Yeni Nesil Canon Makineler Kablosuz şarj Olacak

Dünyanın önde gelen fotoğraf makinesi ve kamera markası Canon fotoğraf makinelerini kablosuz olarak şarj edebilen yeni cihazını tanıttı.
Yeni Nesil Canon Makineler Kablosuz şarj Olacak

Gelişen teknolojiyle birlikte firmalar ürünlerini ilerletmeye devam ediyor. Kablosuz şarj teknolojinin yeni yeni başlamasının ardından fotoğraf makineleri üzerindeki ilk etkisi Canon’dan geldi. Japonya merkezli teknoloji devi fotoğraf makinelerini kablosuz şarj edebilen yeni cihazını duyurdu.

Geçtiğimiz Ocak ayında tüm fotoğrafları ve filmleri tek bir yerde depolamaya, görüntülemeye ve paylaşmaya imkan sunan Connect Station CS100’ü tanıtan Canon şimdi de kullanıcılarının karşısına yepyeni bir cihazla çıktı.

Canon Connect Station

Yeni cihazın adı henüz açıklanmazken diğerlerinden ayrılan tarafı kablosuz şarj yeteneği oldu. Cihazın önümüzdeki senelerde yayınlanacak olan PowerShot cihazlarla da uyumlu olarak çalıştığı açıklandı. Cihazın tanıtımı ise yeniden dizayn edilen EOS 760D ve EOS M3 fotoğraf makineleri ile yapıldı.

Yeni tanıtılan istasyonun tasarımı ise dikkatleri üzerine çekti. Kare formatında olan cihaz üzerinde bir de ekran bulunduruyor. Ekran üzerinden saat, tarih ve şarj olan makinenin pil durumu kullanıcılara yansıtılıyor.

Canon Connect Station

Kablosuz şarj yeteneği dışında ise tıpkı bir önceki modelde olduğu gibi özellikler bulunacak. Cihaz kablosuz görüntü aktarmayı da yeni geliştirmeyle kullanıcılarına sunacak. Üzerine konulan cihazların görüntü depolamasına izin veren istasyon bunun için 1 TB kapasitesinde depolama alanı bulunduruyor. Böylece kullanıcıların hafıza sorununu yaşamaması amaçlanıyor.

Cihaz üzerindeki makinenin görüntülerini de HDMI bağlantı sayesinde televizyonunuza da aktarabilecek. Aynı zamanda 4K görüntü oynatma ve bulut servislerine de açık olan istasyon son derece kullanışlı gözüküyor.

Canon Connect Station

Canon’un yeni tanıttığı Connect Station’ın ne zaman piyasaya çıkacağı ve nasıl bir fiyat etiketine sahip olacağı ise şu an için bilinmiyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.