Besleyici ve Canlandırıcı En İyi 15 Kuru Şampuan Önerisi

Acil durumlarda ve vaktiniz olmadığı zamanlarda saçlarınızı temizleyebilmenizi sağlayan kuru şampuanları inceledik. İşte en iyi kuru şampuan tavsiyeleri.
Besleyici ve Canlandırıcı En İyi 15 Kuru Şampuan Önerisi

Saçlarımızın bizleri yansıtan bir ayna olduğunun farkındayızdır. Fakat bazen onları yıkamayı unutuyor ya da gün içerisinde fazla toza maruz bırakabiliyoruz. Ani bir plan ortaya çıktığında ve duş almaya vaktimiz olmadığında ise aklımıza direkt o gelir: Kuru şampuan. Bizlerin adeta kurtarıcı kahramanı olan kuru şampuanlar, aniden dışarı çıkmamız gerektiğinde ya da bir toplantıya girmeden hemen öncesinde özgüvenli halde olmamızı sağlayan ve suya ihtiyaç duymadan temizlik hissini saçlarımızda hissettiren en güzel ürünlerdir. Çünkü onlar, saçlarımıza sıktığımız andan itibaren kirleri hapsederek ve üstüne hacim kazandırarak bizi idare edebiliyorlar. Biz de sizleri düşünerek hazırladığımız, en iyi 15 kuru şampuanı sunmak isteriz!

En İyi Kuru Şampuan Listesi

SıraModelEtkisineoldu Puanı
1BatisteDolgunlaştırıcı10/9.8
2Urban CareCanlandırıcı10/9.7
3ISANATemizleyici10/9.8
4Toni & GuyYumuşatıcı10/9.8
5NIVEADolgunlaştırıcı10/9.6
6L'Oreal Paris Magic ShampooTemizleyici10/9.6
7Tigi Bed Head Oh Bee HiveTazeleyici10/9.7
8Got2B Fresh It Up TextureTemizleyici10/9.6
9SyossDolgunlaştırıcı10/9.7
10ElidorCanlandırıcı10/9.5
11BebakDolgunlaştırıcı10/9.4
12Ashley JoyDolgunlaştırıcı10/9.6
13Avon Advance TechniquesTazeleyici10/9.5
14Love Beauty and PlanetTemizleyici10/9.4
15Kerastase Fresh AffairKoruyucu10/9.7
Amazon
Fiyatlarını Gör
Kuru
Şampuanlar
Aradığın
Fiyatları Gör

2024 Yılı İçin En İyi 15 Kuru Şampuan Tavsiyesi

Saçlarınızı kısa süre içerisinde tertemiz hale getirecek olan kuru şampuanları inceledik. İşte sizler için derlediğimiz ve uzmanlar tarafından onaylanan 15 en iyi kuru şampuan.

1. Batiste Kuru Şampuan

en iyi kuru şampuan

Amazon
Fiyatını Gör
Batiste
Kuru Şampuan
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Tüm saç tiplerine uyumlu
Farklı çeşitleri bulunuyor
Kısa sürede etkili

Kirli görünen saçlarınızı en kısa zamanda temiz olmasını sağlayan Batiste Kuru Şampuan, tüm saç tipleri için uygundur. Yağlı görünümü alarak saçlarınıza doğal bir hacim sağlayan ürün, kolay kullanımı sayesinde 1 dakika içerisinde daha temiz görünen saçlara kavuşturuyor. İhtiyaç duyduğunuz anda saçınızdaki ve saç köklerinizdeki yağı temizlemeye yardım eden şampuanın farklı çeşitleri olduğunu da söyleyelim.

Kullanıcı Yorumları

👤 A**T**: Ben bu kadar kurtarıcı bir ürün görmedim. Saçlara anında dolgunluk ve yeni yıkanmış görüntüsü veriyor ve üstelik hemen sönmüyor tüm günü kurtarıyor gönül rahatlığı ile alabilirsiniz on yıldız olsa on yıldız hak ediyor.

👤 M**K**: ilk defa kuru şampuan kullanıyorum. Gerçekten saçımın yağlı görünürlüğünü kapattı. Saçı kalınlaştırıyor, dolgun gösteriyor.

2. Urban Care Kuru Şampuan

en iyi kuru şampuan

Amazon
Fiyatını Gör
Urban Care
Kuru Şampuan
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Farklı çeşitleri bulunuyor
Temizleyici
Hoş koku

Hacim verici özelliği olan Urban Care Kuru Şampuan, kullanıldığı andan itibaren saçlarınıza canlılık katıyor. Yağlanmış ve kirlenmiş saçlarınızda oluşan sönüklük hissi, ürünü kullandığınızdan itibaren daha temiz, hacimli ve çeşitli aromalı kokularla sarmalanmış şekilde kaybolacak. Saçlarınıza dolgunluk vermesinin yanında hacimsiz saçlarınız sanki kuaförden çıkmış gibi gözüktürecektir.

Kullanıcı Yorumları

👤 G**D**: İnanılmaz bir ürün. Asla faydası olmayacağını düşünmüştüm ama gerçekten saçlara hacim ve canlılık veriyor. Diğer markaları da denedim en iyisi bu 👍🏻 Bol bol stok yapıyorum evde 🌼

👤 K**K**: Saç diplerim çabuk yağlandığı için çok severek kullandığım bir ürün. Daha önce başka marka kullanmıştım fakat rezalet ötesi bir koku bırakmıştı saçımda. Oysa URBAN sanki saç parfümü gibi kokusuyla saçlarımı yıpratmadan harika görünmesini sağladı.

3. ISANA 4'ü 1 Arada Kuru Şampuan

en iyi kuru şampuan

Amazon
Fiyatını Gör
ISANA
Kuru Şampuan
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Vegan içerik
Dermatolojik olarak test edildi
4 etki bir arada

Tüm cilt tiplerine uygun olan Note Cosmetics Perfecting Pudramsı Kontür Paleti, içerisinde üç kontürleme rengi bulunduruyor. İçeriğinde hiçbir hayvansal içerik barındırmamasıyla gönülleri kazanan bu kontür paleti ayrıca cilt için besleyici yağlar bulunduruyor. Bu sayede cildimizi beslerken diğer taraftan yaşlanmaya karşı cildi nemlendiriyor. Bu da bir tür onarım sağlıyor. Paraben içermeyerek ise cilt hassasiyetini ortadan kaldırmış oluyor. Farklı cilt renkleri için de seçenekleri bulunuyor.

Kullanıcı Yorumları

👤 Sevgi Kaya: Yorumlara bakıp bir de bunu deneyim dedim iyi ki almışım diyorum. Ne beyazlık var ne o sertlik var. Sıkıyorum sanki saçım yeni şampuanlanmış gibi yumuşacık. En güzel yanı da gün sonunu doğru hala saçın yağlı olmaması ve ağırlaşmaması. Akşam aynaya baktığımda ben bu saçı yarın da bir şey sıkmadan kullanırım dedim. (Çalışan ve evli kadınlar beni anlarlar.) Hiç su kadarını beklemiyordum.

👤 İ**Ü**: Kokusu çok fresh, yıkadıktan 2 gün sonra çok hafif yağlanmaya başlayan bir saç tipim var, dün gelir gelmez uyguladım, şuan saçım yeni yıkamış gibi, ekstradan 2 gün daha götürüyor. Kargolama çok iyiydi. Hızlı geldi.

4. Toni & Guy Hacim Kuru Şampuan

en iyi kuru şampuan

Amazon
Fiyatını Gör
Toni & Guy
Kuru Şampuan
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Profesyonel
Dolgunluk katar
Her saç tipi için uygun

Toni & Guy Hacim Kuru Şampuan, kulislerde kullanılarak geliştirilen ve bu işi yapan profesyonellerin ellerinden ilham alınarak geliştirilmiştir. Bu sayede sahne ışığının altında ne derece acele ve temiz bir işin çıkması gerektiğini bilen eller farkındalığıyla özverili bir şekilde sizlere sunulmuştur. Saçınıza uyguladığınız andan itibaren yağdan arınmış görüntü sunarak şekillendirmeye daha uygun hale gelir. Saç diplerinizden uçlarına kadar hacim ve dolgunluk sağlayarak sanki kuaförden çıkmış hissi uyandırır. 

Kullanıcı Yorumları

👤 Ç**Ç**: Harika Ben ki saçlarımı 12 saatte bir yıkayan bir insandım iki gündür kullanıyorum uzun saatler o yağlı görüntü geri gelmiyor ve güzel kokuyor bence. O beyaz görüntü ve kepek tarzı durumu da oluşturmuyor bayıldım.

👤 S**A**: Çok sevdiğim ve yıllardır kullandığım bir üründür tony&guy'ın kuru şampuanı. Gerçekten yağlı saçları toparlıyor ve o günü temiz görünen saçlarla geçirmenizi sağlıyor. Bu versiyonunun ise kokusu tatlı bir parfüm gibi insanı iyi hissettiriyor.

5. NIVEA Kuru Şampuan

en iyi kuru şampuan

Amazon
Fiyatını Gör
NIVEA
Kuru Şampuan
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Saç renklerine göre çeşitleri var
Hoş kokulu
Ağırlık hissettirmez

Koyu, orta ve açık renk saçlar için ayrı ayrı üretilen NIVEA Kuru Şampuan, saçlarınızın renk tonuna uygun üretilmiştir. Saçınızda ağırlık yaratmayarak hacim kazandırır. Hoş kokusu sayesinde kötü kokuları hapseder ve özel formülü sayesinde yağlı görünümü yok eder.

Kullanıcı Yorumları

👤 A**E**V**: Şimdiye kadar kullandığım en iyi kuru şampuan. Pudrasının da renkli oluşu sizi son anda istenmeyen sürprizlerden koruyor. Kokusu hoş ağır değil. Saçım ince telli, kullandığımda hacim de sağlıyor. Fiyatı uygunken mutlaka deneyin.

👤 N**H**: Kokusu çok güzel. Performans açısından çok iyi. Önceden kullandığım markalarda pek etki göremiyordum bu yüzden fazla sıkıyordum. Onda da saçlarımda beyaz toz gibi bir tabaka oluşuyordu. Bunda o durumu yaşamadım. 

6. L'Oreal Paris Görünmez Kuru Şampuan

en iyi kuru şampuan

Amazon
Fiyatını Gör
L'Oreal Paris
Kuru Şampuan
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Farklı çeşitleri bulunuyor
Doğal içerik

Saçınızda kalıntı bırakmayan L'Oreal Paris Görünmez Kuru Şampuan, suya ihtiyaç bile duymadan sizi anında kurtaracak ve sizi daha özenli hissettirecektir. Saçınızdaki yağı içine hapseder ve dolgunlaştırarak hacim sağlar. Bambu suyu ve beyaz çay özünün sayesinde saçlarınızda nem sağlarken ardından hoş bir koku bırakır. Kullandıktan sonra beyaz kalıntılar bırakmayarak doğal görünümünü bozmaz ve saçlarınızda hacim bırakır. Farklı kokularda çeşitleri bulunmaktadır.

Kullanıcı Yorumları

👤 G**Y**: Harika bir ürün diyebilirim asla pudra izi yok kokusu çok kalıcı ve saç derisindeki yağı %70 yok ediyor dolgun ve hacimli saçlara sahip oldum teşekkürler L’Oréal 🥰

👤 Nihal Acar: Çok pratik. Saçlarımı yıkamaya zamanım olmadığı zaman kullanıyorum. Yağlı görüntüyü baya azaltıyor. Kokusu da güzel.

7. Tigi Bed Head Oh Bee Hive Mat Kuru Şampuan

en iyi kuru şampuan

Amazon
Fiyatını Gör
Tigi Bed
Kuru Şampuan
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Her saç tipi için kullanılabilir
Saçınızdaki yağı emer
Fresh görünüm sağlar

Özel formülü sayesinde saçtaki yağı hızla gizleyen Tigi Bed Head Oh Bee Hive Mat Kuru Şampuan, içeriğindeki hidrofobik mısır nişastası sayesinde fazla yağı emer ve temiz görünüm bırakır. Tazelenmiş bir saça sahip olurken güzel kokusu sayesinde saçlarınız hoş bir şekilde kokacaktır. Arındırıcı özelliği sayesinde tüm saç tipleri için uygundur. 

Kullanıcı Yorumları

👤 C**L**: Saçınızda beyaz iz bırakmayan gerçekten güzel bir kuru şampuan ayrıca hoş bir kokusu var. En ucuz değil ama ekstra paraya değer.

👤 M**T**: Kuru şampuanların büyük bir hayranı değilim ama bu şimdiye kadarkilerin en iyisi. Saçımı temiz bırakıyor ve muhteşem kokuyor. İlk gün hoş bir hacim sağlarken ikinci gün saçlarım düzleşiyor ama yağlı görünüm kalmıyor

8. Got2B Fresh It Up Texture Kuru Şampuan

en iyi kuru şampuan

Amazon
Fiyatını Gör
Got2B
Kuru Şampuan
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Hoş koku
Dolgun görünüm sağlar
Beyaz kalıntılar bırakmaz

Schwarzkopf’tan bu sefer Got2B Fresh It Up Texture Kuru Şampuan serisi geliyor. Yağlanma karşıtı özel formülü ile geliştirilen kuru şampuan, sizlerde tazelenmiş bir his bırakır. Kökten uca kadar etki ederken uzun süre kalıcılığı sayesinde sizin kurtarıcınız olacaktır. Beyaz kalıntılar bırakmaz ve saçınızı ağırlaştırmayarak daha dolgun bir görünüm sağlar. Ek olarak hacim, ferahlık, ipeksi doku gibi çeşitleri bulunuyor. Her saç tipi için uygundur.

Kullanıcı Yorumları

👤 B**Ç**: Daha önce hiç kuru şampuan kullanmadım o yüzden kıyaslama yapamam ama kesinlikle ihtiyacı karşılıyor. Beyazlık, matlık veya sertlik yapmıyor ve yağlı görüntüyü ortadan kaldırıyor. Kokusu rahatsız etmiyor. Kesinlikle günü kurtarır

👤 M**T**: bu urunu 2. alışım. Hatta 3.yu de sipariş vereceğim yakın zamanda. Bittikçe alırım yani bu urunu ben çok memnun kaldım. Her gün duş almazsam sacım yağlı görünüyor, ben gibi bu dertten mustarip olanlara tavsiye edilir. Özellikle acil bir yere çıkmanız gerekiyorsa, duş alacak da vakit yoksa 2dk da şip şak yağlı görünümü alıyor. Kokusu da çok hoş ve toz gibi beyazlık bırakmıyor saçta. Yalnız çok iyi çalkalamanız gerek kullanmadan önce.

9. Syoss Kuru Şampuan

en iyi kuru şampuan

Amazon
Fiyatını Gör
Syoss
Kuru Şampuan
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Vegan formül
ECARF sertifikası
Paraben ve silikon içermez

Vegan formüle sahip Syoss Kuru Şampuan, yıkamalar arasında en az bir gün rahatça geçirmenizi sağlar. Saçlarınıza uygulama yaptıktan sonra fırçalamanız halinde beyaz kalıntılar yok olacaktır. Bu da saçınızdaki yağı gizleyecek ve daha dolgun olmasını sağlayacaktır.

Kullanıcı Yorumları

👤 İ**A**: saçlarım her gün yıkamak istiyor ama bu ürünle ertesi gün de saçımı kullanmaya devam edebiliyorum kokusu çok hoş ferah ve canlı. Günü kurtarıcı diyebilirim

👤 D**T**: Kokusu harika, yaz sıcağında hayat kurtarıyor. Sabah yıkadığım saçlarım öğlene doğru sönüyordu, kuru şampuan ile yine havalı oluyor

10. Elidor Canlandırıcı Kuru Şampuan

en iyi kuru şampuan

Amazon
Fiyatını Gör
Elidor
Kuru Şampuan
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Şekillendirmeye uygun hale getirir
Saçı ağırlaştırmaz

Canlandırıcı etkiye sahip Elidor Normal Saçlar Için Canlandırıcı Kuru Şampuan, iki yıkama arasında saçlarınızda oluşan fazla yağı gizleyerek daha canlı ve yeni yıkanmış gibi his verir. Boyalı saçlar için ayrı bir çeşidi bulunmaktadır. Ancak her saç tipi için uygun formüle sahiptir.

Kullanıcı Yorumları

👤 S**Y**: Yıkama fırsatı bulamadığım ve dışarı çıkmak zorunda kaldığım zamanlarda kurtarıcım oldu saçtaki yağlı görüntüyü anında kaldırıyor mat ve kabarıklaştırıyor fiyatı da muadillerine göre daha uygun gramajı ideal uzunca süre kullanılıyor

👤 M**H**: Rüzgardan vs 1 günde yağlanan saçlar için oldukça kullanışlı bir ürün.. Özellikle kış günlerinin kurtarıcısı oluyor, bittikçe alıyorum..

11. Bebak Kuru Şampuan

en iyi kuru şampuan

Amazon
Fiyatını Gör
Bebak
Kuru Şampuan
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Dökülmeyi önler
Hem kadın hem de erkek kullanabilir
Doğal görüntü sağlıyor

Bebak Kuru Şampuan, özel formülünde yer alan biotin ve kolajen ile saçlarınızı güçlendirirken bakımlı görünmesini sağlar. Saç köklerinizi tıkamaz ve dökülmeyi engeller. Keratin içermesinden ötürü saçlarınız daha dolgun ve hacimli görünürken fazla yağı gizleyerek daha hoş görünüm sunacaktır. 

Kullanıcı Yorumları

👤 M**t**: 3-4 seferdir ilk defa kullanmaya başladım. Oldukça başarılı bir ürün hem de fiyatı mağazalara göre burada çok makul. Saça hacim veriyor gerçekten. 

👤 Ö**m**: Her gün duş alan biriyim öğleden sonra saçlarım yağlanmaya başlıyor. Bu ürünü duştan sonra özellikle perçemlerime sıkıyorum. Hiç yağlanmıyor, mükemmel bir ürün. İnce ve düz saçlı, özellikle de perçemli kişilere kesinlikle tavsiye ediyorum.

12. Ashley Joy Kuru Şampuan

en iyi kuru şampuan

Amazon
Fiyatını Gör
Ashley Joy
Kuru Şampuan
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Farklı çeşitleri bulunuyor
Hacim ve dolgunluk sağlar
Saçlarınıza tutunur

Farklı çeşitleri bulunan Ashley Joy Kuru Şampuan, saçlarınızdaki yağlı görünümden uzaklaştırırken güzel kokmasına sağlar. Saç tellerinize tutunarak daha dolgun bir görünüm katan ürün, tüm saç tipleri için uygundur. 

Kullanıcı Yorumları

👤 N**İ**: ilk kez kuru şampuan kullanıyorum, daha önce bunu kullanmadığıma pişmanım her gün yıkanan ben sırf saçlarımın kokusundan rahatsızlığımdan 3 güne meydan okuyorum artık mis gibi kokuyor çünkü saçlarım kesin alın temiz saça bile kullanıyorum kokusu muhteşem

👤 H**A**Y**: Harika bir ürün, beyazlık diğer ürünler gibi kalmıyor, yağı anında alıyor saç hacimli oluyor ve mis gibi kokuyor, çok marka kullandım en iyisi kesinlikle tavsiye ediyorum.

13. Avon Advance Techniques Kuru Şampuan

en iyi kuru şampuan

Amazon
Fiyatını Gör
Avon
Kuru Şampuan
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Tüm saç tipine uygun
Saçları ağırlaştırmaz
Kalıntı bırakmaz

Yağlanan saçlarınızın anında tazelenmesini sağlayan Avon Advance Techniques Kuru Şampuan, her saç tipine uygundur. Saçlarınız güzel görünüme kavuşurken aynı zamanda şekillendirmeye hazır hale gelmektedir. Ayrıca saçlarınızı ağırlaştırmayan formüle sahip olan ürün, dermotolojik olarak da test edilmiştir.

Kullanıcı Yorumları

👤 Mükerrem Aydın: Fiyat performans değerlendirmesi yaptığınızda harika bir ürün. Kokusu etkisi çok güzel. Saçınızda hiçbir şekilde belli olmuyor anında hacim veriyor

👤 E**g**: çiçeksi güllü bir kokusu var yağlı görüntüyü alıyor çok çok güzel. Ardından daha hacimli bir saç bırakıyor

14. Love Beauty and Planet Detox Kuru Şampuan

en iyi kuru şampuan

Amazon
Fiyatını Gör
Love Beauty
Kuru Şampuan
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Organik içerik
Her saç tipi kullanabilir
Uzun süre etkili

Organik yeşil çay içeren özel formülü ile üretilen Love Beauty and Planet Detox Kuru Şampuan, saçlarınızı temizler ve gerisinde tazelik hissi bırakır. Saçlarınızda kullandığınız anda yağı ardına saklar ve mat bir görünüm sunar. Tazelenmiş kokusuyla birlikte hoş bir koku bırakır. Yeşil çay içermesinden ötürü fazla yağı ortadan kaldırır. Her saç tipi için uygundur.

Kullanıcı Yorumları

👤 D**A**: Birçok kuru şampuan denedim bugüne kadar. İyi ürünler de olmakla beraber, kuru şampuanlardaki genel sorun saçlara ağırlık yapması ve "yapış yapış" bir hissiyat bırakması. Benim için kuru şampuan zaten sadece zor durumda kaldığımda saçlarımın kötü durmaması için acil uyguladığım bir kozmetik ürünü. Bu ürün diğer kuru şampuan markaları arasında açık ara kullandığım en başarılı olan. Saçta hiçbir ağırlık bırakmadı, çok taze, güzel bir kokusu da var. Saç spreyiyle fikslemiş gibi çok güzel bir görüntü de bıraktı. Bundan sonra kuru şampuan için sadece bu ürünü tercih edeceğim

👤 Oya K: Yağlı, ince telli ve dolayısıyla çabuk sönen saçlara sahibim ve yıkadığımın ertesi günü saç diplerimde hafif hafif yağdan kaynaklı parlamalar ve şekil verememeler oluşur. Acil işim olduğundan kuru şampuanlar kurtarıcım gibiler. Bu şampuan da öyle oldu, aynı fiyatlarda olmasına rağmen boyutunun kullandığım diğer markadan büyük olması benim için büyük bir avantaj, ayrıca ince telli saçlarıma hacim de verebiliyor, bu özelliğinden dolayı yağlı olmasa bile sırf hacimli görünsün diye de uygulayabiliyorum saç diplerine.

15. Kerastase Fresh Affair Dry Şampuan

en iyi kuru şampuan

Amazon
Fiyatını Gör
Kerastase
Kuru Şampuan
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Besin değeri zengin içerik
Hoş koku
Ağırlaştırma yapmaz

Yağlı saç görünümünü minimuma indiren Kerastase Fresh Affair Dry Şampuan’ı içeriğindeki E vitamini ve pirinç nişastası sayesinde saç derinizi beslerken bakım yapar. 24 saate varan kalıcılığı sayesinde saçlarınız hem hoş kokuya sahip olacak hem de yağlı saç görüntüsünden uzak olacaktır. Saçlarınıza hafiflik vadederken aynı zamanda ağırlaştırma yapmaz.

Kullanıcı Yorumları

👤 S**V**: kerastase her zaman kaliteli ve iyi

👤 Ç**t**: Kuru saçlarım vardı nemlendirdi uzun zaman sonra saçlarımda dökülme yaratmadı. Kullanım sonrasında fön işlemi oldukça uzun süre dayandı ve mükemmel kokuyor

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi ŞampuanlarKepek Şampuanı
Kuru Saçlar İçin ŞampuanDökülme Karşıtı Şampuan
Boyalı Saçlar İçin ŞampuanCanlandırıcı Şampuan
Parlatıcı ŞampuanDoğal Şampuan
Tuzsuz ŞampuanSaç Uzatıcı Şampuan
Ozon ŞampuanSarımsaklı Şampuan
Yağlı Saçlar İçin ŞampuanMor Şampuan
Keratin ŞampuanBebek Şampuanı

Kuru şampuan nedir?

Kuru şampuan, içeriğinde pudramsı sprey sayesinde saçlarınızdaki oluşan yağı emerek sizlere tazelenmiş görünüm sunar. Duş almaya bile vaktiniz olmadığı anlarda birkaç dakika içerisinde saçlarınızı temiz bir görünüme kavuşturur. Saç tellerinize tutunması sebebiyle de saçlarınız daha hacimli ve dolgun görünecektir. Eğer kuru şampuan çeşitlerini bilmiyorsanız ve karar vermekte zorlanıyorsanız sizler için derlediğimiz en iyi 15 kuru şampuan yazımıza yukarıdan ulaşabilirsiniz.

Kuru şampuan nasıl kullanılır?

Kuru şampuanların kullanımı oldukça basit. Sadece saçlarınızın kuru olmasına dikkat edelim. Tek yapmanız gereken saçlarınızı ayırmak ve 15-30 cm uzaklıktan kuru şampuanı saçlarınıza püskürtmek. Sonrasında saçlarınızı dağıtmanız veya yanınızda fırça bulunuyorsa fırçalamanız yeterli. Birkaç dakikada temiz görünen saçlara ulaşmak eminim sizleri de çok şaşırtacak.

Saçınıza kuru şampuan uygulaması yaptığınızda ise bir süre beklemeniz gerekir. Bunun nedeni ise kuru şampuanın fazla yağı emme işlevini gerçekleştirmesidir. Bu işlemden sonra artık temiz görünen hacimli saçlarınız var.

Kuru şampuan zararlı mıdır?

Kuru şampuan kullanmak tabi zararlı değil ama biliyorsunuz ki her şeyin fazlası zarar. İki yıkama arasında bir kez kuru şampuan kullanımı yapabilirsiniz. Fakat daha fazla kullanımı yapıldığında saç diplerinizde birikmeler yapacak ve sizlere iyi olmayan sonuçlar bırakacaktır. 

Kuru şampuan hangi durumlarda kullanılır?

Genellikle yağlı görünen saçlarda kullanılsa da ince telli saçlara sahip insanlar, saçlarının daha hacimli görünmesini sağlamak amacıyla da kullanabiliyor. Temiz saçlara ise hacim ve dolgunluk katmak amacıyla kullanmakta mümkün! Ee bu kadar çok işlevi olan bir ürünü kullanmayıp da ne yapalım! Hele kış mevsimi geldiğinde her gün yıkanmak işkence haline geliyorsa…

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.