Anket Doldurarak Para Kazanmak Mümkün mü?

Özellikle evlerde olduğumuz pandemi sürecinde, ek gelir kaynağı elde etmek isteyen herkes internetten para kazanma yollarını araştırmıştır.
Anket Doldurarak Para Kazanmak Mümkün mü?

Özellikle evlerde olduğumuz pandemi sürecinde, ek gelir kaynağı elde etmek isteyen herkes internetten para kazanma yollarını araştırmıştır. Yazımızda en popüler yöntemlerden olan anket doldurarak para kazanma yöntemini inceleyeceğiz.

Büyük markalar ve firmalar, ürünleri ya da hizmetleri hakkında geri bildirim almak adına anketlere ihtiyaç duyarlar. Bu anketler vasıtasıyla, markalar ya da firmalar ürünleri hakkında geri bildirime sahip olurken, siz de internet üzerinden ankette sorulan sorulara dürüst bir şekilde cevap vererek para kazanmaya başlayabilirsiniz.

Pandemiyle birlikte, Türkiye ve dünyada internetten para kazanma seçenekleri arasında en popüler kullanılan yöntemlerden biri de anket doldurarak para kazanmaktır. Ülkemizde çok sayıda anket üzerinden para kazandırmaya yönelik web sitesi bulunmasa da eğer hayaliniz zengin olmak değil de pasif gelir elde etmekse katılabileceğiniz birçok yurt dışı anket doldurma sitesi mevcuttur. Bu platformların büyük bir bölümü anket başına ödeme yapmakta ve belirlenen alt limite ulaşan üyelerine ödeme yapmaktadırlar. Yazımızın ilerleyen bölümlerinde internetten anket doldurarak para kazanabileceğiniz sitelere de yer vereceğiz.

İnternetten Anket Doldurarak Ne Kadar Kazanabilirim?

Öncelikle, anket doldurarak para kazanmanın sadece bir ek gelir elde etme yöntemi olduğunu hatırlatarak başlayalım. Bu konuda çeşitli söylentiler olsa da internetten anket doldurarak ortalama günlük 20 - 30 TL, aylık olarak 600 - 900 TL bandında bir ek gelir elde edebilirsiniz. Elde edeceğiniz gelir günlük cevaplayacağınız anketlere ve anket başına ödenen tutara göre belirttiğimiz aralıkta değişkenlik gösterebilir.  Bazı anket sitelerinde ödemenin nakit olarak değil hediye olarak yapıldığını da unutmamakta fayda var.

Anket doldururken nelere dikkat etmeliyim?

  • Anket doldurduğunuz sitenin güvenilir olduğundan emin olun.
  • Anket doldurma sitesinin güvenilir olduğundan emin olmak adına referansları ve çalıştığı şirketleri inceleyin.
  • Sitelere üye olurken, kayıt aşamasında demografik bilgilerinizi doğru girdiğinizden emin olun.
  • Doldurduğunuz anketlerin ne anket başına ne kadar ödeme yaptığını kontrol edin.
  • Verdiğiniz cevapların dürüst cevaplar olduğundan emin olun.

2021 Yılında Anket Doldurarak Para Kazanabileceğiniz Siteler

İnternetten para kazanmanın yollarını araştıran bir kişinin yolu mutlaka anket doldurarak ek gelir elde etmenizi sağlayan sitelere düşmüştür. 2021 yılında güvenilirliğiyle ön plana çıkan, anket doldurarak para kazanabileceğiniz siteleri sizin için listeledik.

1. Myiyo

İnternetten anket doldurarak para kazanabileceğiniz sitelerden biri olan Myiyo sistemine üye olun. Karşınıza çıkan anketleri doldurarak puan kazanın, topladığınız puanlar ölçüsünde ödeme alın! Myiyo’da bir anket 500 puan, 2 anket 1000 puandır ve 1000 puan ise 1 dolara eş değerdir. Yani 2 ankete karşılık 1000 puan yani 1 dolar kazanabilirsiniz.

2. Swagbucks

Swagbucks üzerinden anket doldurup para kazanmak için siteye giriş yaparak üye olun. Site içerisindeki anketleri doldururak SP ( bir çeşit puan ) biriktirmeye başlayın. Kazandığınız SP’leri alışveriş sitelerinde indirim almak ya da nakit ödeme alabilmek için kullanmanız mümkündür.

3. ySense

2007 yılından beri hizmet veren ySense şimdiye kadar üyelerine yaklaşık toplamda 40 milyon dolar kazanç sağlamış. Bu yönüyle ySense en çok kazandıran, en güvenilir anket ile para kazanma sitesi olarak ön plana çıkıyor. ySense üyeliğinizi açtıktan sonra, anket doldurarak para kazanmaya başlayabilirsiniz.

4. Toluna

İnternetten anket doldurarak para kazanma konusunda bir diğer ücretli anket sitesi Toluna. Daha çok puan karşılığı ödül almanız üzerine kurulmuş bir sistemi mevcut. Toluna diğer sitelerden farklı olarak,  anket doldurulmadan önce anket başına ne kadar ödeme yapılacağına dair bir bilgi vermiyor. Alacağınız ödemeyi anketi sonlandırdığınızda görebiliyorsunuz.

5. Napolyon

Napolyon sitesine üye olarak ücretsiz anketlerini doldurabilirsiniz. Kazanç elde etmek için uygulamanın göndermiş olduğu kampanyaları çevrenizdeki kişiler ile paylaşarak yeni üye kazandırdığınızda NAP puan kazanarak hediye çekleri ve indirim kuponları kazanarak NAP puanlarını ayrıca harcayabilirsiniz. Kayıtlı üyelerin tercihleri arasında yer alan uygun araştırmalara katılmasına yardımcı olan ve katıldıkları araştırmalardan kazandıkları puanlar ile birden fazla bilindik markanın indirimlerinden yararlanma, kültür sanat ve spor etkinliklerine katılma, yardım kuruluşlarına destek olmak gibi pek çok alanda yer alma imkanını kullanıcılarına vermektedir.

6. YouGov

Yougov anket doldurarak para kazanma sitesinde Türkçe dil desteği bulunduğundan dolayı herkes tarafından tercih edilen siteler arasında yer alıyor. Son dönemlerde 40 yaş ve üzeri vatandaşların ek gelir elde edebilmek için doldurmuş olduğu anketlerden paralar kazandığı bilinmektedir. Sitede genellikle en uzun anket süresi 30 dakikadır. Anket konuları sürekli olarak değişir ve uzunlukları da konulara göre değişir. Site ödemelerini puan ile yapmaktadır.

7. Branded Surveys

Dünya çapında pazar araştırması anketlerinin yapıldığı bir anket doldurma sitesi olan Branded Surveys, günlük yüksek sayıda anket sağlaması nedeniyle anket meraklıları arasında popüler bir site. Sitede anket başına ödenen miktar anketin türüne ve uzunluğuna göre değişiyor. Minimum ödeme eşiği 10 dolar olan site, anket doldurarak para kazanan insanlar tarafından oldukça seviliyor. Kolay kullanımı ve hızlı ödeme gibi özellikleriyle Branded Surveys en çok tercih edilen anket doldurarak para kazandırma sitelerinden bir tanesidir.

8. Lifepoints

Bir zamanların en popüler bilinen anket siteleri MySurvey ve GlobalTestMarket’in birleşimi olan Lifepoints, kullanıcı yorumlarına ve düşüncelerine yer veren bir anket sitesi. Site, ödemelerini Paypal üzerinden ya da Amazon ve diğer büyük firmaların kuponları ile yapıyor. Paypal ülkemizde yasaklandığından ötürü, kazancınızı Amazon ya da diğer büyük pazaryerlerinden indirim kuponu olarak kullanmanız mümkün. Gönderdiğiniz anketlerin türüne ve içeriğine uygun yeni anketleri size gönderen sitede bir anketi tamamlamak ortalama 10 - 15 dakika sürüyor. Her anketten kazandığınız 100 puan ise anket türüne göre yaklaşık 3 ya da 5 pound arasında değişiyor. Sitede oluşan birikiminizi nakite çevirmek için belirlenen limit 5 pound olarak ayarlanmıştır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.