Bulmacalarla Dolu En İyi 12 Disney+ Suç Filmi | 2024

Cinayetlerden gizemli bulmacalara kadar her şeyi bünyesinde barındıran filmlere hazır olun. Disney+'da yer alan en iyi 12 suç filmini sizler için derledik.
Bulmacalarla Dolu En İyi 12 Disney+ Suç Filmi | 2024

Cinayetler, uyuşturucu çeteleri, birbirleri ile bağlantılı ipuçları ve birbirleri ile bağlantılı suçlular... Her birinin dünyasında yer edinmeye hazır olun. Sizler için Disney+'da yayınlanan en iyi suç filmlerini derledik. Listemizde yer alan filmleri izlerken kendinizi suçlarla dolu bir evrende bulacaksınız. 

İşte en iyi 12 Disney+ Suç Filmi...

1. Zor Ölüm: Ölmek için Güzel Bir Gün

Disney+ Suç Filmleri
John, asi oğlu Jack'e yardım etmek için Moskova'ya gider ve orada ilk kez yabancı topraklarda kendini bulunur. Bu sırada, Jack'in gerçekte bir CIA ajanı olduğunu ve bir nükleer silah soygununu durdurmaya çalıştığını John asla bilemez. İki McClane, Rus yeraltı dünyasının peşinde ve savaş için geri sayımla mücadele ederken, farklı yöntemlerini kullanmaları gerekecektir.

TürAksiyonGerilimSuç
IMDb5,2
Gösterim
Tarihi
2013
YönetmenJohn
Moore
OyuncularBruce
Willis
Jai
Courtney
Sebastian
Koch

2. Bad Company

Disney+ Suç Filmleri
Jake, bir görev için İstanbul'a gönderilir ve orada, kendisini kontrol etmeye çalışan bir CIA ajanı olan Kevin Pope ile karşılaşır. Jake, Pope'un ölümcül bir görevi tamamlaması için yardım etmek zorundadır. Ancak bu görev onların hayatlarını ve aşklarını tehlikeye atar.

TürAksiyonSuçGerilim
IMDb5,6
Gösterim
Tarihi
2002
YönetmenJoel
Schumacher
OyuncularAnthony
Hopkins
Chris
Rock
Mattheew
Marsh

3. Butch Cassidy and the Sundance Kid

Disney+ Suç Filmleri
Butch ve Sundance Yıldızı Batan Banka soygunlarıyla tanınır ve film, onların güneybatı ABD'sindeki soygunlarından sonra, Kuzey Amerika'ya kaçtıkları ve orada bir seri soygun yaptıkları dönem onların son yolculuklarıdır. Ve yasa dışı faaliyetlerini takip eden ikili sonuçlarına da odaklanmaya başlarlar.

TürBiyografiSuçDram
IMDb8,0
Gösterim
Tarihi
1969
YönetmenGeorge
Roy Hill
OyuncularPaul
Newman
Robert
Redford
Katharine
Ross

4. Nightmare Alley

Disney+ Suç Filmleri
Carlisle, sirkteki bir büyücünün yardımıyla kendisini psikolog olarak tanıtır ve insanların sırlarını çalarak para kazanmaya başlar. Ancak, bir gün kendisini bir psikiyatrist olan Lilith Ritter ile karşılaşır ve onun yardımıyla gerçek bir psikolog olmayı öğrenir. Carlisle aynı zamanda, sirkte çalışan bir güzel kadın olan Molly ile de ilişki kurar. Ancak, Carlisle'ın geçmişi onu yakalayınca, tüm hayatı değişmeye başlar.  

TürSuçDramGerilim
IMDb7,0
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenGuillermo
Del Toro
OyuncularBradley
Cooper
Cate
Blachett
Toni
Collette

5. Trance

Disney+ Suç Filmleri
Simon, bir müze soygununda bir tablo çalarken, Franck tarafından vurulur ve tablonun nerede olduğunu asla hatırlamaz. Franck, Simon'u bir hipnoterapist olan Elizabeth Lamb ile bir araya getirir ve ona tablonun nerede olduğunu hatırlatması için hipnotik terapi uygular. Lakin terapinin süresçinde, Simon'un geçmişiyle ilgili sırlar ortaya çıkar. Artık hiçbir şey kontrol halinde değildir.

TürSuçDramGizem
IMDb6,9
Gösterim
Tarihi
2013
YönetmenDanny
Boyle
OyuncularJamse
McAvoy
Rosario
Dawson
Vincent
Cassel

6. Stuber

Disney+ Suç Filmleri
Stu, bir gün Vic'in taksi şoförü olur ve onu bir çetenin peşine düşmek için, Los Angeles'taki bir kaçış turuna çıkarması için ikna etmeye çalışır. Vic’in sert ve katı bir polis olması her şeyi zorlaştırmaya başlar. Stu ve Vic, çetenin peşine düşerken, birbirlerine bağlı hale gelirler ve aralarında bir hayal edilenden de büyük bir dostluk oluşur.

TürAksiyonKomediSuç
IMDb6,2
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenMichael
Dowse
OyuncularDave
Bautista
Kumjail
Nanjiani
Mira
Sorvino

7. Abraham Lincoln: Vampire Hunter

Disney+ Suç Filmleri
Lincoln'ün çocukluğundan itibaren, vampirlerin varlığını bildiğini ve onlarla savaştığını anlatılmıştır. Lincoln, birkaç vampir tarafından ailesi öldürüldükten sonra, vampirlerle savaşmak için eğitilmeye başlar ve bir vampir avcısı olur. Lincoln vampirleri öldürmek üzere hareket ediyor olsa da ABD altında var olan nedeni bilinmeden vampirleri korumaya başlar.

TürAksiyonFantastikSuç
IMDb5,9
Gösterim
Tarihi
2012
YönetmenTimur
Bekmambetov
OyuncularBenjamin
Walker
Rufus
Sewell
Dominic
Cooper

8. Danışman

Disney+ Suç Filmleri
Danışman, zengin ve başarılı bir avukattır ve nişanlısıyla evlenmek üzeredir. Ancak Westray adında bir aracının karıştığı bir uyuşturucu komplosuyla karşılaşır ve her şey kötüleşmeye başlar. Uyuşturucu ticaretinin gerçekleri ortaya çıkarken hedefler ortadan kaldırılmaya başlar. Danışman, kendisini ve müstakbel gelinini bu karmaşık durumdan koruma görevine odaklamaya başlar.

TürSuçDramGerilim
IMDb5,4
Gösterim
Tarihi
2013
YönetmenRidley
Scott
OyuncularMichael
Fassbender
Penelope
Cruz
Cameron
Diaz

9. 60 Saniye

Disney+ Suç Filmleri
Randall, araba hırsızıdır ve küçük kardeşinin hayatını kurtarmak için, suç lordu Ray Calitri'nin talimatı olarak, üç günden daha az bir süre içinde elli adet değerli süper araba çalmak zorundadır. Bu zor görevi yerine getirebilmek için eski çetesi, bilgili akıl hocası Otto, eski dostları Sphinx ve Donny, isteksiz eski kız arkadaşı Sway ve teknolojiden anlayan genç hırsızlardan oluşan bir ekibini toplar. Ancak polis, onların peşine düşmüştür ve Memphis'in mükemmel araba soygununu gerçekleştirip gerçekleştirmeyeceği bilinmez.

TürAksiyonSuçGerilim
IMDb6,5
Gösterim
Tarihi
2000
YönetmenDominic
Sena
OyuncularNicolas
Cage
Angelina
Jolie
Giovanni
Ribisi

10. Doğu Ekspresinde Cinayet

Disney+ Suç Filmleri
Dünyanın en iyi dedektifi Hercule Poirot, Doğu Ekspresi ile seyahat eder. Ancak, tren bir çığ nedeniyle yanlışlıkla durur ve Poirot, trendeki bir cinayetin planlandığını ve bu cinayeti işleyebilecek bir kişinin bulunduğunu öğrenir. Poirot, bu trendeki cinayeti çözmeye çalışır ve olayın gerçeklerini ortaya çıkarmaya çalışır.

TürSuçDramGizem
IMDb6,5
Gösterim
Tarihi
2017
YönetmenMenneth
Branagh
OyuncularKennet
Branagh
Penelope
Cruz
Willem
Dafoe

11. No Exit

Disney+ Suç Filmleri
Genç bir kadın, rehabilitasyondan kaçarak hasta annesini ziyaret etmek için bir araba çalar. Ancak, kar fırtınası sırasında bir dağ dinlenme yerinde bir grup insanla mahsur kalır. Genç kadın, içerideki insanlardan biri tarafından kaçırılmış bir çocuğu bulunca ortalık kızışmaya başlar. Grup, aralarında kimin kaçırdığını keşfetmeye çalışırken, korkunç bir ölüm kalım durumuna sokulur.

TürDramGizemSuç
IMDb6,1
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenDamien
Power
OyuncularHavana
Rose Liu
Danny
Ramirez
David
Rysdahl

12. Altıncı His

Disney+ Suç Filmleri
Bir grup genç, bir yılını bir yerde geçirmeyi düşündükleri sırada, orada bulunan bir yerleşim yerinde ölümler meydana geldiğini öğrenir. Grup, ölümlerin nedenini araştırmaya karar verir ve orada yaşayan insanların gizli sırlarını ortaya çıkarmaya çalışmaya başlarlar.

TürDramGizemSuç
IMDb8,2
Gösterim
Tarihi
1999
YönetmenM. Night
Shyamalan
OyuncularBruce
Willis
Haley
Joel Osment
Toni
Collette

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.