Unutmayacağınız En İyi 10 Disney+ Gerilim Filmi | 2024

Vaktinizi değerlendirmeye hazır mısınız? Disney+'da yer alan en iyi gerilim filmlerini sizler için derledik.
Unutmayacağınız En İyi 10 Disney+ Gerilim Filmi | 2024

Vaktinizi değerlendirmeye hazır mısınız? Disney+'da yer alan en iyi gerilim filmlerini sizler için derledik. Listemizde yer alan bu filmleri izlerken tırnaklarını yiyecek ve ekrandan bir dakika bile gözünüzü ayıramayacaksınız. 

İşte en iyi 10 Disney+ gerilim filmi... 

1. Barbarian

Disney+ Gerilim Filmleri
Kasabaya bir iş görüşmesi için gelen genç kadın, gece geç saatlerde Airbnb’deki kiralık dairesine gelir. Evin yanlışlıkla çifte rezervasyon yapıldığı ve yanında garip bir adamın daha kalacağını öğrendiğinde ise işler değişir. Daha iyi yargılamasına karşılık geceyi burada geçirmekte kararlıdır. Lakin çok kısa süre içerisinde evinde kalan diğer kişiden korkacağı şeyler meydana gelmeye başlar.

TürKorkuGizemGerilim
IMDb7,1
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenZack
Cregger
OyuncularGeorgina
Campbell
Bill
Skarsgard
Justin
Long

2. No Exit

Disney+ Gerilim Filmleri
Genç bir kadın rehabilitasyondan kaçar. Hasta annesini ziyaret edebilmek için bir arabasının tellerini çalıştırır ve kar fırtınasının ortasında bir dinlenme tesisinde kendisiyle birlikte bir grup insan da mahsur kalır. Genç kadın, içerideki insanlara ait bir arabadan kaçırılmış olan bir çocuğu bulduğunda ise işler değişmeye başlar. Aralarında kimin kaçırdığını bulmaya çalışırken ölüm kalım yarışı doğar.

TürDramGizemGerilim
IMDb6,1
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenDamien
Power
OyuncularHavana
Rose Liu
Danny
Ramirez
David
Rysdahl

3. Bad Company

Disney+ Gerilim Filmleri
Bir nükleer silah alımı sırasında CIA ajanı öldürüldüğünde, bu ajanın ortağı Oakes, ikiz kardeşi Jake’i işe alır. Jake’in CIA için çalıştığını bir yana bıraktığında, ikiz bir erkek kardeşi olduğundan bile bir haberdir. Jake ikizinin yerini doldurmak için dokuz güne sahiptir. Lakin düşmanlar onun gizli kimliğini öğrenir ve nişanlısını kaçırır. Artık işler ölüm kalım olayına döner.

TürAksiyonKomediGerilim
IMDb5,6
Gösterim
Tarihi
2002
YönetmenJoel
Schumacher
OyuncularAnthony
Hopkins
Chris
Rock
Matthew
Marsh

4. Devlet Düşmanı

Disney+ Gerilim Filmleri
Robert, başkent Washinton D.C.’de çalışan başarılı bir avukattır. Farkında olmadan kendisine Ulusal Güvenlik Teşkilatı’nın planladığı bir cinayetin görüntüsü verilir. Ölümcül NSA ajanı Dean’i gözden düşürmek için elindekini geri almaya çalışmaya başlar.

TürAksiyonGerilim
IMDb7,3
Gösterim
Tarihi
1998
YönetmenTony
Scott
OyuncularWill
Smith
Gene
Hackman
Jon
Voight

5. Hide and Seek

Disney+ Gerilim Filmleri
Annesi küvette intihar ettikten sonra Emily travmatik geçmişini unutmak için yeni bir çevrede yaşamaya başlar. Psikolog David, babası kızının yeni bir arkadaşı olduğunu öğrendiğinde ise bu çocuğu araştırmaya başlar. Ölümcül bir saklambaç oyunu araştırmalar ile başladığında ise işler değişir.

TürKorkuGizemGerilim
IMDb5,9
Gösterim
Tarihi
2005
YönetmenJohn
Polson
OyuncularRobert
De Niro
Dakota
Fanning
Famke
Janssen

6. Nightmare Alley

Disney+ Gerilim Filmleri
Karizmatik ama talihsiz olan Stanton, falcı Zeena ve eski mentalist olan kocası Pete ile dostluk kurduğunda işler garipleşir. Stanton’u başarıya götürecek olan sırlarla dolu şovun varlığı ortaya çıktığında ise elit zenginleri dolandırmak üzere harekete geçerler. Stanton, gizemli bir psikiyatron yardımıyla tehlikeli bir kodamanı dolandırmayı çalıştığında ise rakipler değişmeye başlar.

TürSuçDramGerilim
IMDb7,0
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenGuillermo
del Toro
OyuncularBradley
Cooper
Cate
Blanchett
Toni
Collette

7. The Night House

Disney+ Gerilim Filmleri
Kocasının ölümüyle baş etmeye çalışan Beth, onun için inşa ettiği göl kenarındaki evinde tek başına kalmıştır. Bu olayla elinden geldiğince baş etmeye çalışır lakin gördüğü kabusları onu rahatsız etmeye başlar. Arkadaşlarının bütün uyarılarına rağmen gerçekleri bulma çabasına girdiğinde ise kocasının ondan sakladığı sırları öğrenmeye başlar.

TürKorkuGizemGerilim
IMDb6,5
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenDavid
Bruckner
OyuncularRebeca
Hall
Sarah
Coldberg
Vondie
Curtis-Hall

8. The Village

Disney+ Gerilim Filmleri
Mükemmel gibi görünen bir köyün altında birbirine sıkı sıkıya bağlanmış bir topluluk bulunmaktadır. Lakin bu topluluğun da gözünü korkutan bir yaratık ormanda gezinmektedir. Şeytanı ve sezgisel güç, o kadar yıldırıcıdır ki, hiç kimse köyün sınırlarının ötesine geçmeye çalışmaz. Lakin meraklı Lucious kasabanın sınırlarını aşık bilinmeyene adım attığında işler değişir.

TürDramGizemGerilim
IMDb6,6
Gösterim
Tarihi
2004
YönetmenM. Night
Shyamalan
OyuncularSigourney
Weaver
William
Hurt
Bryce Dallas
Howard

9. Gizli Gerçek

Disney+ Gerilim Filmleri
Dr. Norman’ın ve güzel eşi Claire’e ihanet etmesinin ardından koca 1 yıl geçmiştir. Claire gerçeği bilmiyorken ve yasak aşk bitmişken, Norman’ın yaşamı ve evliliği mükemmel görünür. Claire kendisine evde gizemli sesler duyduğunu söylediğinde ise eşinin düşündüklerinin bir hayal ütünü olduğunu söyler. Lakin Claire gerçeğe yaklaştıkça hayaleti görmezden gelmeyi keser.

TürDramKorkuGerilim
IMDb6,6
Gösterim
Tarihi
2000
YönetmenRobert
Zemeckis
OyuncularHarrison
Ford
Michelle
Pfeiffer
Katharine
Towne

10. Trance

Disney+ Gerilim Filmleri
Bir çeteye karışan güzel sanatlar müzayedecisi, kayıp bir tabloyu kurtarmak için hipnoterapistle güçlerini birleştirir. Hipnotik telkin arasındaki sınırlar bulanıklaşmaya başladığında ise riskler daha da artar ve herkesin hayatı ölüm kalım savaşına döner.

TürSuçDramGerilim
IMDb6,9
Gösterim
Tarihi
2013
YönetmenDanny
Boyle
OyuncularJames
McAvoy
Rosario
Dawson
Vincent
Cassel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.