Felç Hastalığının Doğal Tedavi Yöntemi

Felç, milyonlarca insanın ölümüyle sonuçlanan bir hastalıktır. Felç beyne giden damarların tıkanmasıyla ortaya çıkar. Bu yazımızda felcin doğal tedavi yöntemini okuyucularımızla paylaşıyoruz.
Felç Hastalığının Doğal Tedavi Yöntemi

Felç, beyne kan ulaştıran damarlarda tıkanma ya da yeteri kadar kan gönderememe durumunda ortaya çıkan bir durumdur. Genellikle yaşlılığa bağlı olarak ortaya çıkar. Tansiyon problemleri, diyabet, kötü alışkanlıklar, durağan yaşam tarzı felç riskini daha da artırır. Felç sorunu yaşayanlar için birçok bitkisel tedavi yöntemi önerilmektedir. O tedavi yöntemlerinden birini sizler için derledik.

 

kozalak-iksiri.jpg

Çam Kozalağı, Alkol ve Elma Sirkesi Karışımı

Halk arasında kullanılan bu yöntemde çam kozalakları, elma sirkesi ve alkol kullanılır. 5 iri çam kozalağının üzerine 200-300 ml alkol dökülür ve oda sıcaklığında 10 gün bekletilir. Daha sonra karışım süzgeçten geçirilir. İçine 3-5 damla elma sirkesi eklenir.

Elde edilen karışım her gece felç problemi yaşayan hastanın çayının içine 2-3 çay kaşığı kadar ilave edilerek tüketilir. Bal ile birlikte de içilebilir.

Felçli hastaya sunulan bu karışım kanın sulanmasına yardımcı olarak beyne giden damarlardan kan geçişini kolaylaştırır. Beyin damarlarına fayda sağlar ve sinir hücrelerinin zarar görmesini engeller. Ayrıca konuşma ve hareket etme becerisinin yeniden kazanılmasına katkı yapar. Bu tedavi yöntemi 5-6 ay devam ettirilmelidir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum