Kahkaha Komasına Gireceğiniz En İyi 18 Disney+ Komedi Filmi

Gülmelere doyamayacağınız saatlere hazır olun. Sizler için Disney+'da yer alan en iyi komedi filmlerini derledik.
Kahkaha Komasına Gireceğiniz En İyi 18 Disney+ Komedi Filmi

Gülmelere doyamayacağınız saatlere hazır olun. Sizler için Disney+'da yer alan en iyi komedi filmlerini derledik. İzlediğiniz anda kahkahalara boğulacağınız, gülmekten gözlerinizden yaşlar gelecek olan filmlerin hepsi sizlerle. 

İşte En İyi 18 Disney+ Komedi Filmi... 

1. Crush

Disney+ Komedi Filmleri
Gelecek vadeden genç bir sanatçı, lise koşu takımına katılmak zorunda kalır. Bunun yanında bu takıma katılmak onun için aşık olduğu kızı takip etmeye bir fırsat olarak döner. Lakin çok geçmeden kendisini başka bir yerde bulur. Umulmadık bir takım arkadaşına bağlanırken kendisini bulduğunda gerçek aşkın nasıl bir his olduğunu keşfeder.

TürKomediRomantik
IMDb6,3
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenSammi
Cohen
OyuncularRowan
Blanchard
Auli’i
Cravalho
Isabella
Ferreira

2. Rosaline

Disney+ Komedi Filmleri
Shakespeare’in klasik aşk hikayesi olan Romeo ve Juliet’in farklı bir bakış açısına var mısınız? Romeo’nun yeni aşkı olan Juliet’in kuzeni Rosaline’in bakış açısına hoş geldiniz. Romeo Juliet’le tanışıp onu takip etmeye başladığı anda kalbi kırılan Rosaline, bu durumu engellemek üzere harekete geçmeye başlar.

TürKomediRomantik
IMDb6,4
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenKaren
Maine
OyuncularKaitlyn
Dever
Isabela
Merced
Sean
Teale

3. Buz Devri: Buck Wild’in Maceraları

Disney+ Komedi Filmleri
Ablaları Ellie’den biraz uzaklaşmak için çaresiz kalan, heyecan arayan keseli sıçan kardeşler kendilerine ait bir yer bulmak için yola çıkarlar. Lakin çıktıkları bu yolda aniden kendilerini yeraltındaki devasa bir mağarada kapana kısılmış bulurlar. Tek gözlü, macerayı sevan ve dinozorları avlayan gelincik Buck tarafından kurtardığında birlikte Kayıp Dünya’yı keşfetmeye başlarlar.

TürAnimasyonMaceraKomedi
IMDb4,3
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenJohn
C. Donkin
OyuncularUtkarsh
Ambudkar
Sean
Kenin
Jake
Green

4. Aile Hükümeti

Disney+ Komedi Filmleri
Salih, Elaldı köyüne atanan genç bir öğretmendir. Köydeki yeni hayata alışmak başlarda zor gelse de kötün güzeller güzeline aşık olunca işler biraz da olsa hafifler. Salih’in en büyük korkusu, akraba evliliklerin yaygın olduğu bu yerde Zeynep’in de bir akrabası ile evlenecek olmasıdır.

TürKomedi
IMDb3,4
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenBurak
Demirdelen
OyuncularAlper
Saldıran
Aslıhan
Malbora
Mehmet
Yıldırım

5. Bebek Firarda

Disney+ Komedi Filmleri
Bebek Bink daha fazlasını isteyemezdi. Sevgi dolu ebeveynleri, büyük bir malikane hayatı ve her gün gazetenin sosyal sayfalarında yer almak… Ne yazık ki, dünyadaki herkes ebeveynleri kadar iyi kalpli değildi. Özellikle de gazeteden fotoğrafçıymış gibi davranan üç girişimci adam onu kaçırdığında bu durum daha da ciddileşir. Bink’i başarılı bir şekilde kaçırırlar. Lakin kendilerinde sadece bir adım önce olan Bink, kendisini kaçıranlara zor anlar yaşatır.

TürKomediMaceraPolisiye
IMDb6,1
Gösterim
Tarihi
1994
YönetmenPatrick Read
Johnson
OyuncularLara Flynn
Boyle
Joe
Mantegna
Joe
Pantoliano

6. The Big Year

Disney+ Komedi Filmleri
Üç adam, Yılın Kuşçusu unvanının peşinden gider. Geçen yılda 732 rekoru gören Kenny, yeni emekli Stu Preissler ve hikayeci Brad sizlerle. Kenny’nin karısı bebek istiyor, Stu’nun şirketinin ona çok ihtiyacı var ve 36 yaşında boşanmıl olan Brad’in cesaret verici bir annesi bulunuyor. Kıtayı boydan boya geçtiklerinde ise, göz modellerini takip ederler ve kuşları yere düşmeye zorlayan fırtınalara yönlendirirler. Sonuçta amaçları ne pahasına olursa olsun ödülü kazanmaktır.

TürKomedi
IMDb6,2
Gösterim
Tarihi
2011
YönetmenDavid
Frankel
OyuncularOwen
Wilson
Jack
Black
Steve
Martin

7. Patron Mutlu Son İstiyor

Disney+ Komedi Filmleri
Patronu, Sinan’ı bir film senaryosu yazması için Kapadokya’ya gönderir. Lakin bu senaryonun tek bir şartı vardır ki o da mutlu son olmasıdır. İlhamını bulmak için bekleyen Sinan, kendisini bir anda Eylül’ün sonra da eski yakın arkadaşı ve yeni düşmanı olan dizi oyuncusu Faruk’un karşısında bulur.

TürKomediRomantik
IMDb6,0
Gösterim
Tarihi
2014
YönetmenKıvanç
Baruönü
OyuncularTolga
Çevik
Ezgi
Mola
Murat
Başoğlu

8. Aman Tanrım

Disney+ Komedi Filmleri
New York’da bir televizyon muhabiri olan Bruce, popülaritesine ve kız arkadaşı Grace’in sevgisine rağmen hayattan hiç hoşnut değildir. Hayatının en kötü gününün sonunda, Bruce öfkeyle Tanrı’yla alay eder ve bu duruma öfkelenen Tanrı ona karşılık verir. Tanrı insan biçimine bürünerek Bruce’a ilahi güçler bahşeder.

TürKomediFantastik
IMDb6,8
Gösterim
Tarihi
2003
YönetmenTom
Shadyac
OyuncularJim
Carrey
Jennifer
Aniston
Morgan
Freeman

9. Coyote Ugly

Disney+ Komedi Filmleri
20’li yaşlarının başındaki Violet, bir kızın söz yazarı olma hayalini gerçekleştirebileceğini göstermek için New York’a gider. Coyote Ugly ismindeki bir gece kulübünde bar hizmetçisi olarak günlük işlerde çalışan Violet’in amacı hala kaliteli sözler yazabilmektir. Müşterilerini kışkırtan ve haylazlıklarıyla basını kışkırtan, becerikli kadınlardan oluşan bir ekibin içerisine girdiğinde ise işler değişmeye başlar.

TürKomediDramMüzikal
IMDb5,7
Gösterim
Tarihi
2000
YönetmenDavid
McNally
OyuncularPiper
Perabo
Adam
Garcia
John
Goodman

10. Dalgın Profesör

Disney+ Komedi Filmleri
Güzel sevgilisi Sara ile olan düğününü iki kez kaçıran dalgın profesör Dr. Phillip, Medfield Koleji’ni kapanmaktan kurtarmak için parlak bir icat bulmaya çalışır. Phillip, kendisini Big Bang teorisinin deneylerini sürdürürken bulduğunda Flubber ismini verdiği mucizevi bir elastik maddeyi ortaya çıkartır. Bu buluş, onun mest olmasını sağlar ve evlenememesi için bir sebep olur. Lakin cevaplanmamış sorular her geçen gün yüzeye çıkmaya devam eder.

TürKomediAileBilim Kurgu
IMDb5,3
Gösterim
Tarihi
1997
YönetmenLes
Mayfield
OyuncularRobin
Williams
Marcia
Gay Harden
Ted
Levine

11. Orman Kaçkını

Disney+ Komedi Filmleri
Bebek George bir ormanda uçak kazası geçirip hayatta kalmıştır. Bilge bir maymun tarafından evlat edinilen George maymunlar gibi büyümeye başlar. ABD’li asil kadın Ursula, yetişkin George tarafından safaride ölümden kurtarıldığında ise onunla birlikte yaşamak üzere ormanda kalır. Ursula’nın sevgilisi Lyle onu ve onu kaçıranı ararken, insan ilişkilerinin kurallarını öğrenmeye başlar.

TürAksiyonMaceraKomedi
IMDb5,5
Gösterim
Tarihi
1997
YönetmenSam
Weisman
OyuncularBrendan
Fraser
Leslie
Mann
Richard
Roundtree

12. Galaksinin Koruyucuları

Disney+ Komedi Filmleri
Uzayın en uzak noktalarında gizemli bir küreyi çaldıktan sonra, Dünya’dan Peter, Ronan the Accuser olarak bilinen kötü adam tarafından bir insan avının ana hedefi haline gelir. Peter, Ronan ve ekibiyle savaşmaya ve galaksiyi onun gücünden kurtarmaya yardımcı olmak için galaksiyi kurtarmak için kendisine uzay kahramanlarından oluşan bir ekip kurar.

TürAksiyonMaceraKomedi
IMDb8,0
Gösterim
Tarihi
2014
YönetmenJames
Gunn
OyuncularChris
Pratt
Vin
Diesel
Brafley
Cooper

13. Hope Springs

Disney+ Komedi Filmleri
Sanatçı Colin, hayatının aşkı ve nişanlısı, çekici ve sofistike Vera’nın başka bir adamla evleneceğini öğrendiği gibi Amerika’ya kaçar. Kendisini sanata atarken bir yandan da beklenmedik bir şeyle karşılaşır. Kalbini çalan özgür ruhlu Mandy’yle tanıştığında kendisine bir dert ortağından daha fazlasını bulduğunu hisseder. Ta ki Vera yeniden Colin’in hayatına girene kadar.

TürKomediRomantik
IMDb5,4
Gösterim
Tarihi
2003
YönetmenMark
Herman
OyuncularColin
Firth
Minnie
Driver
Mary
Steenburgen

14. Jungle Cruise

Disney+ Komedi Filmleri
Sayısız hayat kurtarmanın ve başka bir maceraya atılmanın hayalini kuran Dr. Lily, dünyayı değiştirmek için tehlikelerle dolu bir göreve hazırdır. Şık kardeşi MacGregor ile birlikte doktor, hızlı ahşap teknesi LA Quila’daki yılan gibi Amazon Nehri’nde onlara rehberlik etmesi için KaptanFrank’tan yardım ister. Şimdi üçü bulunmayan bir şeyi aramak için acımasız yollardan geçmesi gerekmektedir.

TürAksiyonMaceraKomedi
IMDb6,6
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenJaume
Collet-Serra
OyuncularDwayne
Johnson
Emily
Blunt
Edgar
Ramirez

15. Küçük Gün Işığım

Disney+ Komedi Filmleri
Sheryl, intihara meyilli kardşei Frank’i işlevsiz ve duygusal olarak iflas etmiş ailesinin bağrına basmaktadır. Frank, eşcinseldir. Erkek arkadaşı tarafından reddedilince intihar etmeye kalkışır ve büyük rakibi Rpust’un alanında bir numara olarak tanınır. Sheryl’in kocası Richard ise, başarıya ulaşmak için dokuz adımı kullanarak kendi kendine yardım etmeye çalışıyor. Lakin baktığınızda hepsi birbirinden ezik durumda.

TürKomediDram
IMDb7,8
Gösterim
Tarihi
2006
YönetmenJonathan
Dayton
Valerie
Faris
OyuncularSteve
Carell
Toni
Collette
Greg
Kinnear

16. Babamın Penguenleri

Disney+ Komedi Filmleri
Tom, hayattaki önemli şeyler konusunda hiçbir fikri olmayan başarılı bir iş adamıdır. Ta ki her biri kendine özgü birer kişiliğe sahip olan penguenleri miras alana kadar. Kısa süre içerisinde Tom’un neşesi herkese yansır. New York dairesinde karlı bir harikalar diyarı yapmış olsa da Tom’un dünyasının geri kalanı tamamen yıkılmaya başlar.

TürKomediAileFantastik
IMDb6,0
Gösterim
Tarihi
2011
YönetmenMark
Wates
OyuncularJim
Carrey
Carla
Gugino
Angela
Lansbury

17. Stuber

Disney+ Komedi Filmleri
Stu ismindeki yumuşak huylu bir Uber şoförü, sadist ve kana susamış bir teröristin peşinde olan dedektifi arabasına alır. Kendisini zarar görmeden aklını korumak ve yolcusuyla çalışmak zorunda olduğu üzücü bir yolculuğun içinde bulduğunda ise işler çılgınlaşır.

TürAksiyonKomediSuç
IMDb6,2
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenMichael
Dowse
OyuncularDave
Bautista
Kumail
Nanjiani
Mira
Sorvino

18. Dünya Hali

Disney+ Komedi Filmleri
29 yaşındaki Serdar, hayatına animatör olarak devam eden içine kapanık bir insandır. Ah Güzel İstanbul dergisinde çalışan idealist gazeteci Gizem’e ise uzun bir süredir aşıktır. Lakin Gizem onun varlığını bile bilmez. Serdar, oda arkadaşı Batu ve Masal ile bir iddia sonucu Gizem ile tanışır ve sevgili olmaya karar verirler.

TürKomedi
IMDb4,1
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenÖmer
Can
OyuncularMurat
Dalkılıç
Melis
Sezen
Eren
Hacısalihoğlu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum