Laptop Ekranları AirBar ile Dokunmatik Olacak

Laptop ekranınızı dokunmatik ekrana çevirecek olan sihirli bir dokunuş mu arıyorsunuz? AirBar, istediğiniz sihirli olan o dokunuşa sahip. AirBar ile ilgili tüm detaylar haberimizde...
Laptop Ekranları AirBar ile Dokunmatik Olacak

Dokunmatik ekrana sahip olan laptoplar oldukça kullanışlı oluyor. Ancak yüksek fiyatı yüzünden pek tercih edilmiyor. Neonode adlı şirket buradan yola çıkarak laptop ekranlarını dokunmatiğe çeviren AirBar’ı geliştirdi. Artık AirBar ile teorik olarak bütün laptop ekranları dokunmatik olacak.

airbar-cihaz.jpg

AirBar Nasıl Çalışır?

AirBar’ın çalışması son derece basit. Monitörün önüne cihazı koyuyorsunuz ve ardından monitörünüzü görünmez bir mavi ışık şeridi kaplıyor. Ardından gövdeyi monitörünüzün altına koyup USB ile bilgisayarınıza bağlıyorsunuz. Yapacağınız el hareketlerinizi direkt olarak algılayan AirBar, yapmak isteyeceklerinizi direkt olarak ekran üzerinde uyguluyor. Ayrıca AirBar, elinizde eldiven, çubuk gibi şeylerle de rahatlıkla kullanılabiliyor.

airbar-cihaz-001.jpg

AirBar'ın Fiyatı

AirBar, Windows 7-8 ve 10 işletim sistemine sahip kullanılabilecek. 15.6 inçlik bir görüntülemeye sahip alanına sahip. 24 Ocak 2016’da Las Vegas’ta düzenlenecek olan CES fuarında Neonode şirketi AirBar’ın tanıtımını yapacak. Ardından piyasaya 49 dolardan satışa çıkacak.

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.