Yeni Şipşak Fotoğraf Makinesi; Snap

Polaroid firması yeni şipşak fotoğraf makinesini görücüye çıkarttı.
Yeni Şipşak Fotoğraf Makinesi; Snap

Amerikalı fotoğraf makinesi firması Polaroid yepyeni şipşak fotoğraf çekmeyi sağlayan cihazını tanıttı.

Akıllı telefonların kamera özelliklerinin artmasıyla fotoğraf makinelerine olan ilgi hayli azaldı. Profesyonelin dışında artık çokça kullanılmayan fotoğraf makinelerine taze bir soluk vermeyi hedefleyen Polaroid yepyeni şipşak fotoğraf makinesini duyurdu.

Polaroid de IFA Fuarı’nda kendini görücüye çıkartan firmalar arasında oldu. Diğer şipşak makinelerden mürekkep farkı olan Snap adı verilen cihaz görenlerin hayli dikkatini çekti.

Snap

10 megapiksel kamera taşıyan cihaz kompakt haliyle görenleri şaşırttı. Oldukça küçük boyutta olan Snap 5,06x7,62 fotoğrafların çıktılarını üzerinden verebiliyor. Böylece kullanıcılarının özel anlarını fotoğrafçılarda ya da yazılarda çıkartmasını engelliyor.

Standart şipşak fotoğraf makinelerinin kullandığı mürekkep yerine Snap Zero Ink baskı tekniğini kullanıyor. Açılıp kapanabilen vizörü bulunan makinede üç farklı çekim modu yer alıyor ve renkli, siyah beyaz ve vintage çekimleri rahatlıkla yapabiliyor.

Snap

Snap 32GB microSD kart desteğine de sahip. Böylece fotoğraflarını sık sık silmek zorunda kalmıyorsunuz. Tek olumsuz yanı olarak ise internet bağlantısının olmaması gösteriliyor. Bastığınız fotoğrafları bilgisayar ortamında görmenizi de sağlayan Snap misafirlerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Polaroid firmasından yapılan açıklamaya göre Snap yıl sonuna doğru yurt dışında satışa sunulacak ve fiyat etiketi de 99 dolar olacak.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.