Boyalı Saçlar İçin 2024'ün En İyi 15 Şampuan Önerisi

Boyalı saçlarınıza bakım yapacak, rengini koruyacak ve onarımını yapacak en iyi şampuanları derledik. İşte boyalı saçlar için en iyi şampuan önerisi.
Boyalı Saçlar İçin 2024'ün En İyi 15 Şampuan Önerisi

Kim değişiklik istemez ki? Değişikliği en çok kabul eden insanlar, saçlarını farklı renklere boyatan insanlardır. Çünkü onlar bu kararı alarak peşinden gelecek her şeyin sorumluluğunu da almıştır. Boyanan saçların güzel bir havası olsa da doğal saçlara göre yıpranmış ve işlem görmüş olacaklardır. Boya, saç tellerinizde tahribata yol açacak ve doğal beslenme rutinlerini bozacaktır. Bu sebepten ötürü kullandığınız bütün saç bakım ürünlerinin yerini “boyalı saçlar” için özel olarak üretilen ürünler alacaktır.

En İyi Boyalı Saç Şampuanı Listesi

SıraModelEtkisineoldu Puanı
1Yves RocherRenk Koruyucu10/9.9
2Urban CareRenk Koruyucu10/9.7
3Kerastase Discipline Bain Fluidealiste Dolgunlaştırıcı10/9.9
4Herbal EssencesRenk Koruyucu10/9.8
5INOANemlendirici10/9.6
6BonacureOnarıcı10/9.6
7InsightRenk Koruyucu10/9.7
8L'oreal Professionnel AbsolutTemizleyici10/9.6
9RevoxBakım Yapıcı10/9.7
10ElseveNemlendirici10/9.6
11PLANTUR 39Onarıcı10/9.4
12Wella InvigoRenk Koruyucu10/9.4
13Milkshake Silver ShineBakım Yapıcı10/9.3
14Aveda Color ConserveTemizleyici10/9.4
15FarmasiOnarıcı10/9.5
Amazon
Fiyatlarını Gör
Boyalı Saçlar
İçin Şampuan
Aradığın
Fiyatları Gör

2024 Yılı İçin En İyi 15 Kuru Şampuan Tavsiyesi

En sık kullanılan bakım malzemelerinin başında ise şampuan geliyor. Temizlerken bakım yapması ve yıpranan saçlarımızı daha da güçlendirmesi gibi özelliklere sahip olması da kaçınılmaz oluyor. Sizlere yardımcı olmak adına sizler için derlediğimiz boyalı saçlar için en iyi 15 şampuana bakmaya ne dersiniz?

İşte en iyi ve tavsiye edilmiş boyalı saçlar için üretilmiş 15 şampuan:

1. Yves Rocher Renk Koruyucu Şampuan

boyalı saçlar için şampuan önerisi

Amazon
Fiyatını Gör
Yves Rocher
Şampuan
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Doğal içerik
Canlandırıcı

Bakıma ihtiyacı olan boyalı saçlar için üretilmiş Yves Rocher Renk Koruyucu Şampuan, oldukça etkili içeriğe sahiptir. %91 bitkisel içeriğe sahip olarak hem saçlarınıza bakım yapmayı hem de yıpranan saç tellerinizi yeniden toparlamayı vadeden ürün aynı zamanda boyanın kalıcılığını uzun vadeye çıkartıyor. Antioksidan içermesi nedeniyle renk solduran maddeleri etkisizleştirerek saç renginizin canlı kalmasını sağlayan şampuan organik Agav içeriğiyle saç köklerinizi besleyerek sağlamlaştırır. Bu da saçlarınızın beslenmesine yardımcı olur. Ek olarak bu ürün içeriğinde silikon ve sülfat barındırmaz.

Kullanıcı Yorumları

👤 F**Ö**: İçeriği kesinlikle doğal öncelikle, çok köpürmemesinden bunu anlıyorsunuz. Renk koruyuculuk kısmına gelirsek, saçınıza uyguladığınız boya neredeyse her yıkamada akmaya müsait bir renk boya ise, bu marka değil başka marka şampuanlar da buna çok engel olamıyor. :) Ben yves rocher’in tüm ürünlerinin yapısı ve içeriğini çok sevdiğim için ( vegan ve hayvan deneylerine maruz olmadığı için) maske ve kremlerine kadar her ürününü keyifle kullanıyorum. Bence her marka bu özellikleri uygulamalı.

👤 C**B**: Yves Roche şampuanlarını devamlı kullanıyorum. Boyalı biraz yıpranmış bir saçım var. Gayet güzel yumuşak yapıyor ve güzel kokuyor. Sülfat ve paraben olmadığı için tercih ediyorum. 

2. Urban Care Renk Koruyucu Şampuan

boyalı saçlar için şampuan önerisi

Amazon
Fiyatını Gör
Urban Care
Şampuan
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Organik içerik
Uv filtresi

Urban Care Saf Hindistan Cevizi Yağı & Aloe Vera İçeren Renk Koruyucu Şampuan, boyalı, röfleli ve yıpranmış saçlar için geliştirilmiştir. Saç renginizi koruyarak, yıpranmış saçlarınıza bakım yapar ve ekstra parlaklık sağlar. İçeriğindeki bitkisel keratin sayesinde saçlarınızda oluşan doku bozulmalarını onarır ve daha güçlü bir bariyer oluşturarak sağlıklı saçlara kavuşmanızı sağlar. Saf Hindistan cevizi Yağı ve Aloe Vera içerir. İpeksi dokunuşlar sağlayarak ekstra yumuşak saçlara kavuşturur. UV Filtresi içerir ve bu sayede güneş ışınlarının saçlarınızda yarattığı etkileri en aza indirir. Silikon ve paraben ise içermez. 

Kullanıcı Yorumları

👤 Ceren Horoz: Ürünü sürekli değil haftada 1 kez veya 2 haftada 1 kez kullanıyorum. Ürünü kullanmaya başladığımdan bu yana saçlarım fark edilir şekilde daha yumuşak ve parlak. Serinin tüm ürünlerini kullanan biri olarak tavsiye ederim

👤 Ceren Ercan: Çok beğendiğim bir şampuan, tabii ki boya yine de akıyor ama solma süresini uzatıyor. Tek alışamadığım yanı köpürmüyor olması, saçım temizlenmemiş gibi hissediyorum ama bu da diğer köpüren şampuanlara alışmamdan kaynaklı. Güzel temizliyor 

3. Kerastase Discipline Bain Fluidealiste

boyalı saçlar için şampuan önerisi

Amazon
Fiyatını Gör
Kerastase
Şampuan
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Zengin içerik
Elektriklenmeyi engeller

Kerastase Discipline Bain Fluidealiste Sulfatsız Şampuanı, boyadan yıpranmış saç tellerinizi onarır ve sağlıklı haline geri döndürür. İçeriğindeki Morpho Kratin sayesinde saç tellerine esnekliği tekrar kazandıran ürün, bu sayede daha kolay şekil almayı ve elektriklenmeye karşı korumayı destekliyor. Saçlarınıza ağırlaştırmadan bakım yapan şampuan, saçlarınız beslenirken onarım yapmaktadır. Böylece saçlarınız hacimlerinden bir şey kaybetmeyecektir.

Kullanıcı Yorumları

👤 Sevgi Kaya: Yorumlara bakıp bir de bunu deneyim dedim iyi ki almışım diyorum. Ne beyazlık var ne o sertlik var. Sıkıyorum sanki saçım yeni şampuanlanmış gibi yumuşacık. En güzel yanı da gün sonunu doğru hala saçın yağlı olmaması ve ağırlaşmaması. Akşam aynaya baktığımda ben bu saçı yarın da bir şey sıkmadan kullanırım dedim. (Çalışan ve evli kadınlar beni anlarlar.) Hiç su kadarını beklemiyordum.

👤 İ**Ü**: Kokusu çok fresh, yıkadıktan 2 gün sonra çok hafif yağlanmaya başlayan bir saç tipim var, dün gelir gelmez uyguladım, şuan saçım yeni yıkamış gibi, ekstradan 2 gün daha götürüyor. Kargolama çok iyiydi. Hızlı geldi.

4. Herbal Essences

boyalı saçlar için şampuan önerisi

Amazon
Fiyatını Gör
Herbal
Şampuan
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Doğal içerik
Sülfat içermez
PH dengeli

Saçlarınızın rengini koruyan Herbal Essences Sülfatsız Şampuan, parlaklık katarak bakım yapar. Saf aloe vera ve mango içeren ürün, bu sayede saçlarınıza bakım yaparken saç renginizi soldurmaz ve derinlemesine nemlenmesini sağlar. Her ne kadar sülfat içermese de  saçlarınızı köpürterek daha temiz olmasına yardımcı olan şampuan pH dengeli olduğunu söyleyelim. 
Kullanıcı Yorumları

👤 Burcu Gönül: Keratin bakım yaptırdıktan sonra birçok sülfatsız şampuan denedim, birçoğu zaten çabuk yağlanan saçlarımı daha da yağlandırdı hatta yeni yıkamışken bile yağlı gibi bırakıyordu, bu sıkıntıdan Herbal Essences la kurtuldum :) hem kokusu çok güzel hem de normal şampuanla yıkamış gibi tertemiz ve yumuşacık yapıyor. Şampuan sonrası saç kremini de uyguluyorum. Hem aloe vera hem bambu olanını aldım ikisinden de çok memnunum.

👤 A**E**: Herbal Essences'in yeni sülfatsız ürünü iki çeşit. Ben hızlı alışveriş yapayım derken yanlışlıkla bu boyalı saçlar için olanı sepete atmışım. Hâlbuki saçlarım boyalı değil :) Ama ürün gelince kokusu o kadar güzeldi ki iade etmek yerine kullanmayı tercih ettim. Azıcık bir ürün bile saçı yumuşak ve yoğun bir köpüğe boğuyor. Güzel temizliyor. Kurutmuyor ve dinginleştiriyor. İçeriği zaten biliyoruz, doğal içerikli -ki benim de bu markayı tercih etme sebebim o.

5. INOA Post

boyalı saçlar için şampuan önerisi

Amazon
Fiyatını Gör
Inoa
Şampuan
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Boyayı sabitler
Saça bakım yapar

Bu şampuan saçlarınızın boyama işlemi sonrasında, boyanın saça sabitlenmesi için destek verir. Bu sayede boyanın saçlarınızda daha fazla ve uzun süre kalmasını sağlar. Fazla boyanın saçlarınızdan temizlerken geriye hoş bir parlaklık ve yumuşaklık bırakır. Yıpranan saçlarınıza bakım yapar ve onarılmasını sağlar.

Kullanıcı Yorumları

👤 B**D**: daha önce kuaförde kullandım kokusu çok güzel günlük kullanım için aldım memnun kalırsam bundan sonra başka ürün kullanmam zira boyasıyla çok memnunum her ay dünyanın parasını vermekten kurtuldum :)

👤 M**O**: Doğal aynı marka boyalarla kullandığım şampuan.  hamilelik dönemimde bile kendi marka boyası ile kullandım ...sorun olmadı.. boyaları yağ bazlı olduğu için başka şampuanla saçtan çıkmıyor. Oldukça memnunum. Saçlarımı yıpratmadı ve yumuşak oldu. Ekstra krem kullanmama gerek kalmadı. 

6. Bonacure Saç Bakım Şampuanı

boyalı saçlar için şampuan önerisi

Amazon
Fiyatını Gör
Bonacure
Şampuan
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Sülfat içermez
Renk koruyucu

Üst seviyede renk koruması sağlayan Bonacure Saç Bakım Şampuanı, saçlarınızı yumuşatırken rengini soldurmayan formüle sahiptir. Sülfatsızdır ve buna rağmen derinlemesine temizlik hissini yaşarsınız. PH değerini 4.5 ayarına getirerek hafif aktifler bırakır. Bu sayede saç derinizi dinlendirirken saç renginizin de matlaşmamasını sağlar. Saçınızdaki bozulmuş yapılanmaları onarır. Ek olarak renk pigmentlerini korur ve şekillendirici etkilerinden korumak amacıyla bariyer inşa eder.

Kullanıcı Yorumları

👤 Nevruz Delle: saçlarımı yumuşacık yaptı saç kremi ne bile ihtiyaç duymadım ki, saçlarım çok açık sarı olduğu halde.

👤 O**B**: Kokusu çok güzel, köpürmesi de iyi ve krem kullanmadan da yumuşak oldu saçlarım🥰

7. Insight Koruyucu Şampuan

boyalı saçlar için şampuan önerisi

Amazon
Fiyatını Gör
Insight
Şampuan
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Organik içerik
Silikon gibi maddeleri içermez
Alerjik yapısı yoktur

Insight Boyalı Saçlar Için Koruyucu Şampuan, saç tellerinizi onararak dayanıklılığını arttırır. Boyalı saçlar için özel formüle edilmiştir. Saçlarınızı derinlemesine temizlerken aynı zamanda bakım yapar ve yumuşatır. Organik bileşenler içermesi sayesinde saçlarınıza ekstra zarar vermekten kaçınır.

Kullanıcı Yorumları

👤 Jale A: Boya sonrası bile saçlarımı yumuşacık yapıyor. Boyayı da akıtmıyor. Doğal bir kokusu var evet parfüm kokan şampuanlara benzemiyor belki ama saçları canlı tutup en azından besliyor. Kimyasal içeriği çok düşük. Ürün etiketine bakarsanız ne kadar çok doğal yağ içerdiğini görebilirsiniz. içinde tuz ve silikon gibi ham maddeler de yok. Saç derisinde kaşınma da yapmıyor kepek de yapmıyor.

👤 B**G**: Ürünü keratin bakımı yaptırdıktan sonra kuaförümün tavsiyesi üzerine aldım. Saç kremi ile birlikte kullanıyorum. Saçımı yumuşacık ve fönlü gibi yapıyor. Çok azıcık bir parça kullanıyorsunuz diğer şampuanlar gibi köpürmüyor bilginiz olun. Ben memnun kaldım tavsiye ederim.

8. L'oreal Professionnel Absolut Repair

boyalı saçlar için şampuan önerisi

Amazon
Fiyatını Gör
Loreal
Şampuan
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Hücre yenileyici
Renk koruyucu
Doğal içerik

L'oreal Professionnel Absolut, aşırı yıpranmış saçlarınıza bakım yapar ve sağlamlaştırır. Saç renginizi ultra özel şekilde koruyarak oksitlenme sürecini azaltır. Böylece renk değişimleri zamanlaması daha da azalacak ve kuaföre gitme süreniz azalmış olacaktır. Saçlarınızı güneşin zararlı ışınlarından ve mor ötesi ışınlardan korur. Ayrıca içeriğindeki tatlı badem yağı sayesinde kırılmaları ve yıpranan saç tellerine bakım yaparak dolgunlaştırır. 

Kullanıcı Yorumları

👤 Nadiye U: 9 aydır kullanıyorum. Kendi saçımı kuaför çok fazla açıp yaktı üzerine ombre yaptırdım. Saçım lastik gibi parça parça kopuyordu bir ay içinde yumuşacık oldu ve eski saçlarıma kavuştum. Şuana kadar kullandığım en iyi şampuan kesinlikle değiştirmeyi düşünmem.

👤 Z**A**: Kuaför tavsiyesiyle aldım ve çok memnun kaldım. Kesinlikle gözle görülür şekilde saç uzatma etkisi var. Banyo sırasında da çok güzel bir koku bırakıyor. Saçlarım kalın telli ve kuru olmasına rağmen olumlu olarak etkisini gördüm.

9. Revox At Kuyruğu Bitki Özlü Şampuan

boyalı saçlar için şampuan önerisi

Amazon
Fiyatını Gör
Revox
Şampuan
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Saç uzatıcı
Renk koruyucu

Revox Boyalı Saçlara Özel Renk Koruyucu At Kuyruğu Bitki Özlü Şampuan, içeriğinde bulunan at kuyruğu özü sayesinde saçlarınızdaki yıpranmaları azaltırken uzamasını sağlayacaktır. Boyanan saçlarınızın renginin solmasını engelleyerek renk pigmentlerini korur ve ilk günkü canlılığın sürmesini sağlar. Saç derisine bakım sağlar ve saçlarınızı nemlendirir. Ağırlaştırma yapmaz ve hacim kazandırır. 

Kullanıcı Yorumları

👤 S**E**: İlk defa kullanıyorum bu markayı, saçlarım röfleli ve aşırı yıpranmış durumdaydı. Öyle ki komple dökülmenin ötesinde, uçları resmen kesilmiş gibi kopuyordu. Şampuanı henüz iki kez kullandım ama yumuşacık yaptı bile. Tabi arkasından Yves Roche’nin saç bakım kremini ve nemliysen de saç uçları için olan losyonunu da kullandım. Bu arada saçlarım hafif dalgalı ve mutlaka düzleştirici kullanmam gerekiyordu düzgün görünmesi için. Bu şampuandan sonra gerek duymadım çünkü yumuşacık ve dolgun duruyor. Çok mutluyum :)

👤 Ş**K**: Ben hayatımda bu denli muhteşem bir şampuan ne gördüm ne de kullandım fiyatı ne olursa olsun indirimde olsun olmasın emin olun verdiğiniz paraya değecek bir ürün. bu nasıl bir yumuşaklıktır. Benim saçlarım çok kalın telli ve sert şimdi elimde durmuyor, kayıyor resmen ve o kadar güzel kokuyor ki saç parfümleri yanında bir hiç.

10. Elseve Renk Koruyucu ve Nemlendirici Şampuan

boyalı saçlar için şampuan önerisi

Amazon
Fiyatını Gör
Elseve
Şampuan
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
UV filtre
Doğal içerik
Renk koruyucu

Keten tohumu yağı ile formüle edilen Elseve Renk Koruyucu ve Nemlendirici Şampuan, 10 haftaya kadar renk koruma özelliği sunuyor. Kırmızı şakayık özü sayesinde uzun süre saç rengini koruyarak yıpranmış saçlarınıza bakım yapan ürün, saçlarınızı besleyerek dış etkenlerden korunur. Ayrıca UV filtresi sayesinde saçınız, zararlı ışınlardan korunacak ve renk solgunlaşmaları engellenecektir. 

Kullanıcı Yorumları

👤 G**B**: Bakır renkli saçım için kullanıyorum gayet memnunum saçlarımın daha parlak ve yumuşak olmasını sağlıyor, boya sonrası oluşan kuruluğun gitmesine neden oldu.

👤 İ**S**: Şaçlarım hem ombreli hem uzun, bu şampuanla yıkayınca yumuşacık oluyor kokusu da çok güzel tavsiye ederim

11. PLANTUR 39 Phyto-Kafein Şampuanı

boyalı saçlar için şampuan önerisi

Amazon
Fiyatını Gör
Plantur
Şampuan
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Zengin içerik
Saç dökülmelerinin önüne geçer
Saça canlılık katar

Özellikle renkli ve yıpranmış saçlar için üretilen PLANTUR 39 39 Phyto-kafein Şampuan, fito kafein kompleksi sayesinde uyuyan kıl köklerinizi aktive ederken yıpranmış saçlarınızı da canlandırır. Buğday proteini içermesinden ötürü kuru ve elektriklenen saçlarınıza yoğun bakım sağlayarak güçlü bir şekilde uzamasını sağlar. Ayrıca menopozal saç dökülmelerinin de önüne geçerek saç dökülmelerini durdurur. Provitamin B5 sayesinde ise zarar görmüş saç tellerinizi onarır ve dolgunlaşmasına destek verir. Böylece saçlarınızı yıkarken kıl köklerini aktive eder ve saçlarınıza doğal bir parlaklık kazandırır.

Kullanıcı Yorumları

👤 D**A**: Bu şampuanı dermatolog tavsiyesi üzerine kullanmaya başlamıştım. Bu kadar etkili olacağını düşünmüyordum çünkü daha önce de avuç dolusu para verip faydasını görmediğim dermatolog tavsiyesi üzerine aldığım şampuanlar kullanmıştım. Bu şampuan, hem dökülmeyi azaltıyor, hem saçı dolgunlaştırıyor. Duşta avuç avuç dökülürdü saçlarım, bu sampuanı 2 aydır kullanıyorum ve şu an duşta dökülen saçım iki elimin parmaklarını geçmiyor, tarağı boş gördükçe seviniyorum. Saçlarınızda dökülme sorunu varsa gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz, pahalı ama fiyatına değiyor.

👤 P**T**: öncelikle denemek amacıyla 2 ay kullandım. Boyalı saçlarımın verdiği yıpranmışlığı aldı. Dökülmelerim çok fazlayken azaldı. Fiyat fazla gelmişti fakat etkilerini görünce kesinlikle değer diye düşünüyorum

12. Wella Invigo Color Brilliance

boyalı saçlar için şampuan önerisi

Amazon
Fiyatını Gör
Wella İnvigo
Şampuan
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
PH dengeleyici
Renk koruyucu

Boyalı saçlarınız için özel olarak üretilen Wella Invigo Color Brilliance, renk pigmentlerini koruyarak canlılığının uzun süre olmasını sağlar. İşlem görmüş saçlarınızı derinlemesine temizlerken aynı zamanda bakım yaparak yıpranmaları en az seviyeye indirir. Ayrıca saçınızın pH değerinin dengeleyerek renk solgunluğunun önüne geçer.

Kullanıcı Yorumları

👤 Özge Y: Kuaförüm önermişti, yıllardır kullanıyorum, tavsiye ederim. Büyük boyu oldukça ekonomik, uzun zaman yetiyor. Bu arada mucizevi şekilde boyanın akmasını engelliyor. Ayda bir boyatmak yerine 1,5 ayda boyatıyorum saçlarımı...

👤 E**S**: Saçlarımın derinlemesine temizlendiğini hissettiğim tek şampuan olmayı başardı, üstelik boyayı makul bir süre koruyup saça parlaklık veriyor ve miss gibi kokuyor. Daha ne olsun.👍🏻

13. Milkshake Silver Shine

boyalı saçlar için şampuan önerisi

Amazon
Fiyatını Gör
Milkshake
Şampuan
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Zengin içerik
Yansımaları yok eder

Beyaz, gri ve platin renk tonları için özel üretilen Milkshake Silver Shine Shampoo, saçlarınızda oluşan renk yansımalarını ortadan kaldırmak için formüle edilmiştir. Saçlarınızı derinlemesine temizlerken aynı zamanda yıpranmış telleri onarır ve bakım sağlar. Besin değeri bakımından zengin içeriği sayesinde dipten uca doğanın verdiği güçle bakım yaparken saç derinizin de nefes almasını sağlar.

Kullanıcı Yorumları

👤 Merve u: Efsane bir şampuan Ürün tek kelime ile MÜKEMMEL ancak elimdeki şişe bitmek üzere stoklar ne zaman yenilenir 😊 Saçlarımı tekrar boyamama gerek kalmadı. Her yıkamamda yeni boyanmış gibi oluyor 😍 diğer mor şampuanlarla asla alakası yok

👤 E**S**: şimdiye kadar kullandığım tüm mor şampuanlara verdiğim paralara acıdım. Kokusu muhteşem 1 kullanımda saçlarımı lila değil gri yaptı 👌 diplerdeki turuncu yansımaları bile aldı, diğer mor şampuanlar diplerdeki yansımalara etki etmiyordu sarı olan yerler lilamsı oluyordu artık arayışım son buldu bundan sonra indirim olduğu an stok 🥳

14. Aveda Color Conserve

boyalı saçlar için şampuan önerisi

Amazon
Fiyatını Gör
Aveda Color
Şampuan
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Vegan içeriklidir
Zengin içerik
Renk koruyucu

Tamamen vegan içerikli olan Aveda Color Conserve, organik sertifikalı üründür. Boyalı saçlarınızın daha temiz ve sağlıklı olmasını sağlar. Uzun süre renk canlılığını sağlayarak saçlarınıza zarar vermez. Organik sertifikalı lavanta, sardunya, greyfurt ve diğer saf çiçek ve bitkisel öz içeren Aveda, kendi pure-fume içeriğiyle birlikte sizlere en özel bakımı sunuyor. Saçlarınıza ipeksi yumuşaklık ve esneklik kazandırarak daha güçlü saçlara kavuşmanızı sağlar.

Kullanıcı Yorumları

👤 Deniz Y: Boyanın ömrünü uzatıyor çok güzel bir ürün, saçlarım daha hızlı uzadığını farkettim ve yumuşacıktı

👤 Selen E: Çok iyi, sürekli kullanıyorum. Saçımı yumuşacık yapıyor. Kokusu çok güzel.

15. Farmasi Keratin Therapy

boyalı saçlar için şampuan önerisi

Amazon
Fiyatını Gör
Farmasi
Şampuan
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Profesyonellerin tercihi
Nemlendirici
Saça nefes aldırır

Profesyonel bakım sağlayan Farmasi Keratin Therapy Onarıcı Şampuan, saçlarınızı derinlemesine temizlerken aynı zamanda dipten uca kadar yoğun bakım sağlar. İçeriğindeki keratin sayesinde yıpranmış saç telleriniz onarılarak daha güçlü bir hale gelecektir. Boyadan ötürü yıpranan saçlarınıza yapabileceğiniz en iyi bakım keratin bakımıdır. Bu sayede saçlarınız daha sağlıklı olacaktır. Canlılık ve hacim sağlar. 

Kullanıcı Yorumları

👤 U**O**: Bir senedir kullanıyorum,  geçmişte diğer marka şampuanlardan zarar gören saçlarıma çok iyi geldi. Saçları yumuşacık yapıyor, artık şampuanımı buldum diyebilirim.

👤 M**T**: şampuan güzel, saçlarımı pamuk gibi yapıyor nemlendiriyor, güzel koku bırakıyor, boyalı, kıvırcık ve zor taranan saçlar için tavsiye ederiim. ben çok rahatladım. Hem saçlarım rahat ediyor hem de ben

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Şampuan MarkalarıKepek Şampuanı
Kuru Saçlar İçin ŞampuanDökülme Karşıtı Şampuan
Tuzsuz ŞampuanCanlandırıcı Şampuan
Parlatıcı ŞampuanDoğal Şampuan
Kuru ŞampuanSaç Uzatıcı Şampuan
Ozon ŞampuanSarımsaklı Şampuan
Yağlı Saçlar İçin ŞampuanMor Şampuan
Keratin ŞampuanBebek Şampuanı

Boyalı saçlar hangi tür şampuan tercih etmelidir?

Boyalı saçların ekstra bakıma ihtiyaç duyduğu bilinen bir gerçekliktir. Çünkü işlem görmüş ve saç tellerinin ph değerleri değiştirilmiştir. Bunun neden olacağı sorunların arasında saçların yanması, kırıklar, elektriklenme, dökülme olacağı gibi bunların iyileştirilmesi de sizlerin elindedir. Öncelikli olarak şampuandan başlanması gerektiğinden sizlere yardımcı olmak amacıyla yukarıda sizler için derlediğimiz en iyi 15 boyalı saçlar için şampuanlara göz atabilirsiniz. Şampuan en çok kullandığımız ürün olduğu için en önemli olan da budur. Böylece saçlarınızın temel bakımını duşta başlatabilirsiniz.

Boyalı saç bakımı nasıl olmalıdır?

İşlem gören saçlarınızın bakımı da titiz bir şekilde olmalıdır. Bu işlemleri kuaförde yaptırabilirken aynı şekilde evde de yapabilirsiniz. Öncelikle saçlarınızı kurutmayan ve boyalı saçlara özel şampuan seçin. Böylece değişen ph değerinizi dengeleyebilirsiniz. Renk koruyucu şampuanlar hem daha az saçlarınızı boyamanızı sağlar hem de ilk günkü gibi canlılığını korur. Maske ve kremler kullanın. Kendinize özel saç maskeleri ve kremler alarak evinizde kolayca bakım yapabilirsiniz. Olabildiğince güneşin zararlı ışınlarından uzak durun, böylece saç telleriniz daha korunmuş olacaktır. Çok sıcak sudan uzak durun ve ısı koruyucu ürünler kullanın. Böylece kolayca evde de bakım yapabilirsiniz.

Sarı saçlar hangi şampuanı kullanmalıdır?

Sarı saçların kurtarıcısı olan mor şampuanlardır. Çünkü sarı saça ulaşmak için oldukça zor yollardan geçmek durumundasınız. Saçlarınızda yansıma renklerin olması da çok olası durumlardan biridir. Bu durumu düzeltmek için de kurtarıcı olan mor şampuanlardır. Hemen etkisini görürsünüz ve düzenli kullanıldığı takdirde kuaför aranız daha da açılabilir. Sizlere uygun olabileceğini düşündüğümüz ve sizler için derlediğimiz turunculaşma karşıtı 15 en iyi şampuan yazımıza da göz atabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.