Dünyada Eşi Benzeri Olmayan 10 Romantik Restoran

Romantik bir akşam yemeği kadar aşık olduğunuz kişiyi mutlu edecek ne vardır ki? Bu içeriğimizde sizler için dünyadaki en romantik restoranları bir araya getirdik. İşte dünyanın dört bir yanındaki romantik restoranlar!
Dünyada Eşi Benzeri Olmayan 10 Romantik Restoran

Dünyadaki En Romantik 10 Restoran 

Sevdiğiniz ve aşık olduğunuz kişiyle mum ışığında yenilen bir akşam yemeğinden daha romantik bir şey yoktur. Ancak bu deneyimin kalitesi, genellikle seçtiğiniz restoranın konumuna ve lokasyonuna bağlıdır. Eminiz ki yaşadığınız şehirde çok romantik bulduğunuz bir restoran vardır ve özel günleriniz için aklınızda hep bir alternatiftir. Fakat biz bu içeriğimizde ufkunuzu genişletip, sevdiğiniz kişiyle romantik bir akşam yemeği yiyebileceğiniz dünyanın en iyi restoranlarını bir araya getirdik. Nefesinizi kesecek güzellikteki bu 10 restoranı şimdi hep birlikte daha yakından görelim.


1. On The Rocks - St Barths

St Barths'daki Eden Rock Hotel, dünyanın en nefes kesen konumdaki restoranlarından biri olan On The Rocks'a ev sahipliği yapmaktadır. Bu otel, kıyı şeridi üzerinde kayalık bir gezinti yolu kıyısında yer almaktadır ve Karayip Denizi'nin nefes kesen manzarasını gözler önüne sermektedir. Deniz ürünlerinde uzmanlaşmış lüks menüsü manzaranın arkasında kalsa da muhteşem bir gece içn kesinlikle afiyet doludur.

on-the-rocks---st-barths.jpg


2. Sheesh Mahal - Hindistan

Hindistan'da bulunan Sheesh Mahal, kıyının hemen yanında bulunan bir başka muazzam restorandır. Leela Palace Hotel'in bir parçası olan Sheesh Mahal, ışıklandırılmış göl manzarası eşliğinde sizi muhteşem bir romantizme sürükleyecektir.

sheesh-mahal.jpg


3. Grotta Palazzese - İtalya

Fotoğrafta da gördüğünüz gibi İtalya'da bulunan bu restoranın romantizmini anlatmamıza pek de imkan yok. Bir uçurumun dibinde yenen romantik bir akşam yemeği, aşık olduğunuz kişi için kesinlikle unutulmaz bir deneyim olacaktır. Adriyatik Denizi'ne bakan manzarası ve kayalarla ucaklaşan dalgaların sesiyle İtalyan mutfağının tadını çıkarın.

grotta-palazzese.jpg


4. Le Jules Verne - Paris

Dünyanın en romantik şehri Paris'te bulunan Le Jules Verne, dünyanın en ikonik yapılarından biri olan Eyfel Kulesi'nde yer almaktadır. Paris'in nefes kesen manzarasını izleyerek Fransız mutfağını deneyimlemek romantizmin eşsiz bir örneği olacaktır.

le-jules-verne.jpg


5. Ithaa Undersea Restoran - Maldivler

Fark yaratan romantik bir restoran arıyorsanız, Maldivlerdeki Ithaa Undersea Restaurant kesinlikle akla gelen ilk yer olmayı hak ediyor. Hint Okyanusu'nun 16 metre altında yer alan yapı, 270 derecelik bir cam tavana sahip olup, misafirlerin deniz altını izleyerek romantik bir yemek yemesine imkan tanıyor.

ithaa-undersea-restoran.jpg


6. The Hungarian State Opera House - Budapeşte

Macaristan Devlet Opera Binası ile Budapeşte'nin Four Seasons Oteli arasında yapılan anlaşma, şanslı bir kaç kişinin inanılmaz opera binasının sahnesinde, mum ışığında yemek yiyebilmesine olanak tanıyor. Daha da romantik olanı sona sakladık: Konuklar yemeklerine eşlik eden muhteşem bir orkestranın da dinleyicileri olma şansını yakalıyor.

the-hungarian-state-opera-house.jpg


7. The Cliff At Cap - St Lucia

St Lucia'daki Cliff At Cap'daki her masa, inanılmaz denizi görmektedir. Bu restoranın her masasında aynı romantizmi yaşayabiliyorsunuz. Denizin kenarına inşa edilmiş ahşap teras, özel konumu ve ihtişamıyla o günün şanslı çiftine unutulmaz anlar yaşatıyor.

the-cliff-at-cap.jpg


8. Eagle's Eye Restoran - Kanada

Deniz seviyesinden 7.700 feet yükseklikte, Eagle's Eye bu listede hiç şüphesiz ki en yüksek restorandır. Rocky Dağları'nın karla kaplı zirvesinde romantik bir akşam yemeği sunan bu restoran kışın evlilik teklifi edilebilecek en güzel restoranlardan birisidir.

eagles-eye-restoran.jpg


9. Ristorante Aroma - Roma

Roma, gezegendeki en romantik şehirlerden biri olarak bilinir. Ristorante Aroma, şehrin tam kalbinde bir çatı katında yer almaktadır ve siz yemeğinizi yerken Roma'nın muhteşem silüetini ayaklarınızın altına serer.

ristorante-aroma.jpg


10. The Tides Restaurant - Barbados

Tides, Barbados'taki en iyi restoranlardan sadece biri değil, aynı zamanda en romantik olanlardan biridir. Asya dokunuşlarıyla deniz ürünlerinin tadını çıkarırken konuklar Karayip Denizi’ne daha yakından bakma fırsatını yakalarlar. Tides'in en etkileyici özelliği, gerçek canlı ağaçların zeminden tavana doğru uzandığı bir dekora sahip olmasıdır.

the-tides-restaurant.jpg

NeOldu.com / Sosyal Fayda


Önerilen İçerik: Boğazda Romantik Akşam Yemeği Mekanları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.