Asus'tan Cepte Taşınabilir Bilgisayar

Dünyanın en büyük bilgisayar üreticisi olarak görülen Asus, yeni mini bilgisayarını tanıttı.
Asus'tan Cepte Taşınabilir Bilgisayar

IFA Fuarı'yla birlikte devlerin savaşları da sürüyor. Birbirlerine güç gösterisi yapan firmalar iddialı ürünlerini misafirlerle buluştuyor ve insanları kendilerine çekmeye çalışıyor.

IFA’nın en çok kullanılan firmalarından bir tanesi de Asus oldu. Ürettiği yeni cep bilgisayarıyla mini bilgisayar pazarındaki yerini artırmaya çalışan Asus ziyaretçileri de büyüledi. Bir harici bellek boyutunda olan kaybolma riski dahi bulunan mini bilgisayara talep, yetkilileri sevindirdi.

Asus Vivo Stick

Vivo Stick adı verilen yeni mini bilgisayar dünyanın en küçük Windows 10’lu bilgisayarı olarak tanıtıldı. Tasarımı ve boyutundan dolayı rahatlık USB ile karıştırılabilecek cihaz 138x15x14 boyutlarına sahip. Sadece 70 gram ağırlığında olan Vivo Stick üç farklı renkle kullanıcılarını bekliyor.

Performans özellikleri olarak da dikkatleri toplayan Vivo Stick gücünü Intel firmasının yeni işlemcisi olan Cherry Trail Atom’dan alıyor. 2GB RAM’i bulunan cihaz üzerinde USB 3.0 bağlantısını da bulunduruyor.

Asus Vivo Stick

Bağlantı gücünü ise ufak microUSB’den alan cep bilgisayarı küçük gövdesinde kulaklık girişine ve hoparlöre de sahip. Bluetooth 4.0 bağlantısı da bulunan bilgisayar kullanıcılarını bekliyor.

Yurt dışında bu sene sonunda satışa çıkartılacak olan Vivo Stick satış fiyatı etiketi ise 99 dolar olarak belirlenmiş.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.