Zamanı ve Ölçüyü Sizin İçin Ayarlayan 10 Otomatik Mama Kabı

Her daim patili dostlarının sağlığını ve beslenme düzenini düşünen evcil hayvan sahipleri için en iyi otomatik kedi ve köpek mama kabı önerileri sizlerle..
Zamanı ve Ölçüyü Sizin İçin Ayarlayan 10 Otomatik Mama Kabı

Bildiğiniz üzere daha önceki yazımda kedi ve köpekler için bakteri tutmayan ve kullanışlı en iyi mama kabı modellerini incelemiştim. Şimdi ise bu yazımda patili dostlarımıza kolaylık ve düzenli beslenme imkanı sunan birbirinden farklı kapasitelere sahip otomatik mama kaplarını inceledim. Sizlerin de benim gibi dostunuzun sağlığını ve beslenmesini ne kadar önemsediğinizi biliyorum. Bu nedenle onlar için hem sağlıklı hem de kaliteli bir arayışta olmanızı anlıyorum. Ben de sizler için otomatik mama kaplarını ve özelliklerini inceleyerek bir nebze olsun rahatlamanıza yardımcı olmak istedim.

Kedi ya da köpeğinizi düzenli bir beslenme programında tutacak ve hayatınızı çok daha kolay hale getirecek en iyi otomatik mama kabı modellerine gelin birlikte bakalım!

En İyi Otomatik Mama Kabı Listesi

SıraMarkaMama Haznesineoldu Puanı
1Wero6 lt10/9.9
2Trixie5 kg10/9.8
3Ferplast400 ml10/9.7
4Pawise3 lt10/9.8
5Xnews6 lt10/9.7
6Xiaomi3.6 lt10/9.9
7s-link2.6 lt10/9.7
Petzzshop 
Fiyatlarını Gör
Petzzshop
 Fiyatlarını Gör
HepsiBurada 
Fiyatlarını Gör

10 En İyi Otomatik Mama Kabı Tavsiyesi

Uzun zamandır kedimle yaşıyor olmamın getirdiği en önemli sorumluluk, kuşkusuz onun mutluğundan ve beslenmesinden emin olmak oldu.

Hem çalışan hem de arkadaşlarımla gezmeyi seven biri olarak onun yalnız hissetmesine dayanamadığım için akşamları genelde evimde geçiyorum. Çünkü hem beslenmesinden hem de mutluluğundan emin olmak beni inanılmaz derecede rahatlatıyor.

Ancak dışarıda olduğum günler ne yediğini ve fazla kaçırıp kaçırmadığını bilememek de tedirgin olmamın başlıca nedenlerinden biriydi. Ben de bu durumun önüne geçmek, ben işte ya da dışarıdayken acıktığında yiyebileceği bir maması olduğunu bilmek için otomatik mama kaplarını inceledim.

İşte en iyi otomatik mama kabı tavsiyesi:

1. Wero Pet Feeder Kameralı ve Ses Kontrollü Otomatik Mama Kabı

En İyi Otomatik Mama Kabı

Ürün Özellikleri
Kamera2.0 Megapiksel/1080P HD 
AydınlatmaIR-LED
Ses Kayıt Süresi10 sn
Kapasite6 lt
Boyut195mm x357.6mm x362mm
Görüş Açısı110°yatay, 60°dikey
Çözünürlük1080P Full HD

Ev dışında olsanız bile onun güvenliğinden emin olmak istediğinizi biliyorum. Bu nedenle Wero Pet Feeder dostunuz için alacağınız en iyi kararlardan biri diyebilirim. 6 litrelik kapasiteye sahip bu mama kabı 1080P Full HD video çözünürlüğü ve 2.0 Megapiksel kamerasının desteğiyle evde olmasanız bile onu takip etmenize yardımcı olur. Wero App uygulaması sayesinde onun siz bakmadığınız sırada neler yaptığını görebilir, kamera açısını değiştirerek mamasını kontrol edebilirsiniz. Elektrik kesintisi sırasında da kullanımı sürdürmeyi  başaran Wero Pet Feeder, pil haznesiyle bunu mümkün kılıyor. Evde olmasanız bile onun için bırakabileceğiniz ses kayıtlarıyla her zaman yanında olmanız mümkün hale gelir. Hem sizi rahatlatacak hem de dostunuzu iyi hissetirecek Wero Pet Feeder, uzaklığın aranıza girmesine engel olur.

Petzzshop
Fiyatını Gör
Petzzshop
Fiyatını Gör
HepsiBurada
Fiyatını Gör

2. Trixie Otomatik Mama Kabı

En İyi Otomatik Mama Kabı

Ürün Özellikleri
Kapasite5 kg
Ayarlanabilir Öğün Sayısı5
Porsiyon Ayarı25 g min, 500 g max

Gıda tüketimine uygun plastikle üretilen Trixie, 5 kg kapasitedeki şeffaf mama haznesine sahiptir. Hazne kolayca çıkarılıp temizlenebilir özelliğiyle size pratik, dostunuza hijyenik bir kullanım sunar. Dostunuz için 5 öğüne kadar ayarlanabilir öğün seçeneği sunan bu mama kabı, onun güvenliği ve sağlığı için en iyi tercihleri yapmanıza olanak tanır. Hem USB kablo hem de pille çalışabilen formuyla elektrik kesintileri gibi aksaklıkların onun beslenmesine zarar vermesini önler. Ses kayıt özelliğiyle evde olmasanız bile ona seslenerek yemeğe çağırabilir, yalnız hissetmesine engel olabilirsiniz.

Petzzshop
Fiyatını Gör
Petzzshop
Fiyatını Gör
HepsiBurada
Fiyatını Gör

3. Ferplast Cometa Bowl

En İyi Otomatik Mama Kabı

Ürün Özellikleri
Zamanlayıcı44 saat
MateryalPlastik
Kapasite400 ml

Dostunuzun sağlığını ön planda tutan Ferplast Cometa Bowl, güçlü plastik materyali sayesinde ondan gelebilecek her türlü sürprize karşı dayanıklı bir performans gösterir. Yıkama ve doldurma kolaylığı sunan haznesi, hijyenik kullanıma uygun olarak tasarlanmıştır. Çift öğün tüketmesi gereken dostunuzu önceden düşünen Ferplast Cometa Bowl, bağlantı plakasıyla bunu pratik bir şekilde hallediyor. 400 ml haznesi ve kuru mama için kullanabileceğiniz formdaki tasarımıyla hem sizin hem de dostunuzun mutluluğu için fonksiyonel tercihlerden biridir.

Petzzshop
Fiyatını Gör
Petzzshop
Fiyatını Gör
HepsiBurada
Fiyatını Gör

4. Pawise Zaman Ayarlı Mama Kabı

En İyi Otomatik Mama Kabı

Ürün Özellikleri
Hazne2 adet
Boyut27x24x7 cm

İki ayrı mama haznesiye öne çıkan Pawise hem kuru hem de konserve mamaya uygun bir yapıya sahiptir. 48 saate kadar zaman ayarlama seçeneği sunarak dostunuzun beslenmesinden emin olmanıza yardımcı olur. Mama kabının altındaki buz torbasıyla mamalar taze, dostunuz sağlıklı kalır. Gıda tüketimine uygun plastik materyali dayanıklı ve uzun süreli kullanımı da beraberinde getirir.

Petzzshop
Fiyatını Gör
Petzzshop
Fiyatını Gör
HepsiBurada
Fiyatını Gör

5. Xnews Umıe

En İyi Otomatik Mama Kabı

Ürün Özellikleri
Kapasite6 lt
BağlantıWi-fi, Bluetooth

Xnews Umıe, 6 litrelik geniş kapasitesi sayesinde sürekli mama doldurmakla uğraşmanıza engel olur. Sesli mesaj özelliğiyle dostunuzla evde olmasanız bile konuşabilirsiniz. Wi-fi ve Bluetooth bağlantısıyla pratik bir şekilde kullanabilir, dostunuzun beslenmesinden emin olabilirsiniz.

Petzzshop
Fiyatını Gör
Petzzshop
Fiyatını Gör
HepsiBurada
Fiyatını Gör

6. Xiaomi Mıjıa

En İyi Otomatik Mama Kabı

Ürün Özellikleri
Kapasite3.6 l
MalzemePaslanmaz Çelik
Ağırlık3 kg

Paslanmaz çelik materyalle üretilen Xiaomi Mıjıa hem dostunuzun sağlığına uygundur hem de mamanın tazeliğini korur. 3.6 litre kapasitesiyle dostunuzun beslenme rutinini daha sağlıklı hale getirmenize katkı sağlar. Nem geçirmez yapısıyla mamaların daha sağlıklı kalmasını sağlar.

Petzzshop
Fiyatını Gör
Petzzshop
Fiyatını Gör
HepsiBurada
Fiyatını Gör

7. S-Link Swapp Sl-21

En İyi Otomatik Mama Kabı

Ürün Özellikleri
Kapasite2.6 lt
Video Çözünürlüğü720p HD
Görüş Açısı132° +/- 5
Güç Tüketimi2 W
Kamera LensiF3.0mm

S-Link Swapp Sl-21, 2.6 litrelik yem kabı haznesine sahiptir. 720 p HD kamerasıyla ve  132° geniş görüş açısıyla dostunuzu her saniye görmenize yardımcı olur. Dostunuzun beslenmesi için sağlıklı bir rutin oluşturmanızı sağlarken Tuya Smart üzerinden saat ve miktar açısından kontrolü sağlamanıza yardımcı olur. 

Petzzshop
Fiyatını Gör
Petzzshop
Fiyatını Gör
HepsiBurada
Fiyatını Gör

 

Benzer Tavsiye Önerileri
En İyi Köpek Maması MarkalarıEn İyi Kedi Maması Markaları

2024'ün en iyi otomatik mama kabı hangisi?

En iyi otomatik mama kabı tavsiyelerine gelecek olursak; Wero, Trixie, Ferplast, Pawise, Xnews, Xiaomi ve s-link markalarına ait ürünler paslanmaz çelik, kamera, wi-fi, uzaktan kontrol ve geniş mama haznesiyle evcil hayvan sahipleri tarafından 2024'ün en çok tercih edilen kedi ve köpek otomatik mama kapları arasında yer alıyor.

Otomatik mama kaplarının haznesi ne kadar?

Otomatik mama kaplarının haznesi markadan markaya fark etmekle beraber genelde 300 ml'den fazladır. Bazı otomatik mama kaplarında birden fazla hazne ve yeme bölümü de bulunmaktadır. Benim önerim dostunuz için ideal olan hazneye sahip otomatik mama kabını tercih etmeniz olacak.

Otomatik mama kabı yıkanır mı?

Otomatik mama kapları genel mekanizma haricinde hazne bölümü olarak temizlenebilir bir özellik taşırlar. Trixie Otomatik Mama Kabı yıkanabilir otomatik mama kaplarından biridir. Hem hijyenik hem de sağlıklı bir kullanım sunar. 

Kediler için en sağlıklı mama kabı nedir?

Kediler için de köpekler için de beslenme, sağlıklı kalmanın başlıca anahtarıdır. Düzensiz ya da fazla beslenen dostlarınızın sağlığının bozulma ihtimali artabilir. Otomatik mama kapları da bu duruma güzel bir çözüm getirir. Hem ölçüyü hem de zamanı ayarlayarak dostlarınızın beslenme rutinini bir düzene oturtur. Bu sayede sağlıklı kalmalarına da katkıda bulunur.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.