Sony Yeni Fotoğraf Makinesini Duyurdu

Teknoloji devi Sony 4K çekim yapabilen yeni profesyonel fotoğraf makinesi a7s II’yi tanıttı.
Sony Yeni Fotoğraf Makinesini Duyurdu

Teknolojinin ilerleyişi hız kesmeden devam ediyor. Son olarak görüntü kalitelerine yansıyan 4K teknolojisi fotoğraf makineleri ve akıllı cihazlar üzerinde kameralara yön vermeye başladı.

Sony akıllı cihazlar üretmeye devam ederken farklı segment olan fotoğraf makinelerinin de geliştirilmesine ve üretimine hız kesmeden devam ediyor. Son olarak düşük ışık performansıyla kendine hayran bırakan fotoğraf makinesi a7s’i duyuran Sony şimdi de serinin ikinci cihazı olan a7s II’yi duyurdu. Fotoğraf dünyasına yeni makinesiyle bomba gibi bir giriş yapan firma kullanıcılarını da böylece etkilemeyi başardı.

Sony a7s II

Bir önceki modeli gibi ses getiren a7s II 5 eksenli görüntü sabitleme teknolojisiyle geliştirildi. Bu da yeni cihazın fotoğraf ya da video çekimi sırasında titreşimi minimum düzeye indirmesini sağlayacak. Ayrıca 4K teknolojisine sahip cihaz son derece kaliteli görüntüler sunacak. XAVC S formatında çekim yapan a7s II 30p kalitesinde 4K çözünürlüğünde video kaydı yapabiliyor hem de bu özelliğini harici bir cihaza ihtiyaç duymadan sağlıyor. Ayrıca Full HD çözünürlüğünde çekim yapabilen makine saniyede 120 kare yakalayabiliyor.

Sony a7s II

Üzerinde 12,2 megapiksel sensör bulunan cihaz 35mm Exmor FF tam kare CMOS özelliği sunuyor. Tıpkı bir önceki cihaz gibi BIONZ X işlemcisi kullanılan cihazın bu sayede düşük ışıkta ISO ışık hassasiyeti 409.600’e varıyor. Makinede kaplamasını ZEISS T’nin oluşturduğu XGA OLED Tru-Finder tamamıyla elektronik vizör bulunuyor ayrıca a7s II üzerinde 169 noktalı yeni ve otomatik netleme sistemini de üzerinde barındırıyor.

Sony a7s II

Cihazın bağlantı seçeneklerini ise Wi-Fi ve NFC oluşturuyor. Bu sayede kablosuz olarak akıllı cihazlara rahatlıkla fotoğraf aktarımı yapabiliyor. Böylesine üstün özelliklere sahip cihazın fiyat etiketinde ise 3.400 euro yazıyor ve sadece gövdesi bu fiyata satılıyor. Sony a7s II’nin satışına ise Kasım ayında başlanması bekleniyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.