzelliklerinden Eser Kalmayan 15 Ünlü

Onlar gençliklerinde güzellikleri ve seksilikleriyle milyonlarca erkeğin hayallerini süslüyordu.

Yaşlılık hayatın kaçınılmaz bir noktası. Genç kalmakla ilgili birçok doktor ve araştırmacı çalışsa da sonucunda hepimizin bu gerçekle bir gün karşılaşacağız.

Cerrahi müdahaleler, ilaçlar ve egzersizler… Hiçbiri sizi yaşlanmaktan alıkoyamaz sadece biraz geciktirir. Fiziki olarak yaşlı görünmeseniz de ruhen zaten yaşlanacaksınız.

Tüm gün haberlerde yaşı ilerledikçe gençleşen ünlüleri okuyoruz ancak yaşlılık herkeste aynı etkiyi maalesef göstermiyor. İşte yaşı ilerledikçe değişen ve korkunç bir hal alan 15 ünlü isim.

MADONNA

madonna.jpg

Popun kraliçesi Amerikalı Madonna, şarkıcı, söz yazarı, oyuncu ve bir iş kadını. Albümleri milyonlar satan yıldız ne yazık ki yaşlılığın kurbanı…


BRITNEY SPEARS

BRITNEY SPEARS

Dünyanın en iyi şarkıcıları arasında gösterilen Britney Spears… Şarkıcı ve oyuncu olan Britney, Mississippi McComb’da dünyaya geldi. Sahne hayatında adeta fırtına gibi esen Spears yaşlılığa esir düşmüş gibi… Oysaki milyonlarca genç kızın hayallerini süsleyen bir güzelliğe sahipti.


PAMELA ANDERSON

PAMELA ANDERSON

Kanada doğumlu Amerikalı oyuncu… Oyunculuk kariyerine ek olarak model, yapımcı, show girl. Ne yazık ki gençlik hallerinden eser yok…


MACAULAY CULKIN

MACAULAY CULKIN

Amerikalı ve aktör olan Macaulay Culkin gençken tüm kadınları peşinden sürüklerdi. Yaşlanınca sanki albenisi gitti gibi...


STEVEN TYLER

STEVEN TYLER

Boston’lu Aerosmith müzik grubunun üyesi olan Steven Tyler bir dönem kasırga gibi esmişti. Şimdi ise o eski halinden eser yok...


COURTNEY LOVE

COURTNEY LOVE

Amerikalı rock şarkıcısı olan Courtney Love, 1990’lı yıllarda Kurt Cobain ile olan evliliğinden bir hayli ün kazanmıştı. O dönem tüm erkeklerin Cobain’i kıskanmasına neden olan Courtney Love şimdilerde maalesef bu halde.


DAVID BOWIE

DAVID BOWIE

İngiliz şarkıcı ve söz yazarı olan David Bowie “erkekler güzel yaşlanır” klişesini çürüten kişi olarak karşımıza çıkıyor. Nerede o gençlik…


GOLDIE HAWN

GOLDIE HAWN

Bir zamanlar erkekleri ekrana kitleyen Goldie, şimdilerde unutulmaya yüz tutmuş gibi.


JANICE DICKINSON

JANICE DICKINSON

Televizyon hayatına bir model olarak giren Janice, dünyaca tanınan bir isim olmayı başarmıştı, ta ki yaşlılığına kadar. Modellik bitti, hafızalardan silindi.


KEITH RICHARDS

KEITH RICHARDS

İngiliz müzisyen Keith Richards, zamanında genç kızların gözde sevgilisiydi. Şimdi ise yaşlılığın pençesinde.


MICK JAGGER

MICK JAGGER

Bir efsane olan The Rolling Stones’un kurucu üyelerindendir. Şarkılarıyla hala akıllarda olsa da artık yakışıklılığıyla anılmıyor.


LATOYA JACKSON

LATOYA JACKSON

Amerikalı şarkıcı ve söz yazarı olan Jackson, gençliğinde esmer çikolata olarak adlandırılırdı. Ancak esmer güzel yaşlanınca eski halinden eser kalmadı.


KIRSTIE ALLEY

KIRSTIE ALLEY

1987 yılında televizyon dünyasıyla buluşan Kirstie Alley, güzelliği ve yeteneğiyle uzun süre ekranlarda kalmayı başardı. Altın Küre ödülünü dahi kazanan Alley’in yaşlanıp güzelliği gidince ekranlarda yer bulamadı.


MATTHEW PERRY

MATTHEW PERRY

Amerikalı aktör olan Matthew Perry, gençliğinde tüm kadınları ekran başına kilitlerdi. Yaşlandıkça yakışıklılığından eser kalmayan Perry, şimdilerde eski halini özlüyor.


VAL KILMER

VAL KILMER

Komedi filmlerinde oynayarak ün kazanan Val Kilmer genç kızların hayallerindeki erkekti; Yakışıklı ve komik! Yaşlandıkça yakışıklılığını kaybeden oyuncunun komikliği hala devam ediyor.

BONUS;

BANU ALKAN

banu alkan

1958 yılında Yugoslavya'da doğan Banu Alkan ve ailesi 1966 yılında Türkiye'ye gelmiştir. 16 yaşında mankenliğe başlayan Alkan 17 yaşında evli ve zengin iş adamı Gürbüz Hanif ile birlikte oldu. 1970-1980'lerdeki filmleriyle adeta Türkiye gündemine oturmayı başardı. Banu Alkan'a güzelliğinden dolayı "Afrodit" lakabı verildi. Günümüzde ise hala Afrodit olarak anılan sanatçı onlarca estetik operasyon geçirmesine rağmen eski güzelliğine bir türlü kavuşamadı. Eee güzellik geçici diye boşuna dememiş atalarımız...

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.